[Muğla - MT]

Selam Dostlar...

31 Ağustos Pazar günü yaza veda pikniği düzenlemeyi düşünüyoruz. Katılım yapmak isteyen arkadaşlar lütfen isimlerini buraya yazsınlar. Ben Cuma ve Cumartesi şehir dışındayım.
Pikniğin nerde nasıl ve ne gibi malzemelerle yapılacağini burdan açıklayalım.

Ben Buluşma saatini şimdiden söylüyorum. 31. Ağustos Pazar saat. 10.00 Tansaş önünde toplanılacak 10.15 de tekerlekler dönecektir.

Lütfen katılacak arkadaşlar bildirsinler . Teşekkürler...:queen:

Malesef ben ve şado gelemiyoruz abi... mazahturk'le birlikte İzmirdeyiz bu haftasonu o da gelemiyor yani. Bu işi önümüzdeki hafta yapsak daha güzel olur bence...:cat:

merhaba
şimden sonraki gezilere katılıp sizlerle tanışmak isterim.şimdilik hoşçakalın

Son düzenleme:
atladım geldim :) yol kısaydı çok yorulmadım ama biraz gerildim hepsi bu :p

nihayetinde ben geldim... siz yorulmayın ; hoşgeldim.

aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle

buluşma hakkında daha fazla bilgiye sahip olan birisi yok mu arkadaşalr???kaldık böyle:(

Son düzenleme:
atladım geldim :) yol kısaydı çok yorulmadım ama biraz gerildim hepsi bu :p

nihayetinde ben geldim... siz yorulmayın ; hoşgeldim.

Hoşgeldin Alper kardeşlim. Senide burda görmekten çok mutluyuz. Sevgili Muğla MT daha otobüsten inelşi yarım saat oldu ama bizim ekipte tık yok. Ben size başlık açarken ne dedim bi ayarlayın ben gelir gelmez cvp yazarım dedim herkes bir birinden bi haber . Saat daha erken ben yatıp uyumayacam sizlerden gelecek haberleri bekliyorum Hadi Muğla MT kıpraşın biraz...:queen:

arkadaşlar yeni olduklarından kimsenin tel numarası bende yok eskilerdende ses gelmedi yorgun abi nasip diyelim bir dahakine:)

Son aldığım bilgilere göre Şahin Birinci ve Banro Çineye Köfte yemeye gidiyorlarmış arkadaşlara afiyet bal şeker olsun diyoruz. Marmaris MT siz nerlerdesiniz ?... Cvp yok...:queen:

can abi ile güzel bir gün geçirdik.sabah kahvaltısını akyakada öğle yemeğini aydın çinede akşamüstü çayımızı denizli yolundan ulaya inerek çiçeklide içtik toplamda 260 km yapmışız.çok güzel bir gündü.umarım grup olarak bir gün tekrarlarız

Uzun zamandır bu kadar uzun süre yollarda olmamıştık.Şahinle beraber bol gezmeli ve az yemek yemeli bir gezi oldu.Haftaya Fethiye saklıkent düşünüyoruz.Bekleriz efendim.

can abi ile güzel bir gün geçirdik.sabah kahvaltısını akyakada öğle yemeğini aydın çinede akşamüstü çayımızı denizli yolundan ulaya inerek çiçeklide içtik toplamda 260 km yapmışız.çok güzel bir gündü.umarım grup olarak bir gün tekrarlarız

Harikasınız... diyecek kelime bulamıyorum :cat:

Uzun zamandır bu kadar uzun süre yollarda olmamıştık.Şahinle beraber bol gezmeli ve az yemek yemeli bir gezi oldu.Haftaya Fethiye saklıkent düşünüyoruz.Bekleriz efendim.

İnşallah Banro İnşallah bi aksilik çıkmazsa haftaya görüşelim selamlar...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar