merhaba

ne alacağını merak ettim, tarzın nedir????

kısmetse 650gs ya da vstrom

ARamıza Hoşgeldin... Bİraz Tanıyalım seni :):bounce:

kaç yaşındasın, ikamet koordinatların nedir, motorunun yaşı ya da gücü ne kadar gibi cevapları rakamlardan oluşan sorular tanıtılmaktan çok sınıflandırmaya yarıyor. motora olan ilgimi bu şekilde ifade etmek yetersiz kalacaktır. bir süredir; "motor alma araba al, motor sana yakışmaz, canını yolda mı buldun" gibi cümlerle bileylenmiş motor sevdasına bir kaç kuru rakam nasıl bir ferahlık sağlayabilir ki?
şöför koltuğuna kurulup, etrafına kendini yabancılaştırarak yarattığın sahte konfor nereye kadar taşıyabilir ki seni... belki; ilk trafik tıkanıklığında, sollanacak yolların bu sahte konforun genişliğinde erimesine kadar. oysa motorda akan, duran, çoğu zaman tıkanan trafik (hayat) engel değildir içine karışmana, tam ortasından süzülüp gitmene. neden bir çok şöför sürücü koltuğundan indiğinde, aracının kapısını kapattıp gideceği yöne ilk adımlarını atmaya başladığında başı önde olur, adımları beceriksiz? hüzün bile değil olsa olsa bıkkınlık. ya motordan inen biri; etrafımda ne zaman motorundan inmiş, gideceği yere doğru ilk adımlarını atan birini görsem, başı yukarda, omuzları dik, ayaklarında kendinden emin bir sağlamlık. yakışmaz dedikleri bu mudur, bu duruşa, bu gidişe vurgun olmanın neresi ahmaklık? en ufacık kaza bile benden uzakta değildir motordayken. "aman ya, en fazla tamponu kaybederim"siniriyle hırslanmaz motordaki. karşısındakini "hiç"e saymaz. en içindedir çünkü, "hiç"in bile içinde. damarlarında dolaşır hayat o muhteşem akış hızıyla.
"aranızda" olmaktan memnunum, iyi ki yazdım. iyi ki burdayım. burası derman-ı zamanın dolduğu yer... burası yollarının gözlendiği yer... burası geleceğin gizlendiği yer... burası mücrimin son görüldüğü yer...burası zehr-i marın padzehr olduğu yer... burası melanetin mehr olduğu yer... burası zehr-i zakkumun zehr-i zıkkım olduğu yer... burası gazelhanın bıkkın olduğu yer...
ve motor... konuşamadığım, paylaşamadığım, heyecanına kimseyi ortak edemediğim rüya...

ve çane-i bendeniz ;)

hadi hayırlı traşlar =) abla naptın ya bu kadarda bülent ersoy lisanı bozar bizi =)))

burası derman-ı zamanın dolduğu yer... burası yollarının gözlendiği yer... burası geleceğin gizlendiği yer... burası mücrimin son görüldüğü yer...burası zehr-i marın padzehr olduğu yer... burası melanetin mehr olduğu yer... burası zehr-i zakkumun zehr-i zıkkım olduğu yer... burası gazelhanın bıkkın olduğu yer...

valla helal olsun sanki çalışıpta gelmişsiniz gibi olmuş :)

kim sanıldığımı bilmiyorum. umarım "iyi" bilinen birisidir.
sitenin kayıtlı olmayan kullanıcıları olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki bu güne kadar ben de onlardan biriydim. (bu durumda üçmilyonu kaça bölmek gerekir hesaplayamadım)

hoşbuldum VaScO1925; umudumuz bayram harçlıklarına kaldıysa...
motor almak için hava çok sıcak, biraz serinlemesini bekliyorum diyelim.

KUVVETMİRA ve gokhand teşekkür ederim, hoşbuldum.

Arkadaşın eşekliğine geldide bayan olmak istiyorum dedi
Bizde yeniden bayan nickiyle üye olup kendisini tatmin ettiğini sandık :p
Neyse herkesin özelidir aralında özel yaşamını burada söylemek bize düşmez :queen:
Hoşgeldiniz diyelim artık o zaman :)

Burası Agora Meyhanesi :p

Şaka şaka.. Aramıza hoşgelmişsin.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oha :cyclopsan
Türkçe bilen birini buldum sonunda.Gerçi sonuna kadar edebi eser olmuş ablamınki :)
şu dakikadan itibaren hayranınım :)

Burası Agora Meyhanesi :p

Şaka şaka.. Aramıza hoşgelmişsin.. :rendeer:

abi bu arada, bu sıralar pek bi aktifsin sitede.. :)

Son düzenleme:
ladylena hoşgeldiniz.kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.dedikten sonra devam edıyorum:)ve.....

bu yazınız sanki bır alıntı olmuş gibi ama yinede " HeadbaNgeR "dediği gibi şu dakıkadan itibaren hayranınızım :)

ümit kardeşş çekmeköy de nerdesin varmı sende hyo gt250r_? çekmeköyde görmedim hiç hyo yoksa rasramadımmı _???

aramıza hoş geldin motorsiklet hakkında bilgi istersen yardımcı olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorma ya eve kapattım kendimi :)
Çıkıp dolaşmak varken evde netten motorculuk yapıyoruz işte kendimizce..
Depresyondayım sanırım Aral.. :p

oh oh pek güzel.:). abi o zaman sen evde takıl motor da boş durmasın istersen.:) yani.. ee .. şeyy ::utangac::)

ümit kardeşş çekmeköy de nerdesin varmı sende hyo gt250r_? çekmeköyde görmedim hiç hyo yoksa rasramadımmı _???

M.Sinan'dayım kardeşim..
Evet GT250R var.. Ama pek gezmiyorum Çekmeköy'de.. Sabah çıkıyorum gece dönüyorum gibi bişey..
Denk gelmemişiz demekki..
Sen ne taraftasın?

oh oh pek güzel.:). abi o zaman sen evde takıl motor da boş durmasın istersen.:) yani.. ee .. şeyy ::utangac::)

Ehliyeti koy cebine , benim motoruda boş durmaktan kurtar :wiinkk:

kaç yaşındasın, ikamet koordinatların nedir, motorunun yaşı ya da gücü ne kadar gibi cevapları rakamlardan oluşan sorular tanıtılmaktan çok sınıflandırmaya yarıyor. motora olan ilgimi bu şekilde ifade etmek yetersiz kalacaktır. bir süredir; "motor alma araba al, motor sana yakışmaz, canını yolda mı buldun" gibi cümlerle bileylenmiş motor sevdasına bir kaç kuru rakam nasıl bir ferahlık sağlayabilir ki?
şöför koltuğuna kurulup, etrafına kendini yabancılaştırarak yarattığın sahte konfor nereye kadar taşıyabilir ki seni... belki; ilk trafik tıkanıklığında, sollanacak yolların bu sahte konforun genişliğinde erimesine kadar. oysa motorda akan, duran, çoğu zaman tıkanan trafik (hayat) engel değildir içine karışmana, tam ortasından süzülüp gitmene. neden bir çok şöför sürücü koltuğundan indiğinde, aracının kapısını kapattıp gideceği yöne ilk adımlarını atmaya başladığında başı önde olur, adımları beceriksiz? hüzün bile değil olsa olsa bıkkınlık. ya motordan inen biri; etrafımda ne zaman motorundan inmiş, gideceği yere doğru ilk adımlarını atan birini görsem, başı yukarda, omuzları dik, ayaklarında kendinden emin bir sağlamlık. yakışmaz dedikleri bu mudur, bu duruşa, bu gidişe vurgun olmanın neresi ahmaklık? en ufacık kaza bile benden uzakta değildir motordayken. "aman ya, en fazla tamponu kaybederim"siniriyle hırslanmaz motordaki. karşısındakini "hiç"e saymaz. en içindedir çünkü, "hiç"in bile içinde. damarlarında dolaşır hayat o muhteşem akış hızıyla.
"aranızda" olmaktan memnunum, iyi ki yazdım. iyi ki burdayım. burası derman-ı zamanın dolduğu yer... burası yollarının gözlendiği yer... burası geleceğin gizlendiği yer... burası mücrimin son görüldüğü yer...burası zehr-i marın padzehr olduğu yer... burası melanetin mehr olduğu yer... burası zehr-i zakkumun zehr-i zıkkım olduğu yer... burası gazelhanın bıkkın olduğu yer...
ve motor... konuşamadığım, paylaşamadığım, heyecanına kimseyi ortak edemediğim rüya...

ve çane-i bendeniz ;)[/QUOTE]

ben bu yazıyı bizim aral ın yazabileceginden şüpheliyim
bu aral olamaz
:queen::queen::queen::queen::queen:

merhaba,

bir süredir üye olmadan siteyi takip ediyorum. ilk mesajı buraya yazmak gerekiyor sanırım. gelecek ay ben de bir motor sahibi olacağımdan yazmanın vaktidir...

"hoş" buldum.

Aramıza Hoşgeldin
Ufak ufak kendini tanıtmaya başla istersen buradaki herkes gibi ilk üye olduğun için bilgilerin yok
Bilgilerden kastımız Ne iş yaparsın hangi motoru almak istersin kimsin necisin vs ? :)
WELCOME TO FELLOWSHİP OF THE MOTORCYCLE

çook harika bir felsefen var, gözlemlerin süper... acaip keyif ve haz aldım yazını okuduğumda.. umarım kararsızlıktan kurtulup, 2 ye indirdiğin motor sayısını 1 e indirir; enduroo tarzında keyifle rüzgarla kucaklaşırsın.. yaz bitiyor, hadi bakalım fotolarını bekliyorum.. :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar