önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazar günü için korktun buluşmayı yarına aldın dimi:queen: o zaman çaylar senden :bounce: bari aradan cıksın:queen::queen::queen:

eyvallah , başım gözüm üstüne...

Ama yine de anlamadığım bişi var, yarın parayı sen kazanacan çayı ben ısmarlıcam üstelik işi ayarlayan benim :silent::silent:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
bana edilen en kötü beddua olsa gerek :D
kayış demeyin bana çıldırıyorum:queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: 1 haftada nasıl koptu hala anlamış değilim. :queen: Değiştirebildin mi bari? Kibar davrandın dimi adamlara? :p:mrgreen:

daha buluşmadan 1000 tane cevap yazılmış ilk Toplaşma Topici rekorunu kırmanıza çok az kaldı arkadaşlar :) :) :)

eski kayışı taktım bugün gidip kopan kayışı aldığım yere baskın yapacagım bu nedir hesap verin diyecegim ama aynı zamanda kibar olacağım
çünkü içerde 5 erkek var hemde ne erkek :queen:

Kibar olmakta fayda var o zaman. :mrgreen: Dersin ki "beyefendi, ben motoruma kibarca gaz verirkene kayıştan çıt diye bir ses geldi, sanırım kayışı kopardım çünkü gaz vermeme rağmen motorum gitmemeye başladı. ama 1 haftada bu kayış nasıl kopar acaba bir bilginiz varsa paylaşımda bulunmak ister misiniz? istemezseniz gideyim ben" :mrgreen: Aynen böyle de. Yoksa senin kayışı da koparmasınlar. :queen::p

harikasın bunu aynen yazıp adama vericem sonra melül melül bakıcam ve çekip gidicem:queen::queen::queen:

şaka bi yana özkan la görüştüm biraz önce onun yanına gidicem bugun konuşalım paylaşalım biraz daha
keşke sende yakın olsanda biraz akıl versen öle uzaktan olmuyoo cicimmmm:queen::bounce:

HEHEHEHHE imzanıda çaldımmm profildeki nexus yazısınıda çaldımmm yakında motorunuda çalıcammm :mrgreen:

:queen::queen: yaz yaz bak taktiklerimi uygula muhakkak işine yarayacaktır. :mrgreen:

keşke yakın olsam da işte ömrüm avrupa yakasında geçti be canım. avrupai insan olmakta zor. :p sen kayışı değiştirince ve mümkünse iade edebilirsen benim kayıştan alırız sana.

cümleye bir ekleme yapıyorum; "mümkünse iade edebilir miyim acaba? bi daha yolda kalıp başınızı ağrıtmak istemiyorum. sırf sizi düşündüğüm için, kendimi düşünüyosam ne oliyim emiiiiii" de. :mrgreen:

ok bunuda ekliyorummm :queen::queen:

şimdi anladın mı kayış olayını :D

Bu arada listeye şöyle bir baktım da nereden baksan 100 kişiden fazla insan ve en az 60 motor gelecek gibi.Bu kadar insanı ve motoru alacak kapasite var mıdır bu mekanda:cyclopsan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar