Bilgi işlem Personeli Arıyorum ...

Arkadaşlar,

Yöneticiliğini yaptıgım departmanda çalışmak için Bilgi işlem personeli arıyorum.
Arayısta olan arkadaslar varmı aramızda ?
Yer : Maslak

Aranılan Nitelikler ;

Networkte bulunan yaklasık 100 pc nin işletim sistemleri, printer ayarları, kablolama sorunları vb işlemleri halledebiliyor olması yeterlidir.
Calısan hali hazırda bir yardımcım var. Birlikte işi goturecekler.

Cv nizi [email protected] adresine atarmısınız ?

Tesekkurler.

Son düzenleme:
ocak ayında eleman alsaydın gelirdim :) ama kendi dükkanımı açtım. aradığın nitelikleri bildirsen çevreme sorabilirim

ben gelim dicem de uzak be adaş :p

yani her türlüde kablolama cat 5 u 8 b 12 ayıpsın :p

Ahh ahh bu zımbırtı üzerine yıllarca okuduk şimdi ise yurdun öbür ucunda iş imkanı cıktı. adalet mi bu beaa. Cerrahi sizin karadenizde şubeniz var mı:p

Umarım bir arkadaşımız bu fırsatı degerlendirebilir. Bilgilendirdigin için çok sagol cerrahi

Arkadaşlar,

Yöneticiliğini yaptıgım departmanda çalışmak için Bilgi işlem personeli arıyorum.
Arayısta olan arkadaslar varmı aramızda ?

Aranılan Nitelikler ;

Networkte bulunan yaklasık 100 pc nin işletim sistemleri, printer ayarları, kablolama sorunları vb işlemleri halledebiliyor olması yeterlidir.
Calısan hali hazırda bir yardımcım var. Birlikte işi goturecekler.

Saka mı bu ??

Saka gibimi duruyor :silent:

Ahh ahh bu zımbırtı üzerine yıllarca okuduk şimdi ise yurdun öbür ucunda iş imkanı cıktı. adalet mi bu beaa. Cerrahi sizin karadenizde şubeniz var mı:p

Umarım bir arkadaşımız bu fırsatı degerlendirebilir. Bilgilendirdigin için çok sagol cerrahi

Valla ELINT cigim dunyanın hemen hemen her ulkesinde lokasyonlarımız var :)
Tr da ise istanbul ( merkez ), ankara, izmir, manisa gibi yerlerde lokasyonlarımız var. Anlayacagın Network baya buyuk tam senlik :p

ben gelim dicem de uzak be adaş :p

yani her türlüde kablolama cat 5 u 8 b 12 ayıpsın :p

Olsun yol paranı ben veririm adas sen gel yeterki :p

Son düzenleme:
Okul olmuyacak her turlusune bakarim her gun 7-8 makineye format atip cat 5 basmaktan isin uzamani olduk

Ne biliyim ben bu siteyi motosiklet sitesi, bu bölümüde motosohbet bölümü die biliyodum

Boyle konular duyurular kısmına acılınca kimse gormuyor.
İhtiyacı olan birileri olur diyede buraya actım.
Fenamı ?
Sen dilersen baslıgı okumana ragmen buraya girmeyeyip yine motosiklet sitesinde baslıgı ile olsun icerigi ile olsun motor sohbetleri gecen topiclerde gezinebilirsin engel olmayız sana ::ranntign

Geyiğe sarayım mı :p

Birkaç arkadaşa haber edeyim, ilgilenen olursa söylerim.

aslında çalışabileceğim bi iş mekatronik okusamda ewdede az uraşmadım değil biliyorum ucundanda olsa bi kısmını bi kısmınıda iyi biliyorum :D

ama yarın iş görüşmesine gidicem trcell'in teknosalardaki pda ve blackberry satışları için :s şakamı bu şimdi bole :S

maddi olanaklar neler iş için özelden bilgi alabiliyormuyuz?

Valla poyraz abicim :p
bunun icin bir sure pişmek gerekiyor :)

hafife almayın beni... Amerikan hastanesini 92 yılında bilgi işleme geçiren 7 kişilik ekibin içindeydim ben :cherry: ana Computerde kill bile yapmak zorunda kaldım bir gün :pr::pr: lütfen yani...

kısık ateşte hemde :p

onda zor pişerim ben... 35 yıllık et anca düdüklüde pişer... kısıkta boşa zaman harcamayın derimmmmmmm

Son düzenleme:
Aslında benim işim ama motosiklet tamirciliği yapıyorum daha zevkli :)
Hem askerlik var askerden sonra hala arıyorsan kapına dayanırım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar