2. el al sıfır CBR-125 e para verilmez ben 30000 KM de olan bi cbr aldım Forumdaki 14000-15000 KM de olan motosikletlerden daha hızlı gidiyor ve daha atak motoruna iyi bakılmış anlayacağın böyle bi motor bulabilirsen al
Bundan sonra seni çoooook tatmin eder emin ol ayrıca motoru açılınca da 250 CC makine gibi performans sağlar :wiinkk:
ilk önce fikirlerinize saygı duyduğumu söyleyerek başlıyorum yazıma .ardından da 0km bir honda cbr 125 alma fikrinde olan biri olarak "2. el al sıfır CBR-125 e para verilmez"yargınızı çok kesin ve doğruluğu tartışılır buluyorum!Lütfen genel anlamda düşünüp yazarsanız yorumları mesela ben 4 yıl kullanmak maksadıyla almayı düşünüyorum 2.el 15.000 de alırsam nasıl olur?düşünün...
ayrıyetten motorun performansı önemli haklısınız yanlız bmw 1.16 ya binip yanınıza gelen bmw 7.35 le kapişmak veya 1.16 dan 7.35 performansı beklemek yanlış bence....
cbr 125 çok iyi bakılsa da 170 te yapsa eğer amaç hız ise 600cc lik 1000cc lik araçlar da var piyasada biliyorsunuz.madem hız istiyoruz madem 0km cbr ye para verilmez neden 2.el bi tane hayabusa almıyoruz???
demek istediğim başlangıç olarak seside görüntüsüde performansı da yeterli GÖRÜNEN bir motor..
arkadaşlar bende honda cbr 125 düşünüyorum ama ses ve görüntü tatmin edicimi yoksa zamanla sıkılırmıyım??
bu soru ise beklentinize bağlı... insanoğlu doyumsuzdur:cat:hep daha fazlaasını ister.emin olun ki sıkılma süreniz çok kısa olmaz
SAYGILAR