önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayarlayalım ama mümkünse e5 üzerinde biyer olsun arada derede yerleri bulana kadar canım çıkıyo :queen:

Vaay kumburgazın tek teker scooter ı:mrgreen: yaptırdın mı sen motorun sibob ayarını noldu??

Birlikte gidelim kardeş sende benim kafadansın o gün Merter den dönerken anlaşıldı:)E-5 üstü heryer bana uyar bu taraflardan gelcek herkes itinayla beklenir:rendeer:

ya maraton varmış o gün bilgisi olan varmı? yol güzergahını ona göremi yapsak?

selam herkese
ii geceler cem abi kaza yaptı demek umarım bişeyi yokturr..
bu arada mesai satlerimi bilmediğim için gelip gelemiycegim konusunda kararsızım eve motoru garaja sokarken ufak bir arıza tespit ettim artık yarın halletmeye çalışıcam.
eger işimi ve motoru ayarlayabilirsem aranızda olmak istiyorum

bu arada topic aldı başını gidiyo utanmasaydın da topiği 1 ay öncesinden açsaydın :D

evet göründüğümden de HARİKA'yımdır :rendeer:

hiç şüphemiz yok buna :queen: görüntüye inanacaksak eğer bide rönntgen çektir de gel :queen: bide içini görelim :queen:
o zaman daha ii anlarızz :queen:

Son düzenleme:

nike nın dünya koşusu var ama akşam 8 de başlayacak.. bizi etkileyeceğini sanmıyorum.. Belki akşam avrupa yakasına geçecekelr için sorun teşkil edebilir.. Onlara da tavsiyem Harem den Feribotu kullanmaları :cat:

kuzguncuk.. akşam toplaşılıyor orda.. topiğide var hatta.. 3. geleneksel diye :)

o grup 7 gün 24 saat yani 7/24 oradalar
kaçta gitsem görüyorum dermişim.... :cherry:
hatta bizim tayfa bir pazar gitmiştik oraya.. aparat anlatmadı mı hiç..? vay adiii:cherry:

ne yani ben ayaklı gazatamıyım :p
ben bu akşam çalışıyorum gelemicem kaçırdık şamatayı :pr::pr::pr::pr:

vay kuntakite çalışşşşşşş:queen::queen::queen:
oraya biz gitmiştikte hani sen döviz buzduracam diye kayboldun:queen::queen::queen:

ne dövizi direk kayboldu döviz bahane:queen::queen::queen::queen:
arkedeşler cem kaza yaptı biliyosunuz bende bildiğinizi biliyorum ama napim konuyu güncelliycek başka bişi bulamadım :p

fabrikadan halka malzememiz 1.sınıf ve 5 yıl garantilidir:cherry::cherry:
ayarlayalım ama mümkünse e5 üzerinde biyer olsun arada derede yerleri bulana kadar canım çıkıyo :queen:

bulursun sen isedinmi :bounce::bounce:
sende koşacanmı:queen::queen::queen:

aparat ; çok zeki olma arkadaşım... beyin kaldırmaz; kısa devreye düşersin alim allah. Ya da zekanı kendine sakla :cherry: ::pala::

akşam o rahat ol bize bişe etkilemez:rendeer:

:pr::pr::pr::pr:
selam herkese
ii geceler cem abi kaza yaptı demek umarım bişeyi yokturr..
bu arada mesai satlerimi bilmediğim için gelip gelemiycegim konusunda kararsızım eve motoru garaja sokarken ufak bir arıza tespit ettim artık yarın halletmeye çalışıcam.
eger işimi ve motoru ayarlayabilirsem aranızda olmak istiyorum

bu arada topic aldı başını gidiyo utanmasaydın da topiği 1 ay öncesinden açsaydın :D

hiç şüphemiz yok buna :queen: görüntüye inanacaksak eğer bide rönntgen çektir de gel :queen: bide içini görelim :queen:
o zaman daha ii anlarızz :queen:
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:ah erdinç ah :bounce::bounce:

hayırdır bi derdinmi var birader :p beyin yok zaten :cherry::cherry::bounce:

kocum büğün hani balık paralarını sen veriyordun vermemek için kaza yaptım ayaklarına yattın dimi :queen::queen: bana kaldı ihale :bounce::bounce:

büğün güzel resimler çektik yarın cadı :cat:atar resimleri harika bir gezi olucak yol süper anadolu kavak balıklarda harika:rendeer:

bu gezi ne zmn nerde olucak

piş piş piş piş piş ninni ninni eh kuzuma eh eh kuzuma eh hadi uyuda rahat et :queen::queen:

Son düzenleme:
akşam o rahat ol bize bişe etkilemez:rendeer:

:pr::pr::pr::pr:
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:ah erdinç ah :bounce::bounce:

kocum büğün hani balık paralarını sen veriyordun vermemek için kaza yaptım ayaklarına yattın dimi :queen::queen: bana kaldı ihale :bounce::bounce:

ewttt sana gıcıklık olsun diye :queen::queen::queen: sabah tıkanacaktın:cherry:
büğün güzel resimler çektik yarın cadı :cat:atar resimleri harika bir gezi olucak yol süper anadolu kavak balıklarda harika:rendeer:

resimleri bekliyoruz :cat: o kadar balığı ısmarlarsan kötü demezsin heral ::koop::::koop::::koop::

derdi tasayı bıraktık artık , yarın da ümit çok şükür... :cherry:

aparat yandık :queen:baksana deli poyraz geri döndü:bounce::bounce:

aaah ahh orada olabilmek vardı....

kim tutuyor seni :queen::queen::queen:

gel baa ben senmiyim bi tas yemek verip laf edeyim:p kimliğinide getir bi ara:queen::queen:

len konuşturma beni 7 karının yedihini yiyorsun:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
nike nın dünya koşusu var ama akşam 8 de başlayacak.. bizi etkileyeceğini sanmıyorum.. Belki akşam avrupa yakasına geçecekelr için sorun teşkil edebilir.. Onlara da tavsiyem Harem den Feribotu kullanmaları :cat:

akşam o rahat ol bize bişe etkilemez:rendeer

umarım etkilemez arkadaşlar :cat:

sende koşacanmı:queen::queen::queen:

koşucam canım gel beraber koşalım ama senin yaşın gelmiş 60 küsüre zor biraz o yolu koşman :queen:

aaah ahh orada olabilmek vardı....

daha zaman var burda olabilirsin :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar