[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben mesajlarımı nasıl okuycam ne olur acil yardım edin lütfennnnnnnnnnnn:pr:

2 hesap açtım , bakalım nolcak , birini firefox ile diğerini ise ktunnel üzerinden İE ile oynuyorum . herhalde ip değişmişken bulacak değiller beni .
Ayrıca transfer işlemini haftada bir değilde ayda bir yaparsak dikkatte çekmemiş oluruz :)

arkadaşlar ben mesajlarımı nasıl okuycam ne olur acil yardım edin lütfennnnnnnnnnnn:pr:

sağ üstte 2 tane kağıt işareti var , sağdaki beyaz olan msj'ları okumak için . zaten msj geldiğinde yeşil renk olur orası :)

Son düzenleme:

esp

Abı ztn davetler war bızde :p da bakamıoz elçılık yok şmdılık :)

2 hesap açtım , bakalım nolcak , birini firefox ile diğerini ise ktunnel üzerinden İE ile oynuyorum . herhalde ip değişmişken bulacak değiller beni .
Ayrıca transfer işlemini haftada bir değilde ayda bir yaparsak dikkatte çekmemiş oluruz

bir oyunun zevkini kaçırmak için ne kadar çok çaba sarfediyosun

abiler bişi dicem programlamadan grafikten tasarımdan anlayan adamlar bir araya gelsek de şöle online bi motosiklet oyunu yapsak ne dersiniz okey derseniz grafiyi ben üstlenirim :cat:

esp

abiler bişi dicem programlamadan grafikten tasarımdan anlayan adamlar bir araya gelsek de şöle online bi motosiklet oyunu yapsak ne dersiniz okey derseniz grafiyi ben üstlenirim :cat:

Ya motosıkletle ılgılı çalışma yapmak ısteyen bı kaç arkadaş daha görmüştüm acaba böle bışıe katılmak ısterler mı kı :)

Millet, 1. seviye elçilik yapıp birliğe gelin, sonra hammadde binası (tarla falan) basın.

Bu oyuncuya teklif gönder: babaçi
Bu oyuncuya teklif gönder: HACKER_MuNcHeR
Bu oyuncuya teklif gönder: esp7
Bu oyuncuya teklif gönder: tugcetugce
Bu oyuncuya teklif gönder: LaViNiA
Bu oyuncuya teklif gönder: by_moto
Bu oyuncuya teklif gönder: Prometheus

naz yapmayın da kabul edin şunları :p Teklif var ısrar yok, ona göre :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar