önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yardım please:salut::salut:

yalanmı cadı kıymetli dehilmi:bounce::bounce::bounce::bounce: bu arada akşam :cat: resim atarsın arkadaşın resmini biliyorsun sen :rendeer:

bişi demedim ki kıymetli dedim bende saten :wiinkk:

yardım please:salut::salut:

gürkan yardımcı olucak işte sana :cat:

[/I' Alıntı:
OGLUMVE BEN;1224605]arkadaşım avatarında yeşilköy yazıyor ordan bıraktınmı kendini topkapıdasın seni karşılarım ha şuda var ara beni telefonumdan sana dağa geniş anlatayım :bounce::bounce::bounce:

nası yaniii:p

arkadaşlar ben bu akşam yokum hastanede olucem topiğime iyi bakın :p

iyi akşamlar şimdiden herkeze :rendeer:

arkadaşım avatarında yeşilköy yazıyor ordan bıraktınmı kendini topkapıdasın seni karşılarım ha şuda var ara beni telefonumdan sana dağa geniş anlatayım :bounce::bounce::bounce:

tamam abi ben pazar gününden önce gidip bakarım topkapıya bi şekilde yolları bulmaya çalışırım:cat: pazar günüde orya gelmeden önce ararım seni haberleşiriz abi saol:rendeer:

tamam abi ben pazar gününden önce gidip bakarım topkapıya bi şekilde yolları bulmaya çalışırım:cat: pazar günüde orya gelmeden önce ararım seni haberleşiriz abi saol:rendeer:

topkapı eresin otel yanında tek bir tane benzin istasyonu var çapa şehremini yol üstünde eger yeşilköyde isen direk gel görürsün :cat::cat::cat::cat:

:cherry::cherry: bi yerden hatırlıcam ama :silent:

nerden acep:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

bişi demedim ki kıymetli dedim bende saten :wiinkk:

gürkan yardımcı olucak işte sana :cat:

nası yaniii:p

arkadaşlar ben bu akşam yokum hastanede olucem topiğime iyi bakın :p

iyi akşamlar şimdiden herkeze :rendeer:

sanki ufak çocuk bakıcaz he:queen::queen:

Son düzenleme:
kuyucadısı altunizade deki kahvenin adı neydi
birde arkadaşlar 31 ağustosta human race var 1. köprü açık olacakmı?

avrupa yakası e5 üzerinden gelenler bir yerde buluşup gidelim

Son düzenleme:
kuyucadısı altunizade deki kahvenin adı neydi
birde arkadaşlar 31 ağustosta human race var 1. köprü açık olacakmı?

avrupa yakası e5 üzerinden gelenler bir yerde buluşup gidelim

cadı yok ben cevap vereyim altunuzadeye :cat:döner dönmez gürürsün motorları o dedihin etkinlik bilbihimiz kadarıyla akşam bizi etkilemez :cat::cat::rendeer:

yazalım bişeylerde bide cadıdan laf yemiyelim :cat: dicek ben yokum kimse yazmıyor fala filan topik sahipsiz kalmasın dimi:queen:nerdesiniz millet aloooo:bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
günceL........... ;) cadı yoq biz varız yau :)

cadı yok ben cevap vereyim altunuzadeye :cat:döner dönmez gürürsün motorları o dedihin etkinlik bilbihimiz kadarıyla akşam bizi etkilemez :cat::cat::rendeer:

yazalım bişeylerde bide cadıdan laf yemiyelim :cat: dicek ben yokum kimse yazmıyor fala filan topik sahipsiz kalmasın dimi:queen:nerdesiniz millet aloooo:bounce:

tamam birader gece kuşu geldi rahat ol:cat::cat:

ahahaaa.sahi bak bunu hic dusunmedik....31 agustos 1. kopru kapali herkesin bilgisine! - avrupa yakasindakiler 2. kopruyu yada feribotu tercih etmek zorunda..

BEN cok gelmek isterdım ama bu aralar kafam hıc ıyı degil gelırsem sızınde moralınızı bozarım
kendımı bır turlu toparlayamıyorum kafam cok bozuk ıcımden yatmak yada uyanmak bıle gecmiyor sadece butun gun sahılde oturasım var okadar sıkıntılıyım

cagla abla teşekkurler kusura bakma gelemıyoruz bu guzel gununde
ama kısmet olursa başka gezıne gelıcem

Forumdan Uzaklaştırıldı
waLLA artçımla beraber sirkeciden araalı vapur şekLi yapıcaz ;) hep beraber gideLim diceM ama yaLnız gitsek daha iyi sanırım deniz o ve ben :D:D:D daha cazip qeLio :D

cem abi nerden buluyosun bu kadar enerjisi dedik adam kaza yaptı biraz durgunlaşır gene yokk bu nasıl iş anlamadım
hayırdır abi aşıkmısın sen nesin ???

bu arada bir röntgen istemiştim geldimi hiç baktınızmı ortalıga :queen:

ne gıskandınmı :cherry: ben sizin gibi yaşlımıyım :bounce: aşıkmıyım inan bilmiyorum:wiinkk:

eski kayışı taktım bugün gidip kopan kayışı aldığım yere baskın yapacagım bu nedir hesap verin diyecegim ama aynı zamanda kibar olacağım
çünkü içerde 5 erkek var hemde ne erkek :queen:

walla bu konudada kararsızım bu çalıştığım iş beni kararsız bir adam yaptı en sonunda bundan sonra şöle diyorum
her açılan buluşma topiğine belli değil yazacagım ve sonunda kadar değiştirmeyecegim
oo gün ne olursa olr ya gelirim yada gelmem :queen:

orda ayna vamı ayna :cherry:
Len imzayı da mı çaldın? :queen: Yaratıcı ol biraz kendin bişeyler üret beaaa. :p Şaka şaka güle güle kullan. :)

olurda tembel kerata kolayına geliyo yapılmışı var:p
kapalı garaja koyuyorum. :mrgreen: 30 lira ayda. kafam rahat ediyo...

topic amacından oldukça şaştı. susalım istersen? :mrgreen:

eeee kaç gün kaldı?? :p

zenginliğin gözü körolsun 30ytl'ye benzin atıp negezerim baaa:queen::queen:
şiii kendi aranızda konuşmayın bakimm :p

karışma millete süpürgenin 5555554444466668 bakımı geldi git onu yaptır:queen::queen:

dur abi naptın ya köpek filan deme fena tırsıyom ben :queen:
loft da aparatda iyi bilirler :queen:

bilmemmi asfalta çizgi oluyoduk:cherry:
gelsemmi ?:silent:

bide düşünüyo:bounce:
buluşma yeri ne alemde hala belli değilmi :silent:

Biz Beylikdüzünde'n gelicez en iyisi Bahçelievler'de buluşalım işte :queen:

yeşim kumburkazdan gelen var onuda alın beylikdüzünden :cherry:
Arkadaslar ,

Haddim olmayarak bir sey onerebilirmiyim ?

Neden herkes o gidilecek yerde bulusmuyor ?

haddin olmadığını biliyon bide karışeyon sanane:p:p:p
atlantic sende gazı verip verip karışmıyorum diyosun:p

dikkat gazcı var:queen::queen:
bizde bi siklet var :queen::queen::queen:

bi tur versene :cherry:
arkadaşlar şimdi ben dinlerseniz sevirim
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde
3.yol güzerhahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten anlaştıkmı? :rendeer:

arkadaşlar sanırım mütabıkız :cat:
ahahaaa.sahi bak bunu hic dusunmedik....31 agustos 1. kopru kapali herkesin bilgisine! - avrupa yakasindakiler 2. kopruyu yada feribotu tercih etmek zorunda..

hasan sanırım sabah açık olacak köprü
BEN cok gelmek isterdım ama bu aralar kafam hıc ıyı degil gelırsem sızınde moralınızı bozarım
kendımı bır turlu toparlayamıyorum kafam cok bozuk ıcımden yatmak yada uyanmak bıle gecmiyor sadece butun gun sahılde oturasım var okadar sıkıntılıyım

cagla abla teşekkurler kusura bakma gelemıyoruz bu guzel gununde
ama kısmet olursa başka gezıne gelıcem

neyin varbe sarıyerli hayırdır ne bu bunalım topla kendini:cat:

kahvaltı tarihinde şehir dıŞında olucağım için aranızda olamıyacağım..

İyi eğLenceler arkadaşLar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar