(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

her zaman bi ümt vardır :queen: bu arada yarın muhtemelen lahmacun yicez gelenlere duyrulur lahmaç partisi var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

tabiki dawet eden ödüo hatta boş depoyla gelin benzininizi koyup yolluolar ewinize :)

Kerem ŞereFsizim Çok TehLikeLi aDamsın :D:D:D:D

serseri olmasanız motorcu olurmusunuz kedi bile anlamadı nerden cıktıhınızı ne güzel dolaşıyordu kediçik üsküdar meydanda birdenbire o kadar motoru gördü attı kendini yola

waLLa bizim Dükkandada 3 Tane Kedi Var onLara Baktıkça o kedinin Saf saf Bana Bakışı akLıma qeLdi dünde bugünDe :D

Kerem ŞereFsizim Çok TehLikeLi aDamsın :D:D:D:D

serseri olmasanız motorcu olurmusunuz kedi bile anlamadı nerden cıktıhınızı ne güzel dolaşıyordu kediçik üsküdar meydanda birdenbire o kadar motoru gördü attı kendini yola

waLLa bizim Dükkandada 3 Tane Kedi Var onLara Baktıkça o kedinin Saf saf Bana Bakışı akLıma qeLdi dünde bugünDe :D

yoksa üsküdardaki kedinin akrabaları basmasın orayı :queen::queen::queen::queen:

iftara diil de çay içmeye gelmeye çalışcam malum 6 gibi çıkıom işten oruç da tutmuorum :)

ok bekliyo olucaz zatn asıl muhabbet çayda dönücek yemek esnasında kimsenin konuşucağını sanmıyorum :queen: çay çiceğimiz mekan belli değil o yüzden gelicek olursan topikte numaram var ararsın müsait biyerden alırım seni :wiinkk:

ok bekliyo olucaz zatn asıl muhabbet çayda dönücek yemek esnasında kimsenin konuşucağını sanmıyorum :queen: çay çiceğimiz mekan belli değil o yüzden gelicek olursan topikte numaram var ararsın müsait biyerden alırım seni :wiinkk:

en musait ewde oluorum walla:)

gelin bizim kahveye len taksime :bounce::bounce::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
waLLa abi basarlarmı basmazlarmı biLmem ama haLaa Pazar gününün HoşLuğunun Etkisindeydim Sanırım Sadece iLk Katılımımdan değiL bu Ortamın güzeLLiğindende kaynaklaNio :) MeseLa AjansDa Bütün Gün HaLaa AnLatiorum :D:D:D:D Bizim Patron dada Majesty Var Dio Bana Nie Haber Vermedin :D dedim qeL Siteye aipsin :D scooturk müdür nedir ordaymış oda :D dedim yanaş isKeLeYe :d oK dedi Fotoları Gördü Dili Düştü benim gibi :D:D:D:D

Bakın gürkan abi Doğru Dio :D Bende Motoru aLmış oLurum SErvisTen :) çay SAaTine :D Gürkan Abi Bakarsınız NargiLe ŞekLide Yapar Bize :pPpP
abi Bu Arada Sen Bu Cafe LerDe KahveLerDen komisyonmu alion Napion :D şurda Cafe Var :D:D:D:D ŞurDa Kahve Var FaLaN :D:D:D

Son düzenleme:
waLLa abi basarlarmı basmazlarmı biLmem ama haLaa Pazar gününün HoşLuğunun Etkisindeydim Sanırım Sadece iLk Katılımımdan değiL bu Ortamın güzeLLiğindende kaynaklaNio :) MeseLa AjansDa Bütün Gün HaLaa AnLatiorum :D:D:D:D Bizim Patron dada Majesty Var Dio Bana Nie Haber Vermedin :D dedim qeL Siteye aipsin :D scooturk müdür nedir ordaymış oda :D dedim yanaş isKeLeYe :d oK dedi Fotoları Gördü Dili Düştü benim gibi :D:D:D:D

gelsin gelsin !!! o geldii zaman ben gelmiim ama işten kowmasın sonra seni :=)

snein kahwe nerde taximde geliim şimdi ayıpsın:)

Bakın gürkan abi Doğru Dio :D Bende Motoru aLmış oLurum SErvisTen :) çay SAaTine :D Gürkan Abi Bakarsınız NargiLe ŞekLide Yapar Bize :pPpP
abi Bu Arada Sen Bu Cafe LerDe KahveLerDen komisyonmu alion Napion :D şurda Cafe Var :D:D:D:D ŞurDa Kahve Var FaLaN :D:D:D

tabi tabi hepsini ben ayarladım motoru dehişecem onun için:queen::queen::queen:

gelsin gelsin !!! o geldii zaman ben gelmiim ama işten kowmasın sonra seni :=)

snein kahwe nerde taximde geliim şimdi ayıpsın:)

cık gel taksime ben bulurum seni ara beni geldim de sen :bounce::bounce::bounce:

ciddi diyom isterseniz sultanahmette içeriz çayı :rendeer:

Son düzenleme:

abi bana kalsa şimdi çağır şimdi geleyim ama diğer arkadaşlara bi sorayım he derlerse yarın yemek sonrası taksme basıyoruz haberin ola sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim deme :queen:

tabi tabi hepsini ben ayarladım motoru dehişecem onun için:queen::queen::queen:

cık gel taksime ben bulurum seni ara beni geldim de sen :bounce::bounce::bounce:

ciddi diyom isterseniz sultanahmette içeriz çayı :rendeer:

taxim dediin yer 10 dakka :) neresinde senin kahwe taximin ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
değiş abi Yakışır :D:D:D:D North_ :D:D:D Abi MinübüsLe İşe Gidip qeLmek Ne Zormuş yau :( aLışmışım Motora bea :( ayaklarım Sızladı ayakta beklemekten minübüste :( Zat da olsa matda olsa motorumun gözünü seviim waLLa

abi bana kalsa şimdi çağır şimdi geleyim ama diğer arkadaşlara bi sorayım he derlerse yarın yemek sonrası taksme basıyoruz haberin ola sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim deme :queen:

ısmarlamıyan fenerli olsun:queen: yarın sultanahmette toplanalım:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
waLLa mrsago bence oLur :D:D:D size KaLmış :D:D:D hem Yetişmem Kesin oLur :d çaya :D Tabi Gürkan abi NargiLe şekLi YaparSa :D

ısmarlamıyan fenerli olsun:queen: yarın sultanahmette toplanalım:rendeer:

ah abim sen ısmarlarsında ben gelmemmi :queen: şaka bi yanada abim madem bizi görmek istedi hemen şimdi opiği değiştiriyorum yrın sultan ahmette iftar sonrası çaya bekliyoruz yapıyorum :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
iftar a yetişmem zor olurda çaya Kesin yetişirim waLLa :D

ah abim sen ısmarlarsında ben gelmemmi :queen: şaka bi yanada abim madem bizi görmek istedi hemen şimdi opiği değiştiriyorum yrın sultan ahmette iftar sonrası çaya bekliyoruz yapıyorum :rendeer:

len yarın size çay ısmarlamıyan gürkan motorsuz kalsın bundan büyük yeminmi olur:bounce::bounce::bounce::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar