Mert,Dürüst,güvenilir,yakışıklı,cesur bi artçı almak isteyen ?![]()
Koyun can derdinde, kasap et derdinde...
.......................................................
Yazdığıma pişman oldum.ale: haberi ben az önce yani bu mesajı yazdıktan sonra aldım. yemine derim çok üzüldüm çünkü kendisiyle hem buradan hemde özelden çok konuşmuşluğumuz vardır.
Mekanı cennet olsun abiminale:
Tamam canım benim. Canım sıkkın, alınma sen üstüne. :rendeer: Elbet alan biri çıkar seni (Umuyorum yani..).
biride şu arkadaşı artcı alsın yaaa...
ben alıcam ama bende okanı alıyorum...,
abi merak etme sen by_moto benımle beledıye talım edecek de okan derken sen cadebostandakı okanı mı dıyorsun anlamadım
Sanırım bi zaman babam motosiklet sitesine bile girmemi istemeyecek.ale:
Zaten Cuma akşamı büyük ihtimalle tatile gidiyoruz. benim işim yattı. Zaten şu sıralar motosiklet görmek bile istemıyorumr:
gzl insanlar....bu cumarteside 3. geleneksele bekliorz...![]()
yine yalan oldun desene :salut:
Herşey yalan oldu. Dünyada ölümden başkası yalann :salut:
inan yakın olsaydım alırdımale:
Sanırım bi zaman babam motosiklet sitesine bile girmemi istemeyecek.ale:
Zaten Cuma akşamı büyük ihtimalle tatile gidiyoruz. benim işim yattı. Zaten şu sıralar motosiklet görmek bile istemıyorumr:
motora binmeye korkar oldum ya.. kaldı ki tekirdağdan istanbula kahvaltıya gelmek... ?
Yakın olsam hatta sen seni almak istiyorum desen bile artık zor :salut:
Motosikletten soğudum resmen
Bu siteye üye olupta motosiklet kazasında vefat edenler vardı.Onlar içinde üzülürdüm fakat. Bir ölenin arkasından ilk defa bu kadar donuk kalıp ilk defa bu kadar üzülüyorum. Neyse daha fazla bu konuda msj yazıp herkesin yarasını deşmek istemem.
Mekanı cennet olsun abimin.ale:
evet arkadaşlar bu hafta anadolu kavak tarafına gidip siz değerli arkadaşlar adına bi keşif yapıcaz nerde oturulur ne yenir nasıl gidilir bi bakalım resimleri çekip siz değerli arkadaşlara iletiriz site sayesinde pazartesi resimleri bekleyin :cat: cadı doğrumu kaptan olarak katılıyorsun dimi yazdıklarıma :rendeer:
Keşife yetişemem ama sonrasında sizleri yakalamaya çalışacağım bir yerlerde dönüşüme bağlı olarak. Size bol eğlenceler, kazasız sürüşler arkadaşlar.
evet bu hafta sonu anadolu kavagına gidip trafiğe yol durumuna vs. bakıcaz bikaç resim çekip sizlere sunucaz. gerçi resim işini atlantik sagolsun halletmişti ama bizde atalım bikaç resim
gelebilirseniz elbette çok seviniriz. ama keşife gelemesenizde kahvaltı için kaçarınız yok ona göre :bounce: