selamın hello

slmlar herkesee ben hasan 19 yasındayımm 2 zamanlı skipper ım varr eminim sizlerle güsel sohbet lere yelken acarızz neyse ben çok konustummm

selamun aleyküm desen daha hoş olacaktı hasan...
hoşgeldin kardeşim
inşallah kalıcı ve katılımcı olursun
kazasız belasız sürüşler dilerim...

Arkadaş yazdığın başlığı bir çok arkadaş normal karşılayabilir bunda ne varda diyebilir fakat beni rahatsız etti....

evet selamn aleykum desen daha iyi olurdu hoş geldin aramıza kalıcı ve katılımcı olamn dileğiyle..

GKN

içinden öle gelmiş yazmış adam, önce bi hoşgeldin diyin içinize alın, bağrınıza basın, benimsetin.. ondan soora eksiklerini giderirsiniz, genç bi arkadaşımız, yanlışı doğruyu eminimki ayırt edebiliyodur..

goşgeldim cnm, motorun güzel makinadır.. geceleri milleti skipper larla s te tekerde görüyoruz:wiinkk:

herşeyin bi adabı vardır. Allahın selamını bu kadar yozlaştırman benim hiç hoşuma gitmedi hatta çok fazla rahatsız etti. hiç te hoş gelmedin :farao:

herşeyin bi adabı vardır. Allahın selamını bu kadar yozlaştırman benim hiç hoşuma gitmedi hatta çok fazla rahatsız etti. hiç te hoş gelmedin

aynen kardeş bunlar böyledirler ben bu sitenin editörü olsam direkt dışarı atarım hani diğer kelimleri iyice yozlaştırdılar şimdi sıra Allahın selamınamı geldi bunlar meydanı boş bulmuşlar başkalarından ne duyuyorlarsa söylüyorlar lafını bilde öyle konuş... bencede hiç hoş gelmedin.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşeyin bi adabı vardır. Allahın selamını bu kadar yozlaştırman benim hiç hoşuma gitmedi hatta çok fazla rahatsız etti. hiç te hoş gelmedin :farao:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

boş konuşuyorsun len benim asabımmı bozuyorsun dengesiz suratsız ukala uyuz daha ne saymalıyım sana bilmiyorum :queen::queen::queen::farao::farao:

hoşgeldin kardeşimm yazı şeklin gayet güsel devamını bekliyoruz hıhhhhh:queen:

Hosgeldin dostum.

Bir seyin ne oldugunu arastirip ogrenmeden diger insanlar elestirilmez. Hele bu sekilde hic elestirilmez. "Selamun aleykum" deki Selam: selamet esenlik, aleykum: uzerinize olsun demektir. Ama bazi insanlar bu kelimeleri "Allahin selami uzerinize olsun" olarak tercume eder. Arapca olan hersey Allah ve muslumanlikla ilgili degildir. Bilginize :cat:

Ayrica selam vermek ve selam almak muslumanlikta sunnettir. Bir insan yarisini arapca, yarisini ingilizce yazdi diye "hiç te hoş gelmedin" denmez :cat:.

Son düzenleme:
Arkadas 2 zamanli , onun icin bu sekilde yazmis olabilir ; hizli , cilgin :)

Aramiza Hos geldin , kalici olman dilekleri ile.

Bırakın adam nası selam verirse verir.. Kime Ne :farao: Sıcak bir giris olması için bunu secmiştir...

Hoşgeldin arkadaşım !

hoşgeldin katılımcı olmadn dileğiyle (klasik oldu biraz senin başlıga gore ama :D )

Bu arada sıcak bir şekilde herkesi selamlamış ciddi bir şekilde selamlaması gerekdiğini sanmıyorum bnce de bu kadar tepki fazla...

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin dostum.

Bir seyin ne oldugunu arastirip ogrenmeden diger insanlar elestirilmez. Hele bu sekilde hic elestirilmez. "Selamun aleykum" deki Selam: selamet esenlik, aleykum: uzerinize olsun demektir. Ama bazi insanlar bu kelimeleri "Allahin selami uzerinize olsun" olarak tercume eder. Arapca olan hersey Allah ve muslumanlikla ilgili degildir. Bilginize :cat:

Ayrica selam vermek ve selam almak muslumanlikta sunnettir. Bir insan yarisini arapca, yarisini ingilizce yazdi diye "hiç te hoş gelmedin" denmez :cat:.
Sen bitirmişsin olayı be abim.
Bravo boyle boyle degerlerımızı kaybedıyoruz.
Dikkat edlim lutfen yaa,olayı baska yerlere cekme .

ozaman bızede alykum wellcome demek mı duser :silent:yada welcome to hell:pl::pl::pl:evet evet bu daha ii WELCOME TO HELL::evil::

tmm yaa hiçmi şans kapıyı kırınca izlemedinizz millet televizyonda bas bas bagırıyodaa hepiniz seyredince gülüyonuz biz burada söleyincemi kötü oluyooo madem öle SELAMIN ALEYKÜM arkadas larım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar