dogru yerde olacaksın emin ol :wiinkk:
sanki adama şirkekte işe başlatıcan sende personel müd:queen::queen::queen::queen::queen:
sen varsan ben yokum koçum :bounce::bounce::bounce:
sanki adama şirkekte işe başlatıcan sende personel müd:queen::queen::queen::queen::queen:
hayırdır yolculuk nire hemşehrim biyeremi gidiyon:queen::queen:
:queen::queen::queen:
genel mödür.....:queen::queen:
ya arkadaş gelsin onada yapıcak bi iş veririz ne olucak![]()
her mej cevap yaz ondan sonrada elim ağrıyo de gitsene yata:bounce::bounce:sın len sen :queen::queen::queen::queen:
ben biliyom ne iş yaptıracanı ekmeğin içinden maydonoz ları temizleticen dimi cadı seni:queen::queen::queen::queen: büğün jbit temizledi :bounce::bounce:
koşucam canım gel beraber koşalım ama senin yaşın gelmiş 60 küsüre zor biraz o yolu koşman :queen:
çırak çıkarsın.........:wiinkk:
ben biliyom ne iş yaptıracanı ekmeğin içinden maydonoz ları temizleticen dimi cadı seni:queen::queen::queen::queen: büğün jbit temizledi :bounce::bounce:
tek elle yazıyorum ne yatması hayat yeni başlıyo:cat:
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
eminmisin ihtiyar :bounce:
ben koşacam sen süpürgenle gel peşimden :cherry::cherry:
bak bu hiç aklıma gelmemişti fenada olmaz hani![]()
gel karşı kıyıya hayatı göstereyim sana:queen::queen::queen::queen:
birazdan yatarsın sen![]()
anladın sen onu:queen::queen::queen::queen::queen:
yoo biraz açarmısınız lütfen:cherry::cherry::cherry::cherry:
:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk: bire herif na mahrem var:queen::queen::queen:
Eminim buna o günü iple çekicem![]()
arkadaslar hepınıze sımdıden afıyet seker olsun özel sebeplerden dolayı katılamıyorum.
selamlar
tansel
bu kahvaltı hangi pastanede ve nasıl gelecem![]()
mecidiye köy deki duraga gidicen gelen ilk otobüse binicen son durakta inicen sonra orda bekliyceksin gelen ilk motorlunun arkasına biniceksin o seni kahvaltıya götürür ama nereye bilmem![]()