ÇİN MALI 600 cc. MOTOSİKLETLER YOLDA..

valla bende naced lerini buldumda resmi nasıl ekliyoruz yardım etsenize??

www.imageshack.us/
bu siteye giriyorsun,
(gözat) lınkınden resmın oldugu yerı bulup resme tıklıyorsun 1 sefer ve tamam tuşuna basıp resmın bulundugu yerı hatırlatıyorsun,

(resize image) kutucugunu dolduruyorsun,
ve yanındakı kutucuguda 600#800 yapıyorsun,
(host it) lınkıne tıkla ve bekle,

sectıgın resım cıkacak acılan sayfada,
resmın alt kısmındakı lınkı kopyala ve mesaj bolumune yapıstır,
oldu bu iş,

NOT:neredeyse her sitede bu boyledır, her resim için,

Kolay Gelsın...

:pl::pl::pl:::yanliss:
Farkındaysanız ben bilerek kıyaslama yapmışım.O mesajın sahibi gibi hani aprilia'dan alalade bir 125 cc gibi bahsetmemişim.Aprilia'yı zaten bilen bilir uzatmanın anlamı yok.Yazılanları iyi okuyup da yorum yapmanızı tavsiye ederim...

efendimmmmmmmm...:pl::pl:::yanliss:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla öğrendim iyi oldu teşekkür ederim

Cin mali=kötü motor deildir sadece ucuza mal etmeye calısıyorlar 600 cc ligide biraz pahalı olur saglam yaparlar kadranı karsılayacak bi alet yaparlar fiyat 6000-8000 ytl olur minimum...
SerkanADH13 un ekledigi mavi racing mükemmel bi alt yaw kaclık bu ve türkiye ye gelecek mi??

Bu Modial'ler Çinli Uğur-Mondial değil, İtalyan markası Mondial.

yabancıları aratırsan bu site cıkacaktır,
ve imalat içinde ''made in chıne''
çıkacaktır,

benım buldugum sitede böyleydi:D,
eğer çinliler siteyide kopyaladılarsa bu benım suçım değil kiii:D:D:D:D:D

bende net'in yalancısıyım,
günahları boyunlarına tövbe tövbeeeee...:p

Cin mali=kötü motor deildir sadece ucuza mal etmeye calısıyorlar 600 cc ligide biraz pahalı olur saglam yaparlar kadranı karsılayacak bi alet yaparlar fiyat 6000-8000 ytl olur minimum...
SerkanADH13 un ekledigi mavi racing mükemmel bi alt yaw kaclık bu ve türkiye ye gelecek mi??

bilmem hiç düşünmedim getirsemmi diyee:p:p:p:p

gerçekten bilmiyorum,
google'da arattıgın zaman sitesi çıkıyor,
orada yazabılır ama bende yabancı dillere karşı fransızlık varda:p:p:p
anlayamadım:D

Son düzenleme:
o değilde çinliler girince hepimiz gördük japonların fiyatlarının nasıl gerilediğini. bakarsınız aynı senaryo 600cc pazarı içinde geçerli olur.
fiyatları ucuz olduğu için satılacağından adım gibi eminim bu motosiklerin..

çançin çon o hızda buyuk ihtimalle elinde kalır şasi ama adamları da tebrik ettm çok modern yaratıcı bi tasarm olmuş =)

görüntü fena deil tasarımı güzel olmus yada başka bir modelden çalıntı yapmıslardır fiyatları nasıl olur bunların acaba

Desenize önümüzdeki günler Türkiye'yi kanlı günler bekliyor(Tövbe Tövbe).
Ama Tasarım mükemmel olmuş Alasım geldi walla:mrgreen::p

alın sizlere çinlilerden esinlemeler...,

Hemde MONDİAL ....

bu motorların hiçbiri çin değil arkadaşlar yanlış bilgilendirmeyelim
sadece marka ismi benzerliği oldukça pahalı ve sağlam motorlar araştırması yapılmıştır üzerindeki yazı sadece isim benzerliği ama 600cc çinlilerin olduğu doğru.

Eyvah eyvah... Hele bir de fiyat 5.000 YTL civarı olursa... Memleketin aç kırolarının kız tavlayacam diye 600lük SS/naked makinelere hücum ettiğini düşünsenize?? Minicik scooterın egzosuna soba borusunu geçirip böğürtünce Valentino Rossi havalarına giren memleketim kıroları bahsettiğim... Kabus gibi... Motosiklet terörü diye bir kavram yaratma potansiyeli görüyorum bu çinli 600lük ss olayında :cyclopsan

görmek lazım. şimdi ne desek olmaz. :9 eğer kalitesine güveniyorlarsa piyasaya sürerler ,Türkiyem'e gelir gider görürüz hşumuza giderse alırız :)

çinli bir motor 200 ü geçtimmi dökülür gibi geliyor bana.

200 km yapabileceğine inanmıyorum. Hiç 200 ile gittin mi sen?

sorun çinlide değil kontrolünde :D japonda çinde dökme demirden şasi yapmıyormu neden dökülsün? burdaki sorun kalite kontrolünde çinde iyi bi kalite kontrol mekanizması kurulsa tüm problem halledilir ve eminim japonuda amerikanıda italyanıda iflas ettirir :D

Japon motorlarının birçoğu aluminyum şasilidir. Aluminyum döküm ve kaynağı ise çok özel teknolojiler gerektiriyor.

eğer ki kaliteli yaparlarsa .. iyi bişeyler ortaya cıkartabilirler.

Sen herhangi bir şeyi kaliteli yaptıklarını gördün mü?

alın sizlere çinlilerden esinlemeler...,

Hemde MONDİAL ....

Bunlar İtalyan malı FB Mondial'ler. Türk ya da Çin ile isim benzerliği dışında hiçbir ortak yanı yok. Ayrıca bu resimlediklerin çok kaliteli ve pahalı makinalar. Mesela o gri naked bir Starfighter ve 140 bhp gücünde...!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar