[Antalya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdilik 10 kişi mi olduk arkadaşlar

bence boga çayı tarafları bir yr olsa daha ii olur gibi sakin ve geniş bi alan. bilmem nedersiniz. manzarasıda güzeell..:cat:

günaydın mt antalya hayırlı günler.fotoğraf konusunda müzenin karşısındaki tranvayın bittiği yer bence hoş olur arkamızda hem deniz hemde ışıklı görkemiyle beach park var..bence orası güsel biyer diye düşünüyorum....

bu arada hakan dün yanına geldim tam saat 19:00 da çıkmışsın....

arkadşlar bu arada tekrar hatırlatıyorum tişört paraları bugün sonnnnnnnn...lütfen verecek olan arkadşlar rmzn arkadaşımıza ulaşssın...

rmzn cep tel:0533 680 65 08
msn:[email protected]

Son düzenleme:
arkadaşlar cumartesi sabah saklıkent üzerinden bahtılıya çıkmaya çalışacam inşallah tekerlerker bu zorlu tırmanış için sorun yaratmazlar. keşif olayı güzel olur da tüm motorsikletli arkadaşlar için sorun çıkartmayacağına karar verirsem cumartesi günkü toplantıda bu güzergahı oylamaya çıkartırım. yok zorlu bi parkura denk gelmişsem diğer katılımcıların sunularını dikkate aldırıp oylatırım. malum gezeceğimiz yer benim çöplüğüm olduğu için çöplüğümden içeri girince belirlenmiş kurallar çerçevesinde ehliyete göz yumulur. bilgilerinize

dml arkadaş eğer toplantılarımıza katılmak isterseniz buyrun toplantılarımız tüm katılımcılara açıktır. tarih yer ve saat topic üzerinde yer almaktadır. yalnız kalacağınızı düşündüğünüz anda yada gördüğünüz anda hiçbir açıklama yapmaya gerek duymadan toplantımızı terk edebilirsiniz

Ozan abi ben hemn hemn 2-3 gunde bir saklıkent-çakırlar-bahtılı ya gıdıordum geçen sene YBR 125 ile çok ii çıkıyor sorun yaşamassın bn kendimden biliorum yanii zaten bn kendım çakırlarlıyım annem fln oralı saklıkenti çakırları bahtılıyı doyranı herpsini çok iyi bilirim eğer bi sorun yaşarsan yolda kaybolursan bi alo demen yeterli olur....
0535 884 02 32
0546 877 28 31

bu arada sanırım pazar günü yapılcak olan gezinin detayları cumartesi konusulcak ben yokken neyse artıkın benım yerıme erdal ogrenır ben sımdı ıkıde bır sorup kafanızı sısrmek ıstemıyomda :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar