R1 arıyorum !

Arkadaşlar haftalardır araştırmama rağmen,bu rengi hiç bi yerde bulamadım,almak istediğim motor bunun aynısı,ama kaç model felan, hangi sene bu renk çıktı bilmiyorum,bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka,sonradan boyanmış motor değil istediğim,herşeyiyle orjinal olması şart,para önemli değil,çok uçuk rakamlar çıkmaması şartıyla :)

Bu motosiklet mi yoksa başka birşey mi :p Deli yapmışlar ya hakikatten. Japonlar estetikten anlamıyor diyenler bir daha düşünsün :)

Alırsan resimlerini bekleriz + videolarını

model 2005, düz siyahı türkiyede mevcut sayısı az da olsa getirilmişti fakat jantlar orjinal değil.. ama sanırım jantların daha deişik birazdaha acık rengi mevcut.. o sene yamaha servisleri benzer jantlar satıyodu, alanda coktu.. anlicagın bulunması zor değil.. Allah gonlune göre versin benden bu kadar.. :)

model 2005, düz siyahı türkiyede mevcut sayısı az da olsa getirilmişti fakat jantlar orjinal değil.. ama sanırım jantların daha deişik birazdaha acık rengi mevcut.. o sene yamaha servisleri benzer jantlar satıyodu, alanda coktu.. anlicagın bulunması zor değil.. Allah gonlune göre versin benden bu kadar.. :)

Şimdi siteden bi arkadaş R1'in SP modeli bu dedi,sanıyorum türkiyede yokmuş,jantlarda orjinalmişş,amin diyelim bakalım kardeş saolasınn:)

Sp'ni bilemicem ama Siyahı türkiyede var. jantlara gelince ben türkiyeye gelen modeli icin dedim 2005 modeldeki orjinal jantlara bakarsanız daha deişik oldugunu görüceksiniz.. zaten resimdekinin walper oldugu acıkca belli. fakat siyah renk (karamel galiba) jant turkiyede mevcut. biliyorum :)

hatta bir örnekte buldum
http://www.sahibinden.com/19000km_d...aXQQ8330245WQQpXQQdisplayitem&keyword=2005 R1
Renk: Siyah
Model: 2005
Jantlar farklı ve kesinlikle orjinal değil..

Son düzenleme:
IMGtttttttuuuu.jpg

R1 SP sanırım 50.yıl özel üretim gibi bişeydi, forumdan birisi motor hakkında bi topic açmıştı, yeterli bilgi orada var.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/5123-yamaha-yzf-r1-sp.html

inşallah bulursun ismail abi,yakışır

yamaha ar1 avrupada 4 çeşittir resimdeki motor ingilter fransa ve italya ulkesinde ar1 bizim ülkemize gelen motor standart ar1 dir renklerinden anlıya bilirsin

İsmailcim bu iki sene önce filan r1 reklamlarında kullanılıyordu. Çok seksi gerçekten. Bulursan şimdiden hayırlı olsun..

bende var ama sana satmam hakkını veremezsin makinanın :cherry: :p

insallah hayırlısı neyse o olsun canım benım

İso fotodaki sp r1 ve bu motor hiç Türkiye'ye gelmedi. Şu an için en iyi çözüm o renk bir r1 alıp jantlarını ve ön maşayı boyaman:)

GKN

iso 05 r1 sp bu, sınırlı üretim, türkiyeye gelmedi:wiinkk:

Hayırlı olsun iso kardeşim bende önümüzdeki sezon R1 lenecem inş :)

Aslında bende sarı rengini istiyorum oda 50. yıl özel üretim olması lazım ama türkiyede var sanırımm azda olsa

Senin için siyah ideal gibi sanırım şu ana kolay gelsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten güzel motor. Benimde camı çok hoşuma gitti tr de varmıdır bu camdan acaba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar