herkese meraba. tam 2 aydır bu ufaklıın siyah grisine sahibim. sıfır aldım ilk motorum olduundan beklentim yoktu. sayfaları şöyle bir taradım bir iki şey de ben yaziym dedim. önelikle lastik basıncları 25 olacakmıs servise sormustum. 950 kmdeyim garaja cektim cumartesi bakımı war onu bekliyorum gelse de binsem. kullanım kitapcıının bahsettii gibi 500den sonra asılmaya basladım. iki kişi duz yol 80 km, tek basıma 85 (ibre aynı hızla yukseliyodu da, 80den sonra lastiklerden vınnnn die bi ses geliyo hafiften, tırsıp bırakyorum) yaptım. sikayetim iki kişi cok dik rampada (koy yolu olduundan hız alıp gelemiyorum bu rampada) 30a dusmesi, motorum koltuk altına kaskımı almadıından benim kaskı koltuk altına almam, yaz gunu serin kapalı garajda bir gun bekleyen motorumun calısmakta az bir naz edip jikleyi 5 defa cekip bıraktıktan sonra (bunuu motorcu bi aabim soyledi işe yarıyo) calısıp 1 dakika icinde stop etmesi (jikleyi motor tekledikce, rolanti devri duzelene kadar azar azar iterek bunu cozebiliyorum) suruse hazır hale 4 dakikada anca gelmesi (yoksa ilk ısıklarda stop ediyor). Bunların dısında 100 cc bi makineden daha fazla bi beklntim yok cok keyifli bi gezi makinesi. belim we sırtım alısıyo artık 150 km durmaksızın keyifle gezebiliyorum. Tipi zaten sınıfının en iisi. bi gun garaj rampasını cıkmadan karanlıkta farkettim ki gosterge panelinin sadece saa tarafı aydınnık. acaba iki lamba war da soldaki patnadı mı bilmiyorum. bilginiz warsa beni de aydınnatır mısınız. on frenimi dozlamaya baslayınca hafif bi yalpa yapıyor sanki kampana tam yuwarlak deil de elipsmiş gibi bi tutuyo bi tutmuyo gibi oluyo (cok hızlı bi sekilde hayal edin) sonucta benim kafa dans ediyo =). bunu serviste giderirler sanırım. lastikler pek tekin diil. zaten yatırmamaya ozen gosteriyorum. beat sık we keyifli bir alet. baska motor kullanmadım. arabam 140 beygir 2000 motor, bu durumda 7 beygir 100cc icin yetersiz diyemem. avuc kadar makine altımda vızırdarken gayet guzel hılzanıyor ve geziyorum. Tek derdim serviste 100 kaada takılan (bence motorun zerafetini yerlebir eden) koruma demirlerini taktırıp taktırmama ikilemi (motoru trafikte daha buyuk gosterebilir sırf bu yuzden taktırsam mı. elinizde detaylı takılı resim warsa lutfen yardımcı olun). goruntuyu bozmamak icin motora box takmadım sırt cantamı takarım daha ii. Aranızda olmak güzel =) lutfen aynalarınızı sokmeyin mumkunse kısa ayna takın. Ankara' dan evren.