önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaçta çıkıcazz

hmmmm 1 ci boğazdan gelsem çıkaramam ama opeti falan =s

ben 9 da çıkayim sahilden doru gelirim artçım yok gelemeyen varsa alabilirim=P

süper ozaman kask varsa yanında getir olurmu

1. köprüden geçersen köprüyü geçtikten sonra 2. sağdan çık düzdevam et sağda görürsün opeti zaten basit

günaydın :)
sen ne taraftan geliyosun?

1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19

2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn tel:0534 955 07 74

3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten

görmeyenler için güzergahlar :wiinkk:

artcı alabilecekler varmı? yanlarında fazla kask getirebilirlermi? yarın kahvaltı sonrası aracı olmıyanlar orda kalmasın... bana kimler yardımcı olabilir?

Feribot Daha Hoş yau :D ifiL ifil :D benzinde harcamion :D:D:D yau ne pinti adamım :D

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) teqLif var ısrar Yoq :)

neyse gidiim giyiniyim bari :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
GünceeeeL :D

1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19

2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn tel:0534 955 07 74

3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten

beni affedin
sabah otobüse yürümek için çıktım ewden , yolda sabah sabah sarhoş gezen bi herifle dalaştık . işin içine biraz tartaklama girince karakol'da konaklamak zorunda kaldım biraz :pr: . iş bittiğinde saat çok geçti , gelseydim bile yetişemeycektim :pale:
hepinizden ama özellikle kuyucadısı,delipoyraz ve Rola'dan çok özür diliyorum :pale:

herşeyde bir hayır vardır deyip kendimi avutcam artık :pr::pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
foto istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
oh oh oh..
büşra_bjk den ufak tefek bilgiler aldım.. intiahar sebebi gibi :)
ısrarla bekliyorum fotoları..

beni affedin
sabah otobüse yürümek için çıktım ewden , yolda sabah sabah sarhoş gezen bi herifle dalaştık . işin içine biraz tartaklama girince karakol'da konaklamak zorunda kaldım biraz :pr: . iş bittiğinde saat çok geçti , gelseydim bile yetişemeycektim :pale:
hepinizden ama özellikle kuyucadısı,delipoyraz ve Rola'dan çok özür diliyorum :pale:

herşeyde bir hayır vardır deyip kendimi avutcam artık :pr::pr:

ne yalan sölimm gözlerim seni çokkk aradı :pale: artık başka bahara ....

oh oh oh..
büşra_bjk den ufak tefek bilgiler aldım.. intiahar sebebi gibi :)
ısrarla bekliyorum fotoları..

açıkcası sadece kahvaltı kısmındaydım ama süper geçti... büşra da bayağı eğlendi gördümm onu hatta ellerimle besledim , pasta yedirdim ona :cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben de geldim nihayet. :) Güzel bir kahvaltı ve güzel bir geziydi. Herkese çok teşekkürler. :rendeer:

ne yalan sölimm gözlerim seni çokkk aradı :pale: artık başka bahara ....

abla hiç sorma , hala bir şerefsiz yüzünden tüm planlarımın alt-üst olduğunu hatırladıkça sinirden kafamı duvarlara vurasım geliyo :pr::pr: .
üzerine üstlük böyle büyük bi buluşmayı kaçırmak ayrı bi dert kaynağı bana :pr: , bi daha bu kadar mt üyesini nerde nasıl bulabilirimki :pale::pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar