tavsiyeniz var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bir motosiklet hastasıyım.özellikle vespalar.ama ben bisiklet sürmüsini bile bilmiyorum.arkadaşımla birlikte bindim bi kaç kez.o kadar dehşet bişey ki.henüz bi motosikletim yok am sonra olucak.peki ben nasıl kullanıcam ??:salut:

ben bir motosiklet hastasıyım.özellikle vespalar.ama ben bisiklet sürmüsini bile bilmiyorum.arkadaşımla birlikte bindim bi kaç kez.o kadar dehşet bişey ki.henüz bi motosikletim yok am sonra olucak.peki ben nasıl kullanıcam ??:salut:

motosiklet eğitimi de veren sürücü kursları var, sitenin sponsoru da var, ne zaman çalışmaya gitsem çalışıyolardı. yazıl ööle bi kursa, arkadaş eşliğinde değil öğretici eşliğinde bin gezin hemen kaparsın. bisiklet binmeyi biliyosun dimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır bilmiyorum.dengeyi saglayamıyorum

hemen bakıyorum cup motorlara

Son düzenleme:
bence ilk basta kendine bi bisiklet alıp öğrendikten sonra motora binmeye calıs denge cok önemli motor kullanımı içinde bisiklet kullanmak gerekir

cup motor sana gitmez bence ilk bi scooter al sonra vitesliye geç derim...

umutsuzluğa kapılma derim motorda denge bisikletten kolaydır.Arkaya 2 tane küçük teker tak:queen:Ben derim ki gilera mp3 al yada kirala onla dengeyi hemen kaparsın.O da olmadı al bi bisiklet bin:)

bunun için ciddi bir eğitim alman gerekeri sıfırdan başlayacaksan bi kurstan eğitim alman senin için en doğrusu olcaktır

Bence önce bisiklete bin, sonra motora... Düşebileceğin için... Motorda düşmektense, bisiklette düşmek daha iyidir. Bisiklette çok düşük hızda gidebilirsin ama motorda en düşük hızda da gitsen, düşmen bisikletten düşmene benzemez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar