Herkeze slm Yeni actım Bu accont'u inşallah gelebilirim![]()
Artçımın gelememe durumu var yaaa çok üzüldüm. Keşke o da gelebilse ama tam kesin belli değil cuma günü belli olurmuş hadi bakalım hayırlısı![]()
Herkeze slm Yeni actım Bu accont'u inşallah gelebilirim![]()
umarım gelebilir ama artcın olmasada sen gel biz sana bi artcı buluruz :queen:
mt ye hoşgeldin :rendeer:
ilk mesaj bizeymiş hehee![]()
Sen o artçımı bul tut kolundan getir ben senin her davetine gelirim![]()
cadı bana resim atıcaktın ne oldu :cat:
istediğin artcı olsun
dün akşam hastanede kaldım atamadın o yüzdenale:
bu akşam atarım mutlaka :cat:
arkadaşlar motosikleti olmıyan rkadaşları artcı alabilecekler; fazla kaskı olanlar bu konuda duyarsız kalmıyacagınızı umuyorum
anadalo kavagınada hep beraber gidelim istiyorum yardımcı olursunuz sanırım dimi :rendeer:
anadalo kavagınada hep beraber gidelim istiyorum yardımcı olursunuz sanırım dimi :rendeer:[/B][/I]
Ben o Artçımı istiyom ama İstiyom işte İstiyom İstiyom banane banane getir onu bul gelsin![]()
yarama dokundun gene :salut::salut: biz bu seferlik kahvaltı ile yetinecez , ona da şükür..........:wiinkk:
yok gelmedim adapazarı karasudayım klas otelde ama sizi böle cümbürcemat görünce kanıma giriyonuz şeytan dürtüyo günübirlik gidip gelmek istiyorum başarabilirsem.evet ümmet abi adadolu yakası üsküdar fethi paşada
abi sen geldin mi istanbula?
yok gelmedim adapazarı karasudayım klas otelde ama sizi böle cümbürcemat görünce kanıma giriyonuz şeytan dürtüyo günübirlik gidip gelmek istiyorum başarabilirsem.
yaa poyraz abi böle deme seni ordamı bırakcaz :salut:
istediğin artcı olsun
dün akşam hastanede kaldım atamadın o yüzdenale:
bu akşam atarım mutlaka :cat:
arkadaşlar motosikleti olmıyan rkadaşları artcı alabilecekler; fazla kaskı olanlar bu konuda duyarsız kalmıyacagınızı umuyorum
anadalo kavagınada hep beraber gidelim istiyorum yardımcı olursunuz sanırım dimi :rendeer:
yok yok.. sırf sen üzülme diye ben erken kalkarım , siz kalkmadan 10 dk önce falan beni bırakmamış olursunuz :cherry: nasıl fikir ama? :queen:
baya kalabalıklaşmış :cherry:
gorecez bakalım kaç kişi olacak benim ilk gelişim böle organizasyonlara!
yok gelmedim adapazarı karasudayım klas otelde ama sizi böle cümbürcemat görünce kanıma giriyonuz şeytan dürtüyo günübirlik gidip gelmek istiyorum başarabilirsem.
yok yok.. sırf sen üzülme diye ben erken kalkarım , siz kalkmadan 10 dk önce falan beni bırakmamış olursunuz :cherry: nasıl fikir ama? :queen:
balık varmı orda cadı çanım çektide :queen::queen::queen:
baya kalabalıklaşmış :cherry:
gorecez bakalım kaç kişi olacak benim ilk gelişim böle organizasyonlara!
avrupa yakası saat 9 da topkapı eresin otelde buluşup gidiyoruz. :cat: