- Konu Yazar
slmlar herkesee ben hasan 19 yasındayımm 2 zamanlı skipper ım varr eminim sizlerle güsel sohbet lere yelken acarızz neyse ben çok konustummm
herşeyin bi adabı vardır. Allahın selamını bu kadar yozlaştırman benim hiç hoşuma gitmedi hatta çok fazla rahatsız etti. hiç te hoş gelmedin :farao:
herşeyin bi adabı vardır. Allahın selamını bu kadar yozlaştırman benim hiç hoşuma gitmedi hatta çok fazla rahatsız etti. hiç te hoş gelmedin :farao:
Sen bitirmişsin olayı be abim.Hosgeldin dostum.
Bir seyin ne oldugunu arastirip ogrenmeden diger insanlar elestirilmez. Hele bu sekilde hic elestirilmez. "Selamun aleykum" deki Selam: selamet esenlik, aleykum: uzerinize olsun demektir. Ama bazi insanlar bu kelimeleri "Allahin selami uzerinize olsun" olarak tercume eder. Arapca olan hersey Allah ve muslumanlikla ilgili degildir. Bilginize :cat:
Ayrica selam vermek ve selam almak muslumanlikta sunnettir. Bir insan yarisini arapca, yarisini ingilizce yazdi diye "hiç te hoş gelmedin" denmez :cat:.
Arkadaş yazdığın başlığı bir çok arkadaş normal karşılayabilir bunda ne varda diyebilir fakat beni rahatsız etti....
bu nasıl başlık ya selamun hello ymuş alla alla