[Gaziantep - MT]

üzeyir ben seni çok seviyim gene tekrarlıyorum kız olsaydın kesin alırdım seni babanda vermeseydi gaçırırdım vallaha :mrgreen::mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
lan buranın hali ne böyle msn yı geçmiş efendi olun :p bir birine çatmayın krolar keserim haaa:bounce:

slm millet cuma günü toplantı nasıl geçti katılım fazlamıydı ben gelemedim kusuruma bakmayın şehir dışındaydım

Gaziantep İl Temsilcisi
gene bir kaç dengesınız kıçları kalkmiş gevezelık yapıp duruyorlar onun bunun arkasından konuşuyorlar atarında olan kimme ne demek istiyorsa gider yüzüne söyler şerefsizlik yapmaz msn de yazdıklarınıza dikkat edin....

bundan sonra toplantı yerı ve saatı özel mesaj yoluyla bildirilecektir bazı larına insanlik yaramıyor geçmişte yaşanan hataları israrla tekrarlıyorlar benı çileden cikarıyorlar..

bu arada kimse arkamdan konuşmasın haberı bir nevi geliyor dedigim gibi atarında olan gelsin yüzüme söylesin :bounce::bounce:

herkese hayırlı ramazanlar...

gene bir kaç dengesınız kıçları kalkmiş gevezelık yapıp duruyorlar onun bunun arkasından konuşuyorlar atarında olan kimme ne demek istiyorsa gider yüzüne söyler şerefsizlik yapmaz msn de yazdıklarınıza dikkat edin....

bundan sonra toplantı yerı ve saatı özel mesaj yoluyla bildirilecektir bazı larına insanlik yaramıyor geçmişte yaşanan hataları israrla tekrarlıyorlar benı çileden cikarıyorlar..

bu arada kimse arkamdan konuşmasın haberı bir nevi geliyor dedigim gibi atarında olan gelsin yüzüme söylesin :bounce::bounce:

herkese hayırlı ramazanlar...

kjimse senin arkandan konusan soylede bilelim bu kadar sert bir yazi burda iyi olmamis gurup icindeki bir sorunu herkesin bilmesinin bir geregi yok sadece gurup arasinda cozersin ama madem konuyu actin kim oldugunuda yazman lazim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar