önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakal meselesi değilde bu iş böyle olmicak galiba nerde bu topiğin sahibesi vursun süpürkesini masaya söylesin son sözü :queen::queen:

Sakal meselesi de değil Süpürge meselesi de değil Mantık meselesi en mantıklı yer neresi ise orası olur. Avrupa yakasında yaşayıp da Sirkeci yi bilmeyen çok azdır ama yine de varsa kime sorsalar gösterirler bu yüzden Sirkeci Feribot iskelesi en iyisi. Ki Organizatöriçe nin de buna katılacağını düşünüyorum

arkadaşlar şimdi ben dinlerseniz sevirim
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde
3.yol güzerhahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten anlaştıkmı? :rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
arkadaşlar şimdi ben dinlerseniz sevirim
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak
2.yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde
3. yol güzergahı : mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten anlaştıkmı?

uygundur. :):bounce:

İyi o zaman ben artçım gelirse onu alır direk mekâna geçerim, Eğer gelmezse Haremde inerim hep beraber Üsküdar sahilden geliriz

artcın gelirse başka bir güzergah mı kullanıcaksın? gene feribotla gelmicekmisin?

Artçım Pendik de, eğer gelirse ben sabah 9 da pendiğe gidicem artçımı Pendik ten alıp direk üst taraftan koruluğa inerim, Yok bi terslik olur da artçım gelmezse saat 10 da Harem feribot iskelesine geçmiş olurum aparat ile basar geliriz

Şahane, süpper bir toplanma yeri ve etkinlik olacak:cat:

Bizim bebeğin keyfi yerinde olursa uğramak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızı görür hasret gideririz ne güzel. kısmet diyelim, hafta sonunu bekleyelim:)

çok teşekkürler :rendeer:

Bizim bebeğin keyfi yerinde olursa uğramak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızı görür hasret gideririz ne güzel. kısmet diyelim, hafta sonunu bekleyelim:)

gelirseniz çok seviniriz bzde biraz bebek sevmiş oluruz denizci deryaya sevgiler :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

İllaki bekleriz.Bizi görünce keyfi yerine gelir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonunda babamdan izin çıktı bende geliyorum gelmesine ama yine bi sorun var:queen:yolu bilmiyorum bana yardımcı olabilcek gitmeden bizim buraya gelip beni alabilcek ve yolları bilen bir arkadaşa ihtiyacım var:cherry:acaba varmı böyle yardım sever arkadaşlarımız:cherry::rendeer:
beni alabilcek derken(motorum var) artçı olarak değil yani:queen:

sonunda babamdan izin çıktı bende geliyorum gelmesine ama yine bi sorun var:queen:yolu bilmiyorum bana yardımcı olabilcek gitmeden bizim buraya gelip beni alabilcek ve yolları bilen bir arkadaşa ihtiyacım var:cherry:acaba varmı böyle yardım sever arkadaşlarımız:cherry::rendeer:

yuppii geliyon demek sevindim adına :rendeer:

sirkeciyi bilmiyonmu :silent:

hayır bilmiyorum:(

ne yol belirlermişim bee topik sustu :p

ben ağırdan gelicem eeeeeeeeee nede olsa artçım kıymetli dermişimmmmmmm:bounce::bounce::queen::queen::queen::queen::queen::queen::cherry::mrgreen:

topkapı selh gel ben ordayım 9 da ok :rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
topkapıyıda bilmiyorum desem:( ama sirkeciye bakırköy sahil yolu çıkıyo diye duymuştum tam emin değilim:(

Son düzenleme:
eminim de fazla trafiğe çıkmamış birisi için normal sanırım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar