önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen o hızla kahvaltıya dehil izmite kadar gidersin haberin olsun :queen::queen:

Gittim geldim zaten geçen Cuma günü Darıcaya gittim. Merak etme nerede duracağımı biliyorum köprü girişi ile çıkışı arasında 140 gördükten sonra peygamber vitesi beni Fethi paşa ya kadar götürür :)

bakalım kaçınız geleceksiniz kahvaltıya o sabah... böle geliyorum geliyorum deyipte gelmeyen çokkkk gördük biz. Gerçi Oğlumveben (gürkan) dediği her lafın arkasında durdu ona bi lafım yokta.. görecez o sabah.. yan yattı çamura battı, bi sürü bahane..

bakalım kaçınız geleceksiniz kahvaltıya o sabah... böle geliyorum geliyorum deyipte gelmeyen çokkkk gördük biz. Gerçi Oğlumveben (gürkan) dediği her lafın arkasında durdu ona bi lafım yokta.. görecez o sabah.. yan yattı çamura battı, bi sürü bahane..

Böyle bi kahvaltı kaçmaz ben kesin orada olacağım. Gerekirse yine kaçak geçerim köprüden yine de size katılırım :cat:

aman koçum serin gel de gel yeterki:bounce::bounce:

Bişey sorucam abi sen evlimisin ? oğlum ve ben yazınca şimdi sen oğlu mu oluyorsun yoksa babası olan ben mi oluyorsun onu anlamadım :)

Son düzenleme:

dogru söze bişey denmez teşekkür edilir saol usta :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Böyle bi kahvaltı kaçmaz ben kesin orada olacağım. Gerekirse yine kaçak geçerim köprüden yine de size katılırım :cat:

Bişey sorucam abi sen evlimisin ? oğlum ve ben yazınca şimdi sen oğlu mu oluyorsun yoksa babası olan ben mi oluyorsun onu anlamadım :)

sen kahvaltıya gel ben sana anlatırım baba kim ogul kim açıklarım :cat::cat::cat::rendeer::bounce::bounce::bounce:

hopp bizim tayfa serin gelin biraz yoksa perşembe akşamı salacakta ben serinletecem hepinizi... demedi demeyin ::pala::

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Şaka yapıyosunn :p Gerçekten mi ? :)

Ama o zaman buraya da yakın oluyosunn ..

Anladım sen almak istemıyosun :pale:

Canım ben avrupa yakasındayım. Zaten artçım olacak gelirsem. Benim motor iki kişilik çünkü. :p:wiinkk:

ilk motorumla ilk gezim burası olucak galiba :) mutlaka gelicem....

amanda kim geliyomuş... özledik valla ya :cat: milletin artçı kavgasına görmemişim senin yazını. uamrım nöbet falan çıkmazda gelirsin , 2 sene sonra yüzünü görelim doktorcummm :cherry: (sen doktordun di mi yanlış hatırlamıyom)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim artcim kim olucak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar