Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İnşallah 7 kişi olacağız. Bizim genç dostumuz CipiarBilo da bir ses verse keşke.

orhan Gprbilo'nun numarası olacaktı forumdaki yazılarda oradan bulup arayabiliriz. ama bence bu kadar uzun süredir sesi çıkmadığına göre kesin tatildedir:cherry:
evet numarayı da buldum :p 0537 922 98 61

Son düzenleme:
Konuyu okumayan kaybeder Tomasım, ne diyelim...

GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 4
31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Hıdiv Kasrı'nda kahvaltı, sonrasında MT grubu ile gezi
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz (Cihan)
4. mhyen (Mehmet)
5. Koromako (Koray)
6. Ketchup (Erdem)
7. Tomas (Kadir)
8. ???​

memhet bilgiler için saol.. bi ara uğrayıp bakıma gitcem. hatta belki yarın uğrarım. gezi öncesi bakımlı olsun :)

Kadir bakıma geliceksen aksamdan konusalım yarın için benimde işim var mustafa ustada.Buji alıp onu taktırıcam.6000 bakımına girdim evvelkı hafta ama bujiyi değiştirmemiştim.Gezi öncesi halledersem iyi olur.Yalnız bu NGK BR8SE Bujisini bulmak zor maslak tarafına gıtmem gerkıyor uzak baya bı buji için o tarafa gıtmıyım dıyorum.Muadili baska bır marka buji kullanabılırmıyım.Yoksa kadır senden yardım ısteyebılırım yarın geleceksen bu taraflara.:cat:

ARKADAŞLAR BUARADA PAZAR GÜNÜ YAĞMUR GÖZÜKÜYOR YİNE.Kuru bir günde gezemıyecekmıyız bız yaa bu nasıl bır adalet isyan edecem sonunda heee.İlla bi b.... çıkacak yani tadımızı kaçırmak için.:farao::farao::farao:

Son düzenleme:
Yagmur camur dinlemiyecegim , benimde bujileri kontrol ettirmem gerekiyor bugun sanirim maslaga gecicem ben motosikletimi kontrol etmek ve odeme yapmak icin kadir dilersen birlikte gidebiliriz sende buji almis olursun ? Eger firsat bulursan ara beni konusalim.

Bu arada Sticker yapistirmadan gelicem pazar ? hazirlikli olun hehe

ugur abi seni arıyorum ama ulaşamıyorum bi türlü, ben şuan leventteyim..

Kadir bakıma geliceksen aksamdan konusalım yarın için benimde işim var mustafa ustada.Buji alıp onu taktırıcam.6000 bakımına girdim evvelkı hafta ama bujiyi değiştirmemiştim.Gezi öncesi halledersem iyi olur.Yalnız bu NGK BR8SE Bujisini bulmak zor maslak tarafına gıtmem gerkıyor uzak baya bı buji için o tarafa gıtmıyım dıyorum.Muadili baska bır marka buji kullanabılırmıyım.Yoksa kadır senden yardım ısteyebılırım yarın geleceksen bu taraflara.:cat:

ARKADAŞLAR BUARADA PAZAR GÜNÜ YAĞMUR GÖZÜKÜYOR YİNE.Kuru bir günde gezemıyecekmıyız bız yaa bu nasıl bır adalet isyan edecem sonunda heee.İlla bi b.... çıkacak yani tadımızı kaçırmak için.:farao::farao::farao:

abi benim cumartesi işim var çalışıyorum o gün. ben bu gun için gelecektim ama işlerimi halledemedim daha. Buji olayına gelince bence başka bi marka yada model kullanma ben motoru ilk aldığımda BR8ES bulamayıp BPR8ES almıştım. ilk başlarda çok iyiydi hatta orjinalinden bile daha iyiydi diyebilirim ama biraz kullandıktan sonra ateşlemeyi kesmeye başladı. değiştrdim bende. Eğer istersen ben sana bu gün alayım dicem ama senide aradım ulaşamıyorumbi türlü.. benim telde mi bişey var diye başla numaraları aradım arıyor, ugur abi ve seni aramıyo:pr:

Son düzenleme:
Allah allah sacmaliga bak hele sen , yeni numaram varmi sende benim 532 558 76 77 numaram, alabilirsen cok guzel olur kesinlikle degismesi gerekiyordur benim bujilerinde bu arada biz degistirebiliyormuyuz ?

ben takip ediyorum forumu arkadaşlar ama ehliyeti alamadım halen 15 eylulde sınavım var inş alınca katılırm geziye ama caddedeye sahile fln gecerseniz bnm tel 0537 922 98 61 arayın ben oralardayım bu arada sahilde yeni asfalt atılda caddebostan migrostan baslıo s virajının ilersine kadar maltepeye kadarda yeni asfaly cok guzel saglam bir ugrayın derim :)

Son düzenleme:
Ah bilo ah 2 yasindaki yegenimi askere alicaklar sen ehliyeti sokamadin cebine , caddeye gecermiyiz bilmiyorum ama seni bu gezide idare edebiliriz sanirim gelmek istersen nerede olacagimizi biliyorsun.

Bu arada söylemeyi unuttum.Benim de ruhsatı bugün emniyet aldı.Yani kendim adıma ruhsat çıkarmak için gerekli her şeyi yapıp belgeleri teslim ettim.Haftaya cuma gel ruhsatını al dedi.Sizce problem olur mu:pale:Tek yaprağı bende bu arada...

ya aslında polislerin hepsı caddede otobanda vs polis yok sorun olmaz ama ehlyeti alana kadar yeminim var daha cok ondaan :)

Bu arada söylemeyi unuttum.Benim de ruhsatı bugün emniyet aldı.Yani kendim adıma ruhsat çıkarmak için gerekli her şeyi yapıp belgeleri teslim ettim.Haftaya cuma gel ruhsatını al dedi.Sizce problem olur mu:pale:Tek yaprağı bende bu arada...

bence bi problem olmaz, zaten ruhsatın tek yaprağı da sendeymiş.

sorun olmaz mehmetcim bende tek nusha ile dolastim ruhsatimi alana kadar.

Bilo yan ciziyorsun :)

Güncelleyelim...

31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz (Cihan)
4. mhyen (Mehmet)
5. Koromako (Koray)
6. Ketchup (Erdem)
7. Tomas (Kadir)
8. ???

Yarın sabah Humanrage koşusu olacak 1. köprüde. Bizimle alakası yok ama bilgi vereyim dedim.

Listedeki herkes yarın 9'da 4. Levent'te olacak, değil mi?

Güncelleyelim...

31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz (Cihan)
4. mhyen (Mehmet)
5. Koromako (Koray)
6. Ketchup (Erdem)
7. Tomas (Kadir)
8. ???

Yarın sabah Humanrage koşusu olacak 1. köprüde. Bizimle alakası yok ama bilgi vereyim dedim.

Listedeki herkes yarın 9'da 4. Levent'te olacak, değil mi?

Benimle alakası var abi.Ben karşıdan geleceğim.1. köprü kapalı mı olacak yani?2'den mi geleyim? Onun da yolunu bilmiyorum yaw:p

Mehmet tez elden ogreniyorsun bilmedigin yolu! :)

Orhanko´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güncelleyelim...

31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz (Cihan)
4. mhyen (Mehmet)
5. Koromako (Koray)
6. Ketchup (Erdem)
7. Tomas (Kadir)
8. Suleyman " Runner ile " Forum disi benim misafirim olarak gelecek.

Sonunda aldim motosikletimi renk cok iddali sticker yapistirtmadim orada yarin koray arkadasimizdan alip yapistiririz.

Yarin Cihan arkadasimizi AKM'den alip size katilicaz.

Tamam abi.Yarına 9'da dediğiniz yerde olacağım.Tek aynalı siyah hyo gördüğünüzde durmayın bağırın çağırın kendinizi gösterin.Gerçi ben motorları görürüm yaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar