[Muğla - MT]

biz bir kopalım diyoruz fethiyeye nasip...marmaris tayfası erken girdi izne.hadi hareketlenin yemekten davul gibi oldunuz abilerim yaw. tekerlek döndürelim eski günlerdeki gibi.tarih gezileri coğrafya gezileri yapalım...motorlarınız paslanacak yorgun abi.

biz bir kopalım diyoruz fethiyeye nasip...marmaris tayfası erken girdi izne.hadi hareketlenin yemekten davul gibi oldunuz abilerim yaw. tekerlek döndürelim eski günlerdeki gibi.tarih gezileri coğrafya gezileri yapalım...motorlarınız paslanacak yorgun abi.

Merhaba Şahin,
Bayramda nasipse Köyceğiz'e geleceğiz! inşallah Muğla da seni ve diğer Muğla MT üyelerini görmek nasip olur... :wiinkk:
Muğla ya gelmişken hakkın rahmetine kavuşmuş çok ama çok sevdiğim bir Askerlik arkadaşımın ailesinide bulmak ve tanışmak istiyorum,allah nasip ederse tabi:pale:

Son düzenleme:
doya doya beklyiorum abi....heyecanla içim kıpır kıpır bekliyorum:)gelmeden haberleşelim planlayalım

sen rahmetlinin adını soyadını biliyorsan bana pm at abi ertesi güne bulurum ben

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu akşam Marmaris'te olanlar el kaldırsın, geçen haftayı telafi edelim oturup bir şeyler içelim... :cat:

marmaris tayfasında haber yok ben bir ihtimal akşam myway de olacağım gelirsem haberleşelim 0544 780 0421

ben de buralarda sayılırım beyler unutmayın :D

bu arada My way türkü bar oldu be abicim :(

Adres söyleyin. Nerde toplaşacaz alpere emrahada haber verin... Geçen haftadan cezalı olan levent Ulutürk bütün hesaplar senden ... Mazahtürkü cağırmayı unutma...:queen:

ımbolc bende eskilerdenim:queen:şaka bir yana iftarı yapayım soner abiyi ararım gelebilirsem

şu anda araba serviste olduğundan motorla ancak gelebilirim oda tok karnına nasıl olur bilmiyorum.:)

Son düzenleme:
Gezmez mi yaa... Netsel marinanın içindeki migrosun önüne bırakıyorum ben. Sen de oraya bırak problem çıkmaz orada...

aradım bir sorun çıkmazsa o da gelecek ...

ya akşamları otaraflarda polisler geziyor mu halen motorları şöyle bir yere çekelim hep beraber :D

Motorları sağlama alalım... Motorlar yine Migros önüne park edilsin :cat:

ımbolc bende eskilerdenim:queen:şaka bir yana iftarı yapayım soner abiyi ararım gelebilirsem

şu anda araba serviste olduğundan motorla ancak gelebilirim oda tok karnına nasıl olur bilmiyorum.:)

Şahinim sakın gelmeyecem deme ... Bekliyoruz güzel kardeşim görüşmek üzere...:bounce:

Son düzenleme:
abi gelmek istiyorum tabiki şimdi bi iftar yemeğimi yiyeyim 1,5 haftadır yokum evde malıum...askerden Döndüğümden beri evde bir tam gün geçiremedim o yüzden bizimkiler biraz kırgın:pale:

Bu arada hayırlı Ramazanlar

bu gün akşam ilk ayrılan kişi olarak akşamın tadının yine damağımda kaldığını söylesem yalan olmaz. :)

pazar günkü planları umarım kendi sitemizden yaparız artık. site ve logo tasarımı benim kimse sulanmasın :D

arkadaşlar bizde gelmeyi çok istedik ama radara girince ceza yememek için akyakaya indik:(

bu arada yeni sitemi açtınız??

dün akşam saatlerinde bodruma konvoy halinde giren 6 motorcu gördüm hepsi de 48 plakalı idi,bizim siteden birileri bodruma mı geldi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar