avrupa yakasından gelecek arkadaşlar saat 09:30 da topkapı eresin otelin önünde buluşup gidelim ne dersiniz.
Arkadaşlar bende Florya dan gelicem hep birlikte gidelim diyenler olursa özel mesaj atsın ayarlarız yoksa bende Sirkeci ye direk basıcam.
gelin gelin intihar ediciim kendi kendimi artıkın![]()
Biz Derbi GPR125 grubu olarak kahvaltı sonrası gezinize katılmayı planlıyoruz.7 tane Derbi GPR125 ve 1 tanede çirkin ördek yavrusuHyosung GT250R ile kahvaltı sonrası sızı yakalamayı planlıyoruz.2 zamanlıların gövde gösterisini yapalım artık böle bir kaynaşma durumu olmuş madem tum forum görsün bizde burdayız.
![]()
gelin gelin intihar ediciim kendi kendimi artıkın![]()
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar saat 09:30 da topkapı eresin otelin önünde buluşup gidelim ne dersiniz.
ben kavacıktan gelicem acaba saat kaç gibi herkes orda olur??
kahvaltıya katılmıycakmısınız?ale:
Kahvaltıya katılamıyacağız ama kahvaltı sonrası geziye kesin geliyoruz.Kahvaltı sonrası sızın lokasyonla ılgılı anlık bılgı alabılecegımız bır cep telefonu numarası varsa bıze özelden iletebılırmısınız.Sıze yetısmemız ıcın sızden bırılerıne ulasmamız lazım.
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki 1-2 gün içerisinde kesinleşecek bir haber doğrultusunda eşimle katılma ihtimalimiz var, ayrıca teyid edeceğim. Kahvaltı yeri gerçekten güzel bir seçim. Ancak, Anadolu Kavağı'na geçen hafta gitmiştik yol boyunca İSKİ'nin bir çok yerde kazı ve boru döşeme çalışmaları var ve inanın hiç zevki yok. Tabii ki bu benim düşüncem. Belki bir alternatif düşünmek istersiniz diye belirtmek istedim.
Hepinize sağlıklı sürüşler ve sevgiler.![]()
:bounce::bounce:benim evin önü abi orası da saat 9 da hareket edelim artçımı alıcam 9.30 da :rendeer::rendeer:
saat 9 erken olmazmı::157::
:bounce::bounce:benim evin önü abi orası da saat 9 da hareket edelim artçımı alıcam 9.30 da :rendeer::rendeer:
saat 9 da topkapı shel de buluşalım ok :rendeer:
iyimisin kız sen :bounce::bounce::bounce:
millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....![]()
kahvaltıya katılmıycakmısınız?ale:
sus kız yolarım saçını başını intiharmış delüü
en kötü ihtimalle feribotta buluşuyosunuz :cat:
10:30 da altunizade olucak arkadaşlar 11 de kahvaltı :wiinkk:
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki 1-2 gün içerisinde kesinleşecek bir haber doğrultusunda eşimle katılma ihtimalimiz var, ayrıca teyid edeceğim. Kahvaltı yeri gerçekten güzel bir seçim. Ancak, Anadolu Kavağı'na geçen hafta gitmiştik yol boyunca İSKİ'nin bir çok yerde kazı ve boru döşeme çalışmaları var ve inanın hiç zevki yok. Tabii ki bu benim düşüncem. Belki bir alternatif düşünmek istersiniz diye belirtmek istedim.
Hepinize sağlıklı sürüşler ve sevgiler.![]()
diiliim abicim diilliim :bounce:
saat 9 erken olmazmı::157::
iyidir iyi:rendeer:
eee şimdi saat 9 damı 9:30 damı buluşuyoruz ve nerde:silent: biraz sonra keşif için yola çıkıcam kafam karıştır:
eresin oteldemi shell demi????