ÇİN MALI 600 cc. MOTOSİKLETLER YOLDA..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar BUGÜN BİR ARKADAŞIM ÇİNİN EN BÜYÜK GRUBU LONCİNİN 600 CC 4 SİLİNDİR MOTOSİKLETLERİ TÜRKİYEYE SOKMAYA HAZIRLANDIĞINI SÖYLEDİ,RESİMLERİ VAR FAKAT BULAMADIM BULABİLEN ARKADAŞLAR EKLERSE İYİ OLUR,GÖRÜNÜMÜ ÇOK GÜZEL AMA KALİTE NASIL OLUR BİLEMEYİZ,BİDE ÇİNLİLERİN 250 CC LERİ ÇEŞME GİBİ BENZİN YAKIYORSA BUNLAR NASIL YAKAR TAHMİN EDEMİYORUM.. :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunlarda Olabilir Doğrudur Ama Naked Tipi Demişti, Bide Bunda 100 Km Ye 3 Lt. Yazılmış çok Saçma 600cc Bir Motor Okadar Götürmezki

barannet çinde 250cc üzeri üretim yasak değil, satışı yasak. yani dışarıya üretebilirler diye biliyorum. Ama 600cc 4 silindir bir çinlinin de çok ucuz olacağını sanmıyorum.

600cc cin malı kesin öldürür adamı o zman tam seytan aracı olur..:farao:

barannet çinde 250cc üzeri üretim yasak değil, satışı yasak. yani dışarıya üretebilirler diye biliyorum. Ama 600cc 4 silindir bir çinlinin de çok ucuz olacağını sanmıyorum.

++++++++++++++++++++++++++++++++++
gelsinler bir görelim benim kawa yı şimdiden satsam mı acaba ****** :)

vala canım ben canımı 600cc lik çin malı motorsiklet parası ile almadım:p

ben hep çin malından şikayetçiyim türkiyeye gelse bu motor 7-8 ytl altında olmaz ben bu fiyata 250 cc saglam güvenilir bir motor alırım kafanda rahat olur. Hergün servise gitmek istemem..:farao:

sorun çinlide değil kontrolünde :D japonda çinde dökme demirden şasi yapmıyormu neden dökülsün? burdaki sorun kalite kontrolünde çinde iyi bi kalite kontrol mekanizması kurulsa tüm problem halledilir ve eminim japonuda amerikanıda italyanıda iflas ettirir :D

sorun çinlide değil kontrolünde :D japonda çinde dökme demirden şasi yapmıyormu neden dökülsün? burdaki sorun kalite kontrolünde çinde iyi bi kalite kontrol mekanizması kurulsa tüm problem halledilir ve eminim japonuda amerikanıda italyanıda iflas ettirir :D

mutlaka senin dediğin gibi yirmi brş defa katılıyorum sana ,,
ama :mrgreen: ten ....
selamlar

Senin o 125'lik dediğin aprilia ortalama 29 beygirlik bir pist(hız) motoru ve bırak o çinliyi 250'lik hyosung'ları bile ağlatıyor.Bilip bilmeden mukayese yapmayalım:cat:

GUZEL kardesım mukayese yapma demıssın bırbırınden bagımsız ıkı motoru sen kıyaslamıssın nasıl oluveecek şindi:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bende naced lerini buldumda resmi nasıl ekliyoruz yardım etsenize??

GUZEL kardesım mukayese yapma demıssın bırbırınden bagımsız ıkı motoru sen kıyaslamıssın nasıl oluveecek şindi:mrgreen:

Farkındaysanız ben bilerek kıyaslama yapmışım.O mesajın sahibi gibi hani aprilia'dan alalade bir 125 cc gibi bahsetmemişim.Aprilia'yı zaten bilen bilir uzatmanın anlamı yok.Yazılanları iyi okuyup da yorum yapmanızı tavsiye ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sakin olalım herkes kendi zevkini söylesin,bana kalsa 8 9 bine hyosung almam gider 2. el japon alırım,ama bu benim görüşüm her malın bir alıcısı vardır.birbirimize saygı duymak zorundayız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar