önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf cem abının dansını görmeye gelırım ama malesef bır ufak kazadan dolayı gelemıye bılırım cunku arkadasım bızde kalıyor kazadan sonra bırakmak olmaz

hayırdır rafel geçmiş olsun nasıl bi kaza :silent:

sol şerıte arabının bırı sıkıştırmış arkadasımı ailesı tatılde oldgu ıcın bızde kalıyoru daha ailesın haberı yok söylemekte istemıyoruz bıraz cızıkler bırde bılegınde sorun var ama ayaga bıraz zor
şimdi yanımda uzanıyor bınıcenmı motora dıyorum
yok dıyor :queen::queen:

Valla kaç tane buluşma oldu hep bir aksilik oldu gidemedim, bu sefer inşallah gelirim yani eğer motor aldığımı bilmeyen annem istanbul a gelmezse, bilen bir arkadaş yolu gösterirse benzin alacak param da olursa ben geliyorum :)

sırf cem abının dansını görmeye gelırım ama malesef bır ufak kazadan dolayı gelemıye bılırım cunku arkadasım bızde kalıyor kazadan sonra bırakmak olmaz

gelebiyseydin iyi idi kardeş :queen::queen::queen::queen: aparatın daha görmedihiniz ne numaraları var

Sen gell .. hem sen Lollli yi götürmüyo musun

bu arada küsüm ben sana :salut:

lolii yi götürme işi tamamdır fiks ledik o gün alıcam sana gelince sen bana küsme hakkını kim verdi sana seni masa bacağıyla döverim len sonrada köprüden atarım sen bana küsemessin :queen::queen::queen::queen::queen::rendeer::bounce::bounce::bounce::farao::wiinkk::cat::pale::salut::salut::cherry::pr::silent::p:p:):):mrgreen::cyclopsan

by_moto kardes bende motor yok ama ben gelırım demım ama gelırsem bırlıkte yayn gıderız ne dersın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar