JAWA..JAWA..nerdesiniz jawacılar??

Yeni modellerden Dandy, Tramp ve Californian güzel görünüyor. Umarım eski Jawa'lar kadar kalitelidir bu motorlar...

AL BİR JAWA HAYATI YAŞA DEMİŞLER.
Arkadaşlar benim bu yeni model jawalardan haberim yoktu.Ne zaman piyasaya gireceklermiş bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen çook merak ettim :D :D :D

Buda benim JAWAM ARKADAŞLAR geçen yıl motorunu sökmüştük.Rektefe yapmak amacıyla.Parasızlıktan yapamıyorduk. :D Şimdi maddi sıkıntıları atlattık çok şükür.En yakın Zamanda Efsane JAWA yeni motuyla tekrar yollara dönecek.Dönüşü muhteşem olacak:D

Son düzenleme:
canerefe22 resim gözükmüyo ya walla yeni modelleri hoşuma gitmedi 4 zamanlı sewmediğim için eskinin jawa 350 ogar en güzeli..............

Arkadaşlar bu ogarları fazla yakıt tükettiiği için memelerini küçültme die bişe warmı varsa ne kadar bi tasarruf sağlanıyo performanstan düştüğünü biliyorum ama düşerse düşşün.....?_?_?_?_?_*

resim ekleye basıp link girilen yere bilgisayarımda kayıtlı olan resimin linkini yazıyorum ama açılmıyor bi türlü yardım edin arkadaşlar deli oldum yapamıyorum...

Acil yardım...

Son düzenleme:
ESKİ ZAMANLARIN EFSANELERİ.....

Mahalleden Bi JAWA 650 cc geçiyodu MAHALLEDE KÜFRETMEYEN KALMIYODU :):):):):):):):):):)
Abi onların eksozları ne öle yaa ikarus otobüsleri geçiyo sesi :p :)

...........................

İşte Arkadaşlar benim JAWAM BUrDA :D :D :D
jawa350kc1.jpg

MOTOR rektefe yapılması için söküldü,Maddi sıkıntılar nedeniyle yapılamıyordu.Şuan sıkıntıları atlattık.
En yakın zamanda yine yollardayız jawamla. Yeni FOTOLAR GELECEk...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzelmiş motorun sarı dikkat çeker:cat:

bu devirde o kadar rakipğ varken bu şekiller biraz garip geldi eski motor tipleri bence değişik daha çekici tipler yaratmalı
+ java ne malıdır_? kalitelimidir?

bu devirde o kadar rakipğ varken bu şekiller biraz garip geldi eski motor tipleri bence değişik daha çekici tipler yaratmalı
+ java ne malıdır_? kalitelimidir?

Jawa çekoslavak malıdır çok sağlamdır, kalitelidir, 2 zamanlıdır, seridir kendi sınıfının hız konusunda en iyisidir...... (BENCE)

dostum bu arada jawan süper walla style modelinin tipi tam gençlere hitap edio ybr yerine bi canavar mesela ahh şu yakıt konusu beni deli edio

Son düzenleme:
buyrun sizlere JAWA ...........................

istenince ve meraklı olunca olmayacak şey yoktuRR.....

Cİnliler motosiklet piyasasına gireli tasarım olarak beklentiler arttı bunlar bu sekiller cok tipsizler 650 liklerin max fiyatı 5000 ylt, 125 likler ise 2000 ytl faln olmalı yoksa satmaz benim görüsüme göre ama 650 bisonun görünümü hic fena deil

Dostlarım JAWA Hakikattende bir efsane.Birde Deposunda Vampir olmasa çok daha iyi olcak.:mrgreen: Karbüratör memeleriyle oynadıgımızda yakıttan tasarruf oluyor ama bu seferde randımanlı çalışmıyor.Tıpkı benzinli aracın LPG ile gitmesi gibi.Şu yeni jawalar hakkında kimse bişey demedi bende çook merak ediyorum ne zaman çıkacak piyasaya acaba????

canerefe bu yakıttan tasarruf nekadar düşüyü açıklarmısın bi sırf bu yakıttan dolayı peder bey almıyo bunu malum benzin pahalıda memeleri küçülttümü nası randımanlı çalışmıyo_?_?_

arkadaşım motorun memelerini küçülttügün zaman motor hem hızdan hemde çekiden düşüyor.Randıman düşüyor.Jawa oluyor mobylette gibi.Onun için tavsiye etmem kimseye.Ben zaten jawayı haftada bir gün çıkartıp zevk için geziyorum.normal zamanda 2 vitesli kanuni benim işimi görüyor.Jawa efsane olmasına efsane ama deposunda vampir var.Kan emiyor resmen.

jawa zevk işi bnm için hız önemli deilde en son kaç vurur küçülttümü??_?____*

jawa zevk işi bnm için hız önemli deilde en son kaç vurur küçülttümü??_?____*
Yokuş aşağı denizli kumkısık rampası 160 ı gördüm ama motor memesi küçük olduğundan mı bilmiyorum platin ve meksefeler kullanılamaz hale geldi bir sürü masraf açmıştı bana :pr:

Benim ilk motorum 350cc ts modeli idi şimdi ise çin malı kullanıyorum 5 ytl ile 100 km yapıyorum jawa dan daha ekonomik :p

Yokuş aşağı denizli kumkısık rampası 160 ı gördüm ama motor memesi küçük olduğundan mı bilmiyorum platin ve meksefeler kullanılamaz hale geldi bir sürü masraf açmıştı bana :pr:

Benim ilk motorum 350cc ts modeli idi şimdi ise çin malı kullanıyorum 5 ytl ile 100 km yapıyorum jawa dan daha ekonomik :p

100km kaç litre yakıyodu abi :silent:bide bunu söleyin bana çok konuştum bu topicte ya:p

kırşehir reis motor yazın reis in topladığı jawaları ğörün suikast jawa saat teki hızı 185 km dir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar