Ayrıca da eczanemin nerede olduğu konusunuda çok uzattın. 500 eczane var Antalya'da git istediğinden al.
Bak o kadar çok soru sordunuz ki kızın kafası karıştı.Sana eczanenin yerini 34_AK_027 değil busihido_kadir sordu kanka.Hem ben yardımcı oldum adres konusunda arkadaşa.:mrgreen:
Today
Niye 50 cc olsada 60-70 km yapan bir scooter.Bence gerekli.Bak öndeki arkadaş takmış.Demekki gerekiyor.![]()
Kaza yaptım ( mt de ki eski arkadaşlar bilir ) Ondan sonra bazı sebeplerden ötürü yaptıramadım. Senin ki gibi çin işi olsa şu hale bile gelmezdi. O yamaha.. :bounce::bounce: Sırf muhalefet olmak için yazma, düşüncelerini yaz. Şahsen ben sana gıcık olduğum için topiğine düşünmediğim bişeyi yazmam ki, benim motosikletimin nasıl kullanılmış olması da seni alakadar etmiyor. Mevzuumuz bu değil.
Ayrıca da eczanemin nerede olduğu konusunuda çok uzattın. 500 eczane var Antalya'da git istediğinden al.
Yamahayı beğenmediysen Honda verelim. Topiğimi gereksiz hale getirenler sen ve senin gibiler.
Haa artist sana söylüyorum göz estetiğinden kastını anlamadım. Ama çok rahatsızsan yasaklı listene al beni. Yazdıklarımı görmemiş olursun. Ama görüp muhalefet olmak işime geliyor diyorsan bişey diyemem..
1-2 şey soracaktım ancak ö.m.kapali sanırım...
Tubi bu kız hiç büyümüyor mu ? Aldıgın günden beri boyu posu hep aynı. Kısa zamanda doktora götürmeni tavsiye ediyorum. Genetik bir sorunu olabilirBu da benim kızım2 sene oldu bi foto koyalım artık
)
Tubi bu kız hiç büyümüyor mu ? Aldıgın günden beri boyu posu hep aynı. Kısa zamanda doktora götürmeni tavsiye ediyorum. Genetik bir sorunu olabilir![]()
ve herzaman pis![]()