Turk İsi Disk Kilidim :):)

ne olursa olsun ben bunu kullanmak ama arkadasın dedıgı gıbı türk işi :) garaja ne olursa olsun motor garaja konur garaj yoksa yatagına alıcan :)

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Son düzenleme:
Beyler abartmayın yaa.. Adamlar kocaman dükkanların Kepenklerini Bunlarla kapatıyolar... öYLe kolay kırılan bişi deil... :bounce:

evt dediğin gibi herkes dükkanını bunla kapatıyo,bende dahil,ve kırılması çok zor,bi tane küçük çekiç alacan bi tane altına destek koyacan,üstten vurmak vasıtasıyla kıracan ohooooooooooooo,hangi hırsız uğraşır :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynısından 4--5 tane daha tak..

1rehs2.jpg
[/URL][/IMG]
2regf5.jpg
[/URL][/IMG]

kardeş süper 10 verdim valla :cat::cat::cat::cat::cat::cat:

dostum disk kilidide çözüm deil. 2 kişi geliyor güzelce bi alıp arabaya atıp gidiyolar.

Motorla gezicek adam 100 defa düşünür bu kilitleri görünce. :) En iyisi yürüyeyim :)

bence ne kdr delik varsa hepsine takarsın hırsız uğraşamaz gerçi biraz pahalıya gelir ama.işi görür tabi teker teker söküp çıkarmak ve onları yanında taşımak sorunuda var ayrıca hepsinin ayrı anahtarı olacağı için biraz zahmetli iş olur. fikir geliştirdim bende hehe..

neyse benden önce başka biri düşünmüş.görmemiştim...

Son düzenleme:
ya arkadaslar bnce orjin dısk kılıdı de her turlu kırılır :D hırsız ıcın hıcbırsey zor deılkı :)

benim disk kilidide kırılmıştı,disk kilidini unutup gazlayıca arkadaşım sağolsun,disk kilidinin döküm olan yerinden patlatmış,motorda ve diskte herhangi bir problem yoktu.canın sağolsun dedim.(Disk kilidinin markasını hatırlamıyorum motoru aldığım arkadaş vermişti)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar