önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelin gelin intihar ediciim kendi kendimi artıkın :p

avrupa yakasından gelecek arkadaşlar saat 09:30 da topkapı eresin otelin önünde buluşup gidelim ne dersiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kavacıktan gelicem acaba saat kaç gibi herkes orda olur??

avrupa yakasından gelecek arkadaşlar saat 09:30 da topkapı eresin otelin önünde buluşup gidelim ne dersiniz.

:bounce::bounce:benim evin önü abi orası da saat 9 da hareket edelim artçımı alıcam 9.30 da :rendeer::rendeer:

Arkadaşlar bende Florya dan gelicem hep birlikte gidelim diyenler olursa özel mesaj atsın ayarlarız yoksa bende Sirkeci ye direk basıcam.

saat 9 da topkapı shel de buluşalım ok :rendeer:

iyimisin kız sen :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
Biz Derbi GPR125 grubu olarak kahvaltı sonrası gezinize katılmayı planlıyoruz.7 tane Derbi GPR125 ve 1 tanede çirkin ördek yavrusu :) Hyosung GT250R ile kahvaltı sonrası sızı yakalamayı planlıyoruz.2 zamanlıların gövde gösterisini yapalım artık böle bir kaynaşma durumu olmuş madem tum forum görsün bizde burdayız.:):):)

kahvaltıya katılmıycakmısınız? :pale:

sus kız yolarım saçını başını intiharmış delüü :p

en kötü ihtimalle feribotta buluşuyosunuz :cat:

ben kavacıktan gelicem acaba saat kaç gibi herkes orda olur??

10:30 da altunizade olucak arkadaşlar 11 de kahvaltı :wiinkk:

Kahvaltıya katılamıyacağız ama kahvaltı sonrası geziye kesin geliyoruz.Kahvaltı sonrası sızın lokasyonla ılgılı anlık bılgı alabılecegımız bır cep telefonu numarası varsa bıze özelden iletebılırmısınız.Sıze yetısmemız ıcın sızden bırılerıne ulasmamız lazım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki 1-2 gün içerisinde kesinleşecek bir haber doğrultusunda eşimle katılma ihtimalimiz var, ayrıca teyid edeceğim. Kahvaltı yeri gerçekten güzel bir seçim. Ancak, Anadolu Kavağı'na geçen hafta gitmiştik yol boyunca İSKİ'nin bir çok yerde kazı ve boru döşeme çalışmaları var ve inanın hiç zevki yok. Tabii ki bu benim düşüncem. Belki bir alternatif düşünmek istersiniz diye belirtmek istedim.

Hepinize sağlıklı sürüşler ve sevgiler.:)

millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....:)

Kahvaltıya katılamıyacağız ama kahvaltı sonrası geziye kesin geliyoruz.Kahvaltı sonrası sızın lokasyonla ılgılı anlık bılgı alabılecegımız bır cep telefonu numarası varsa bıze özelden iletebılırmısınız.Sıze yetısmemız ıcın sızden bırılerıne ulasmamız lazım.

tamam cebimi özelden atıyorum :cat:

Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki 1-2 gün içerisinde kesinleşecek bir haber doğrultusunda eşimle katılma ihtimalimiz var, ayrıca teyid edeceğim. Kahvaltı yeri gerçekten güzel bir seçim. Ancak, Anadolu Kavağı'na geçen hafta gitmiştik yol boyunca İSKİ'nin bir çok yerde kazı ve boru döşeme çalışmaları var ve inanın hiç zevki yok. Tabii ki bu benim düşüncem. Belki bir alternatif düşünmek istersiniz diye belirtmek istedim.

bizde geçen hafta ordaydık yol çok müsaitti dediğin gibi bazı yerlerde kazı vardı ama çok etkiliycek gibi değildi umarım bu hafta oda bitmiş olur:cat:
kahvaltıda eşinle birlikte yanımızda olmanız bizi sevindirir :rendeer:

:bounce::bounce:benim evin önü abi orası da saat 9 da hareket edelim artçımı alıcam 9.30 da :rendeer::rendeer:

saat 9 da topkapı shel de buluşalım ok :rendeer:

iyimisin kız sen :bounce::bounce::bounce:

diiliim abicim diilliim :bounce:

millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....:)

makinanın hiç önemi yok kahvaltı sonrası toplu sürüş yapılacagı için hız seviyesi standart olucak...
yol güzergahlarını yazdım onlardan birine göre ayak uydurabilirsin mekana gelirim diyosan ordayım ben:cat:

sus kız yolarım saçını başını intiharmış delüü :p

en kötü ihtimalle feribotta buluşuyosunuz :cat:

10:30 da altunizade olucak arkadaşlar 11 de kahvaltı :wiinkk:

Ben yoluyom zaten :queen: ::deliir:: delürdümm evet :queen: motosikletsizlik başıma vurdu :p :queen:

pazar günü keşif yaptık merak etme :bounce::bounce:

diiliim abicim diilliim :bounce:

eşine telefon et iyi gelir bide kahve iç bak düzelicen:rendeer::rendeer:

saat 9 erken olmazmı::157::

iyidir iyi:rendeer:

Son düzenleme:
eee şimdi saat 9 damı 9:30 damı buluşuyoruz ve nerde:silent: biraz sonra keşif için yola çıkıcam kafam karıştı:pr:

selamlar kahvaltıyı kaçırabilirim ama kavağa kesin gelicem haberleşmek için herhangi biriniz özelden cebini yazabilirmi bana arkadaşlar

eresin oteldemi shell demi????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar