bir artçı olarakdan seslenmekdeyim sesimi duyan varmı acep:cherry:
benim buralara yakın oturuyorsan sorun yok aldım gitti:bounce::bounce::bounce: topkapıdan beşiktaşa kadar :cat:
bir artçı olarakdan seslenmekdeyim sesimi duyan varmı acep:cherry:
benim buralara yakın oturuyorsan sorun yok aldım gitti:bounce::bounce::bounce: topkapıdan beşiktaşa kadar :cat:
ben gayrettepede oturmakdayım yani açılımı alisamiyen stadın arkası olmaklı...
sizede uygunsa ok gelirim tabikide
hadi iyisin kask ta benden tamam o zaman fiks :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Gürkan abi bana neden köprü diyosunr:
Taraf tutuyosunnr:
kocum sen karşıda oturup birde köprüye gelmiyendensin :queen::queen::queen: bak arkadaş öğlemi hem yolumun üzerinde kalabalık olalımki güzel bir gün geçsin :bounce::bounce::bounce:
ahanda banada gün doğdu sonunda bi organizasyona gelecem inşallah sizinle tanışmak eminim ki güzel olacak (tabii o güne kadar kaza yapmazsamD )
hımm peki ersin sesimi duymadı sanırım...
ersin arkadaşım artçı olarak ben varım (avrupa yakasından)
Lolllii ;
Seni alan var neden tezgahımı kapatıyosun.hem sen nerede oturuyosun ?
Mehmet abi bu sefer kiminle ?
beni alan yokmuydu ?![]()
o kadar dehişik nikli arkadaşımız varki isimlerini bilmiyoruz bence faydası olur :rendeer::rendeer::rendeer:
Beni al dediğimde kalabalık olalım gün güzel geçsin demiyodunale:
evet şeker ben geliyorum ama oğlum ve ben yalan olmazsa tabikide...
Allah korusun kazasız belasız gelirsin inşallah :rendeer:
oglum ve ben (gürkan) alıyomuş senisorun kalmamıştır umarım artık kahvaltıya gelişine kesin gözüyle bakıyorum :wiinkk:
sabırlı ol bulucaz bi yolunu
peki ozaman yaka kartlarını sen ayarlarsın :rendeer:
beni tanıyanlara sor anlatsınlar :cat::cat::cat:
evet şeker ben geliyorum ama oğlum ve ben yalan olmazsa tabikide...
ulan varya sen bi elime gecersen ben seni köprüden aşahı atmasını bilirim :queen::queen::queen::queen:
Ben de ajandamı şöölecene bi kurcalayıp kontrol ettim.31 ine daha çok var ama gelebiliriz gibime geliyor. Kahvaltıdan sonra ne tarafa uzuyoruz?
![]()
Gürkan abi, yolda kalırsam beni, motorumu ve artçımı motoruna artçı olarak alır mısın? :mrgreen: Bunu bile yaparsın abi sen.![]()
Tamam uzayalım valla.Şile gezisinin tadı damağımda. Kalabalık olunca da pek bi güzel oluyoo.
![]()