[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

esp

Benm de 27 oldu yıhuu :cherry: Kaç kışıyız acaba şu anda toplamda :)

şu an itibariyle nüfusum 50 ama odun stokları yüzünden tıkandım kaldım :pr:,biriniz bana odun gönderin yaff :)

6. serverda olan varmı beyler.

çok nalet bi oyun tatilim zehir oldu :pr:

internet kafe köşelerinde askerlerimin gelişini gidişini bekledim:)

2. köyü kurduk çok şükür:wiinkk:

bu oyun aynı ip'den birden fazla oyun hesabıyla girilmesi yasaklıyomu , eğer yasaklıyosa proxy programları ile 1'den fazla oyun açabilirmiyiz ? bu şekilde daha hızlı büyüyebiliriz ...

şöyle bi durum var fazla ve sürekli yapılan yardımlarda hesaplar incelenip banlanabiliyor.Toplamda 15 kişi falanız bu arada

ben server 11deyim :) nufüs 342 birlik gözetlemecisi oldum :p:p hergün kayıtlara bakıyorum :) başkana rapor sunuyom :)

şöyle bi durum var fazla ve sürekli yapılan yardımlarda hesaplar incelenip banlanabiliyor.Toplamda 15 kişi falanız bu arada
nolcak , onuda çözeriz :p
mesela ben 2-3 yardım yaparım kendi hesabıma , sonra sana 2-3 yardım yapar ve sana yaptığım yardımları yine benim hesabıma göndermeni isterim . bu iş böyle dewam eder :):):)
çökmezsin dimi lenn ganimete :p
bu arada 52 nüfüs oldu :)

savunmada kullanacağın birim.
Sinan olm birliğe gelsene elçilik kurup..50 nüfus olmuşsun daha ne bekliosun :p

Bu arada birlik kurdum da hep benden gidiyor..Seviye yükseltmem gerekiyor kontenjan açmak için sürekli..Cepten gidiyor arkadaş :p Üyeler olarak bana hammadde yollayın bakim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizin köyleri de bi ziyaret edelim :) bizim arkadas bu oyunun hastası ya. salayım onu üstünüze de nefes aldırmasın size :p

savunmada kullanacağın birim.
Sinan olm birliğe gelsene elçilik kurup..50 nüfus olmuşsun daha ne bekliosun :p

Bu arada birlik kurdum da hep benden gidiyor..Seviye yükseltmem gerekiyor kontenjan açmak için sürekli..Cepten gidiyor arkadaş :p Üyeler olarak bana hammadde yollayın bakim :p

birliğe nası gelcem , sen hele bi göster geliriz :p
(hemen şimdi elcilik kurcam)

sizin köyleri de bi ziyaret edelim :)

312|-147 .

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
29 nufusum ve 1 sıçan dan oluşan muhteşem ordumla :cherry: motosiklet net şeysi birliğine girmiş bulunuyorum::bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tequuu , kaşınmayın bence :p

esp

Aslında oyunda bırden fazla hesap kullanabılmek ıçın bı sürü yöntem var ve çoğu da ışe yarıyo yanı ıkı kışı karşılıklı bırer multı hesabı açıp süreklı bırbırıne hammadde gönderebılır ama tequ nun da dedığı gıbı hem bırısı fark edığ şıkayet edebılır hemde multıhunter adlı görevlı takıpte bulunuyo ve fark ederse o güzelım köyün yerınde yeller esıyo bence rıske gırmeye değmez :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar