- Konu Yazar
Basımdan gecen bir kazayı sizenle paylasmak istedim. Salı gün dersaneden dönüyordum benim ev ankara/altındag da. Eve dogru ilerliyordum. Bi yoldan karsıya gecerken bi polis arabasına rastladım(trafik polisi degil)(Bize ne rastladıysan die bilirsiniz bu rastlama benim icin önemli kazanın cıkma nedeni). Neyse Yanıdan dogru ilerliyordum böle 200-300 m. ilerledik ama sonra polis arabası(hyundai accent) yana dogru dönmek istedi 300 m. beni fark etmemis nasıl sa. Yana döndü polise cok yakındım kurtaramadım (kutarma cabası sn. altında bi sürede) yandan carptı nasıl olduunu anlayamadım bile film sahnesi gibiydi sadece carptıgı andan bi resim hatırlıyorum neyse motosiklet bi yana ben bi yana yuvarlandım. (öle biraz komik gibi anlatıyorum ama kötü carptı.) üstümde sadece t-shirt vardı kask faln yoktu Ama allah mı korudu diyim artık noolduysa sadece kolumla ayagımda biraz sıyrık var.Motosikletde(151rs) cimenli bi yere düstü onun icin ondada bisey yok yanı biraz cizildi. Allaha sükür ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlattım.
Asıl buraya yazma nedenim ve beni sinirlendiren sey polisin tepkisi.... Polise kazadan sonra napıyon sen beni nasıl görmeyip dönersin deidiimde aldımm yanıt gercekten bi polise yakısan bi cevaptı: :silent:Kaza iste görsem carparmıydım:silent:... Ondan sonra karsımdaki poliste olsa küfür bastım birazda kazanın sokuyla. Cevremdekiler yatıstırdı beni. trafik geldi kaza yaptıım polisin tanııdıydı sanırım. Bana ''sende ve motorunda bi sey yok sikayetci olursan trafik.. vb. masraflı olur ve polis olduundan bi sey cıkmaz dedi bende lanet olsun dedim Hemde babamda kazayı ogranirse motosiklete bindirmez dedim.
r: Kaza olmamıs gibi yaptık ama simdiki aklım olsa sikayetci olurdum.
Beni elestirenlere soruyorum coklu seritte gidiyorsunuz yanınızdaki araba(polis olup olmaması onemli deil) -sizi görmeyip- dönüp küt diye size carpıyor -hic abartısız- sizde yeri öpüyorsunuz, yaralandınız ve de tek sucunuz motosikletle yoldan siz ne yapardınız??
Asıl buraya yazma nedenim ve beni sinirlendiren sey polisin tepkisi.... Polise kazadan sonra napıyon sen beni nasıl görmeyip dönersin deidiimde aldımm yanıt gercekten bi polise yakısan bi cevaptı: :silent:Kaza iste görsem carparmıydım:silent:... Ondan sonra karsımdaki poliste olsa küfür bastım birazda kazanın sokuyla. Cevremdekiler yatıstırdı beni. trafik geldi kaza yaptıım polisin tanııdıydı sanırım. Bana ''sende ve motorunda bi sey yok sikayetci olursan trafik.. vb. masraflı olur ve polis olduundan bi sey cıkmaz dedi bende lanet olsun dedim Hemde babamda kazayı ogranirse motosiklete bindirmez dedim.
Beni elestirenlere soruyorum coklu seritte gidiyorsunuz yanınızdaki araba(polis olup olmaması onemli deil) -sizi görmeyip- dönüp küt diye size carpıyor -hic abartısız- sizde yeri öpüyorsunuz, yaralandınız ve de tek sucunuz motosikletle yoldan siz ne yapardınız??
Son düzenleme: