[ 24.08.2008 ] [ ANKARA MT ] Kesikköprü Gezisi

sağol Serdar abi çeneden açılıyo falan pek anlamam daha neyine bakılır bunun:)

valla koruması önemli onun dışında ben fazla kasktan anlamam benimde ucuz yollu bir kaskım var daha iyisini alan kadar bekleyeceğiz

valla koruması önemli onun dışında ben fazla kasktan anlamam benimde ucuz yollu bir kaskım var daha iyisini alan kadar bekleyeceğiz

takılırız abi beraber:)

kafana tam oturuyomu genç? büyüyüncede takarım diye kocaman almadın demi? nerden aldın? kaç para bayıldın? 240 milyon, 4 taksitmi?
abi kafama yapışıyor resmen.Alırken abi taktı kafama ne dediğini duymuyodum.Sonra ağzına baktım oldu oldu gibisinden bişeyler söylediğini anladım:queen:

bi de motorun olsa her zaman gezidesin demek ki :)
şimdilik 2 motor var bakalım ne olacak...herkes hayırı kafadan çekmiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
valla öyle oldu yollar bozuk diye vaz geçti benim bildiğim kadarıyla az bişey bozukmuş

selamlar arkadaşlar bir iş için pazartesi sabahı iskenderunda bir toplantıda olmam gerek. dolayısıyla pazar günü vakitlice yola çıkıp akşama orda olmayı planlıyorum bir misafirimle. ama sırf sizi satmış olmıyım diye sabahtan geliriz ancak öglene doğru kaçarız diye bir plan yaptım. yola beraber çıkacagım arkadaşımın henüz durumdan haberi yok . şimdilik durumum budur .gelişmeleri an ve an size bildirmek boynumun borcudur efendim. saygılarımla bilginize arz ederim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lam çekirge tek başına gidicen gene.... Özgürü de al bari yanına.... Eski günleri yaad edersiniz.....

Ama sakın bota binmeye kalkmayın haaaa.....:p:queen:

güncelleyelim...
bi de motorun olsa her zaman gezidesin demek ki :)

inşallah alırım bu kışa da gelirim bütün gezilere.:cat:

Hayırlı olsun Kağan, güle güle kullan, darısı motosikletinin başına :rendeer:
amin de abla adımı yanlış yazdın en başta doğru yazmıştın:queen:

Bir de babam ve annem hala daha aldırmamaya çalışıyorlar motoru.Babam trafikte hala birsürü maganda olduğunu söylüyor (Ankara'da) haklı da.Ama alıcam napıyım.:queen:

Kaancım Hayırlı Olsun Kaskın ....... kardeşim.... ah bende bi gelebilsem şu gezilere......... ahhh ulan aahhhh :):))::):):):):):)

arkadaşlar yarın yola cıkacagım için katılamıyorum.
ama kalbim sizinle:)
hepinize iyi eglenceler.
fotoları 4 gözle bekliyorum

evet arkadaşlar izdiham yüzünden gezi iptal edildi.Kalabalık motor grubunu dağıtmak için biber gazı...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar