Artık Bende Kawasaki Kullanıcısıyım

bu diğilde bunun bi üst modeli var 2009 da gelcekmiş süper bişi :D

maaşallah pek de iriymiş kaç basıyo bu, kaçı gördün bunla en son, tek tekere de kalkabiliyon mu :)

bu makina senin olsun daha ne istiyon. trilyonu devirebilir böyle bişey. be hey macrol, trilyonda gaç sıfır war biliyonmu? :queen:

ahahahaha kasksız binmeyelim lütfen, bide çok seri makinalar bunlar umarım ilk motorun değildir :)

Kaçlık abi bu ?

6 sılındır sılındırlerın capı 2.5 lıterlık pet sıseler varya ondan bıraz buyuk işde sanırım 5000cc yı gecık

bu makina senin olsun daha ne istiyon. trilyonu devirebilir böyle bişey. be hey macrol, trilyonda gaç sıfır war biliyonmu? :queen:

işde buna gulunur kardesım keske benım olsada yanına bır kac tane dha koysam yamahaya ortak gıderım hehe:queen::queen:

maaşallah pek de iriymiş kaç basıyo bu, kaçı gördün bunla en son, tek tekere de kalkabiliyon mu :)

denedım ama olmadı heheenson abı cok hızlı gıttı ıbre 40km/H cok gıttı:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhaha :D sana tavsiyem hitachiye geç :D

O kadar konuşuyoruz "büyük cc ile başlamak tehlikeli" diye, senden hiç beklemezdim bunu Macrol :p

Hayırlı olsun hocam:cat:
Şehir trafiğinde aralardan geçmek için de ideal bir makine almışsın, tebrikler:cat:

:queen::queen::queen:

bence ustune biraz daha koy caterpiller al almışken. bunlar 10.000 devirden sonra krank kırıyolar kesici koymamışlar. Ha bide egzozu boşalt cok sekil oluyo

Artık bir tur verirsin:p şehir içi kullanım için cok ideal arabaların arasından hızlı gecme kaskını takmayı unutma, arkana artçı alırsan onada kask ver, bu arada kilometrede kaç yakıyo cok merak ettim bende böle bişiy düşünüyorum ama ailem izin vermiyor:p

Renk seçimi süper :p
Fena teker yapar bu. :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar