önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar avrupa yakasından gelenler için nereyi düşünyosunuz acep ???*

BİR KULAK VERİR MİSİNİZ ... lütfen....

yol karmaşık falan değil arkadaşlar.... gelmekten falan vazgeçmeyin sakın....
sirkeci grubunda yolu bilen bir kişi ve capitol grubunda yolu bilen bir kişi olduktan sonra sorun yok...
Mesela Sirkeci grubunun önderliğini oğlumveben yapsın o gruba gelecekler özelden tellerini oğlumveben e atsınlar... Kaybolma yada gecikme olursa haberleşme açısından ; bi de bilinirse kim gelecek ona göre bekleme yapılır...
Capitol grubuna bir kişi seçin ve aynı şekilde gelecekler tellerini özelden iletsin.. budur :cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar avrupa yakasından katılanlar için sirkeci feribot iskelesi çok uygun olur artık orayıda bulamıyanı döveriz :queen:

BİR KULAK VERİR MİSİNİZ ... lütfen....

yol karmaşık falan değil arkadaşlar.... gelmekten falan vazgeçmeyin sakın....
sirkeci grubunda yolu bilen bir kişi ve capitol grubunda yolu bilen bir kişi olduktan sonra sorun yok...
Mesela Sirkeci grubunun önderliğini oğlumveben yapsın o gruba gelecekler özelden tellerini oğlumveben e atsınlar... Kaybolma yada gecikme olursa haberleşme açısından ; bi de bilinirse kim gelecek ona göre bekleme yapılır...
Capitol grubuna biri kişi seçin ve aynı şekilde gelecekler tellerini özelden iletsin.. budur :cat:

OĞLUMVE BEN Boğaziçi köprüsünden gelecekmiş SİRKECİ FERİBOTUN Liderliğini Ben Yapabilirim Ama pendikten bir artçım var eğer o gelirse SİRKECİDEN gelecek arakdasları haremde artçım ile karşılarım ordan basar gideriz uyarsa Yani artçımı erken gidip pendikten alırım Sirkeciden gelecek olanları da karşıya geçer geçmez HAREM de karşılarım ??

arkadaşlar avrupa yakasından katılanlar için sirkeci feribot iskelesi çok uygun olur artık orayıda bulamıyanı döveriz :queen:

Ben söyledim ama kimisi Boğaz köprüsünden Capitol dedi kimisi bilmem ne dedi. Sakal sevmediğim için hep traş oluyorum bu yüzden lafım dinlenmiyor heralde :silent:

Son düzenleme:
OĞLUMVE BEN Boğaziçi köprüsünden gelecekmiş SİRKECİ FERİBOTUN Liderliğini Ben Yapabilirim Ama pendikten bir artçım var eğer o gelirse SİRKECİDEN gelecek arakdasları haremde artçım ile karşılarım ordan basar gideriz uyarsa ??

Ben söyledim ama kimisi Boğaz köprüsünden Capitol dedi kimisi bilmem ne dedi. Sakal sevmediğim için hep traş oluyorum bu yüzden lafım dinlenmiyor heralde :silent:

sakal meselesi değilde bu iş böyle olmicak galiba nerde bu topiğin sahibesi vursun süpürkesini masaya söylesin son sözü :queen::queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben direk mekana gitmeye karar verdim canlar. 11 de orda buluşuruz. Saygılar sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar