1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn tel:0534 955 07 74
3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten
görmeyenler için güzergahlar :wiinkk:
artcı alabilecekler varmı? yanlarında fazla kask getirebilirlermi? yarın kahvaltı sonrası aracı olmıyanlar orda kalmasın... bana kimler yardımcı olabilir?
cadi ben gelemiyorum yha...ama kurbagaya cevirme heaale:
ben inanıyorum ki bozulan motor olursa tüm arkadaşlar bi el atar motor çalışır şile yolunda örneği var :rendeer::rendeer::rendeer:
bende bi tane fazla kask war arkadaşımdaydı akşam inş alabilirim !
gürkan abi sabah nasıl yapçaz saat kaçta topkapıda olcaz juba bişeyler söyledi ama tam anlamadım:silent:
mirsago sana özelden meş attı zandedersem sirkeci feribot önünde toplanıcaz saat 10 da ok:rendeer:
juba bana mesaj attı ama saat kaçta galerianın önünde olucağımı söylemedi:silent:
saka saka gelicemde...ulen insan birz ustune duser beya...arar ne oldu nedn gelmion bisi der...dedim bi kiymetimize bakalim..ama yokmus megerr:
sndemi brutus :mrgreen:
oOo GüzeeLbende ordan gidicektim osaatte orda oLurum
![]()
bu Arada Kaç Motor oLuruz MeraK eTTim ToplamDa Kavağa GiderKen![]()
çok zahmet olacak ama getiririm!
oOo GüzeeLbende ordan gidicektim osaatte orda oLurum
![]()
bu Arada Kaç Motor oLuruz MeraK eTTim ToplamDa Kavağa GiderKen![]()
saka saka gelicemde...ulen insan birz ustune duser beya...arar ne oldu nedn gelmion bisi der...dedim bi kiymetimize bakalim..ama yokmus megerr:
cadıya sor bende yok:queen:
Dün gece yzdığım msj 4 sayfa geri gitmiş bu ne gevezeliktir yahu![]()
yoklugun hissedilmesin diye bütün çabamız :queen:
:farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:+1 lerin hepsi motorlu oLsa bide tek nickler motorlu olsa 47 Falan motor yapio
![]()
güzeL kaparız Trafiği artık
Hazır Toplanmışken şu benzin fiyatlarınıda protesto etsekmi![]()
imzama bakarmısın:farao::farao::farao::farao::farao::farao:
:farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:
+1 lerin hepsi motorlu oLsa bide tek nickler motorlu olsa 47 Falan motor yapio
![]()
güzeL kaparız Trafiği artık
Hazır Toplanmışken şu benzin fiyatlarınıda protesto etsekmi![]()