ahmetnr niğde-nevşehir-ürgüp-göreme

selam arkadaşlar bu haftada aniden bir gezi çıktı hiç hesapta yoktu ama çok güzel oldu yeni motorumla ilk uzun yol tecrübemi yaptım ve çok memnun kaldık biribirimizden yaklaşık 650km lik bir ve 100ytl yakıtla bu işi halletik ama sayfa kapanmadı daha arakadaşlarla beraber bir gezi yapmamız lazım o taraflara motosikletle çok güzel oluyor buyrun size iyi seyirler

ceyhandan ilk çıkış anımız ve sonrası

ilk molamız niğde yol ayrımı ve sonrası

resimlerde karışıklık olmuş bilgisayarın bulunduğu yer çok sıcak bunaldım hemen çıkmak istedim

sonrası malum bici partisine yetişip arkadaşlarla hoş sohbet selamlar

Son düzenleme:
paylaşım için saol ahmet abi:rendeer:
Ama oraların tadı enduroyla çıkar be :p

Ahmet abi fotolar güzel Fazer seni açtı ama haa :p hafif biraz boy sorunu var gibi ama olsun :p

oooo yine gezi, yine AHMETnr... abi hayırlı olsun uzun yol tecrüben... güzel yerler gezmişsiniz ailece... emeğinize sağlık.. bahar aylarında da bekliyorum abi inşallah Niğde'ye...

Ahmet abi işini biliyo helal olsun gezi muhteşem ayagınıza gazınıza saglık :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ahmeçim güzel yol yapmışınız,resimlerde süper yalnız nevşehir tabelasını neden öle gösteriyon çözemedim:p:p emekleriniz için sağolun

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bizim memleket motor görmüş (niğde) mal mal bakmişlardır nazar boncuğu taksaydın keşke

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler selamlar

ahmeçim güzel yol yapmışınız,resimlerde süper yalnız nevşehir tabelasını neden öle gösteriyon çözemedim:p:p emekleriniz için sağolun

ümmet abi sana özendim ama bilmiyorum bu şekilde resim çektirmek için izin almak gerekirmi çünkü patenti sana aitnede olsa selamlar

Ahmet'cim,

O üçüncü fotoğrafta oturduğun benzinci Pozantı'dan sonra Karaman yolu üzerindeki opet sanırım. Aynı masa ve aynı sandalyede 2 ay önce ben oturmuştum. Motor da aynı yerde duruyordu. Türkiye iyice küçüldü.

Güzel gezi ve resimler teşekkürler.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahmet'cim,

O üçüncü fotoğrafta oturduğun benzinci Pozantı'dan sonra Karaman yolu üzerindeki opet sanırım. Aynı masa ve aynı sandalyede 2 ay önce ben oturmuştum. Motor da aynı yerde duruyordu. Türkiye iyice küçüldü.

Güzel gezi ve resimler teşekkürler.
evet berkantçım malesef türkiye çok küçük

Abi elinize kolunuza saglık yaw
çok hoş olmuş valla sana da fazer ayrı bi hava katmış maşşalh allah nazardan saklasın :)

Yani motosikletin hayırlı olsun abi.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar