tabiki dawet eden ödüo hatta boş depoyla gelin benzininizi koyup yolluolar ewinize![]()
her zaman bi ümt vardır :queen: bu arada yarın muhtemelen lahmacun yicez gelenlere duyrulur lahmaç partisi var :queen:
Kerem ŞereFsizim Çok TehLikeLi aDamsın
serseri olmasanız motorcu olurmusunuz kedi bile anlamadı nerden cıktıhınızı ne güzel dolaşıyordu kediçik üsküdar meydanda birdenbire o kadar motoru gördü attı kendini yola
waLLa bizim Dükkandada 3 Tane Kedi Var onLara Baktıkça o kedinin Saf saf Bana Bakışı akLıma qeLdi dünde bugünDe![]()
iftara diil de çay içmeye gelmeye çalışcam malum 6 gibi çıkıom işten oruç da tutmuorum![]()
ok bekliyo olucaz zatn asıl muhabbet çayda dönücek yemek esnasında kimsenin konuşucağını sanmıyorum :queen: çay çiceğimiz mekan belli değil o yüzden gelicek olursan topikte numaram var ararsın müsait biyerden alırım seni :wiinkk:
ok bekliyo olucaz zatn asıl muhabbet çayda dönücek yemek esnasında kimsenin konuşucağını sanmıyorum :queen: çay çiceğimiz mekan belli değil o yüzden gelicek olursan topikte numaram var ararsın müsait biyerden alırım seni :wiinkk:
gelin bizim kahveye len taksime :bounce::bounce::bounce:
waLLa abi basarlarmı basmazlarmı biLmem ama haLaa Pazar gününün HoşLuğunun Etkisindeydim Sanırım Sadece iLk Katılımımdan değiL bu Ortamın güzeLLiğindende kaynaklaNioMeseLa AjansDa Bütün Gün HaLaa AnLatiorum
Bizim Patron dada Majesty Var Dio Bana Nie Haber Vermedin
dedim qeL Siteye aipsin
scooturk müdür nedir ordaymış oda
dedim yanaş isKeLeYe :d oK dedi Fotoları Gördü Dili Düştü benim gibi
![]()
waLLa abi basarlarmı basmazlarmı biLmem ama haLaa Pazar gününün HoşLuğunun Etkisindeydim Sanırım Sadece iLk Katılımımdan değiL bu Ortamın güzeLLiğindende kaynaklaNioMeseLa AjansDa Bütün Gün HaLaa AnLatiorum
Bizim Patron dada Majesty Var Dio Bana Nie Haber Vermedin
dedim qeL Siteye aipsin
scooturk müdür nedir ordaymış oda
dedim yanaş isKeLeYe :d oK dedi Fotoları Gördü Dili Düştü benim gibi
Bakın gürkan abi Doğru DioBende Motoru aLmış oLurum SErvisTen
çay SAaTine
Gürkan Abi Bakarsınız NargiLe ŞekLide Yapar Bize
PpP
abi Bu Arada Sen Bu Cafe LerDe KahveLerDen komisyonmu alion Napionşurda Cafe Var
ŞurDa Kahve Var FaLaN
![]()
gelsin gelsin !!! o geldii zaman ben gelmiim ama işten kowmasın sonra seni :=)
snein kahwe nerde taximde geliim şimdi ayıpsın![]()
gelin bizim kahveye len taksime :bounce::bounce::bounce:
tabi tabi hepsini ben ayarladım motoru dehişecem onun için:queen::queen::queen:
cık gel taksime ben bulurum seni ara beni geldim de sen :bounce::bounce::bounce:
ciddi diyom isterseniz sultanahmette içeriz çayı :rendeer:
abi bana kalsa şimdi çağır şimdi geleyim ama diğer arkadaşlara bi sorayım he derlerse yarın yemek sonrası taksme basıyoruz haberin ola sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim deme :queen:
taxim dediin yer 10 dakkaneresinde senin kahwe taximin ?
waLLa mrsago bence oLursize KaLmış
hem Yetişmem Kesin oLur :d çaya
Tabi Gürkan abi NargiLe şekLi YaparSa
![]()
ısmarlamıyan fenerli olsun:queen: yarın sultanahmette toplanalım:rendeer:
ah abim sen ısmarlarsında ben gelmemmi :queen: şaka bi yanada abim madem bizi görmek istedi hemen şimdi opiği değiştiriyorum yrın sultan ahmette iftar sonrası çaya bekliyoruz yapıyorum :rendeer: