hadi yaale:
kıymetli tabi artcındogru söze ne denir dimi :wiinkk:
yalanmı cadı kıymetli dehilmi:bounce::bounce::bounce::bounce: bu arada akşam :cat: resim atarsın arkadaşın resmini biliyorsun sen :rendeer:
hadi yaale:
kıymetli tabi artcındogru söze ne denir dimi :wiinkk:
yardım please:salut::salut:
yalanmı cadı kıymetli dehilmi:bounce::bounce::bounce::bounce: bu arada akşam :cat: resim atarsın arkadaşın resmini biliyorsun sen :rendeer:
yardım please:salut::salut:
[/I' Alıntı:OGLUMVE BEN;1224605]arkadaşım avatarında yeşilköy yazıyor ordan bıraktınmı kendini topkapıdasın seni karşılarım ha şuda var ara beni telefonumdan sana dağa geniş anlatayım :bounce::bounce::bounce:
arkadaşım avatarında yeşilköy yazıyor ordan bıraktınmı kendini topkapıdasın seni karşılarım ha şuda var ara beni telefonumdan sana dağa geniş anlatayım :bounce::bounce::bounce:
tamam abi ben pazar gününden önce gidip bakarım topkapıya bi şekilde yolları bulmaya çalışırım:cat: pazar günüde orya gelmeden önce ararım seni haberleşiriz abi saol:rendeer:
ben ağırdan gelicem eeeeeeeeee nede olsa artçım kıymetli dermişimmmmmmm:bounce::bounce::queen::queen:
:cherry::cherry: bi yerden hatırlıcam ama :silent:
bişi demedim ki kıymetli dedim bende saten :wiinkk:
gürkan yardımcı olucak işte sana :cat:
nası yaniii
arkadaşlar ben bu akşam yokum hastanede olucem topiğime iyi bakın
iyi akşamlar şimdiden herkeze :rendeer:
kuyucadısı altunizade deki kahvenin adı neydi
birde arkadaşlar 31 ağustosta human race var 1. köprü açık olacakmı?
avrupa yakası e5 üzerinden gelenler bir yerde buluşup gidelim
cadı yok ben cevap vereyim altunuzadeye :cat:döner dönmez gürürsün motorları o dedihin etkinlik bilbihimiz kadarıyla akşam bizi etkilemez :cat::cat::rendeer:
yazalım bişeylerde bide cadıdan laf yemiyelim :cat: dicek ben yokum kimse yazmıyor fala filan topik sahipsiz kalmasın dimi:queen:nerdesiniz millet aloooo:bounce:
cadı yok ben cevap vereyim altunuzadeye :cat:döner dönmez gürürsün motorları o dedihin etkinlik bilbihimiz kadarıyla akşam bizi etkilemez :cat::cat::rendeer:
yazalım bişeylerde bide cadıdan laf yemiyelim :cat: dicek ben yokum kimse yazmıyor fala filan topik sahipsiz kalmasın dimi:queen:nerdesiniz millet aloooo:bounce:
cem abi nerden buluyosun bu kadar enerjisi dedik adam kaza yaptı biraz durgunlaşır gene yokk bu nasıl iş anlamadım
hayırdır abi aşıkmısın sen nesin ???
bu arada bir röntgen istemiştim geldimi hiç baktınızmı ortalıga :queen:
eski kayışı taktım bugün gidip kopan kayışı aldığım yere baskın yapacagım bu nedir hesap verin diyecegim ama aynı zamanda kibar olacağım
çünkü içerde 5 erkek var hemde ne erkek :queen:
walla bu konudada kararsızım bu çalıştığım iş beni kararsız bir adam yaptı en sonunda bundan sonra şöle diyorum
her açılan buluşma topiğine belli değil yazacagım ve sonunda kadar değiştirmeyecegim
oo gün ne olursa olr ya gelirim yada gelmem :queen:
Len imzayı da mı çaldın? :queen: Yaratıcı ol biraz kendin bişeyler üret beaaa.Şaka şaka güle güle kullan.
![]()
kapalı garaja koyuyorum. :mrgreen: 30 lira ayda. kafam rahat ediyo...
topic amacından oldukça şaştı. susalım istersen? :mrgreen:
eeee kaç gün kaldı??![]()
şiii kendi aranızda konuşmayın bakimm
karışma millete süpürgenin 5555554444466668 bakımı geldi git onu yaptır:queen::queen:
dur abi naptın ya köpek filan deme fena tırsıyom ben :queen:
loft da aparatda iyi bilirler :queen:
gelsemmi ?:silent:
buluşma yeri ne alemde hala belli değilmi :silent:
Biz Beylikdüzünde'n gelicez en iyisi Bahçelievler'de buluşalım işte :queen:
Arkadaslar ,
Haddim olmayarak bir sey onerebilirmiyim ?
Neden herkes o gidilecek yerde bulusmuyor ?
atlantic sende gazı verip verip karışmıyorum diyosun![]()
bizde bi siklet var :queen::queen::queen:
arkadaşlar şimdi ben dinlerseniz sevirim
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde
3.yol güzerhahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten anlaştıkmı? :rendeer:
ahahaaa.sahi bak bunu hic dusunmedik....31 agustos 1. kopru kapali herkesin bilgisine! - avrupa yakasindakiler 2. kopruyu yada feribotu tercih etmek zorunda..
BEN cok gelmek isterdım ama bu aralar kafam hıc ıyı degil gelırsem sızınde moralınızı bozarım
kendımı bır turlu toparlayamıyorum kafam cok bozuk ıcımden yatmak yada uyanmak bıle gecmiyor sadece butun gun sahılde oturasım var okadar sıkıntılıyım
cagla abla teşekkurler kusura bakma gelemıyoruz bu guzel gununde
ama kısmet olursa başka gezıne gelıcem
kahvaltı tarihinde şehir dıŞında olucağım için aranızda olamıyacağım..
İyi eğLenceler arkadaşLar.
sen ztn sehirdısındasın be abi![]()
zıbıdığ hemen zıpladın
adanaya giidiyoz canem bizgel istersen sende
![]()