eğer satmasaydım bende tıger takacaktım kısmet olmadı bende çok araştırdım ve en uygun tıger egsoz canlı dinledik sesini arkadşın motorunda hoş çıkıyor ses:cat:
herkese slmlar forumda ılk mesajım ben : BERG 25 Yaş/ 1.90 /85kılo sörf ve amerıkan futbolu suanda yaptıgım takımda oldugum sporlar kıbrıstayım
oncelıkle ılk vıteslı motosikletimi almak istiyorum bircok alternatıf ıcınde ( 5 mılyar butce)
honda cbr125: kucuk bısıklet gıbı dedıler (ama kalıtelı motor uzun omurlu dayanıklı servıs parca sorunu olmayan sorun cıkarmayan motor old. da bılıyorum)
yamaha yzf-r125(tipi en cok hosuma gıde model)
sıfırı 8mılyar cıvarı pahalı
,,,,ybr nın tıpı hosuma gıtmedı
hysoung 250r tıpı ve ozellıklerı hosuma gıden ama onunda sıfırı 8mılyar o da pahalı
dolayısıyla zealsun 250gs yı dusunuyorum
ancak bugun adana merkez polen i ve Istanbul MERSIN bayılerını aradım ancak ellerınde ZS 250 GS BULUNMADIGINI GELIP GELMIYECEGININDE belırsız oldugunu sankı agızbırlıgı yapmıscasına soyledıler
benım bılmek ıstedıgım tam buldum bu modelı alıcamdedıgım anda acaba ZS 250 GS Turkıye ye daha gelmıyecekmı fırma ıle ılgılı sorunmu var ?? neden kımse elbette gelıcek bız bu urunu satıp adımızı daha cok duyurucagız demıyor yanı bu bılmezlık neden
ben sımdı bunlara guvenıp nasıl alıyım hadı buldum bıyerden dıyelım sıfırını asıl onemlı olan zaten satıs sonrası servıstır parca bakım herturlu sorunda bnmle ılgılenıcek telefonla actıgımda bu modelle ılgılı yrdm alabılecegım bırılerını bulmakta bnm ıcın onemlıdır
ZS 250 GS nın neden stoklarda olmadıgını fırması dahi bılmıyor nasıl guvenebılırım sımdı ben bunlara bunun hakkında bılgısı olanlardan yanıt beklıyorum
ayrıca bu konu baslıgında bı arkadas mavı ZS 250 GS nın yanlarına grenaj yaptırmıs
![]()
resmen 10lıralık makıne 50 lıralık gıbı durmus cok begendım polen motorun servısınde grenaj yapıyorlarmı ya da yanlara kendı ıstedıgım stılde renkte secme olanagı varmı neye gore nasıl getırtıp yapılıyor bu yan grenajlar sag sol grenaj toplam 150 cıvarı old. duymustum
ayrıca ZS 250 GS nın sesını duydum resmemn scooter bıle bundan daha ıyı ses cıkarır şaka gıbı bır ekzos sesı var şayet yukarıda yazdıgım sorunları kafamda cevaplarda alırsam ekzos şart bu alete
tekerlerın cok kaydıgınıda duydum ZS 250 GS nın tekerde lazım olucak galıba ha bırde aku sorunu var dıyor kullananlar 12.5 lık bıde aku
yanı tum bunlara deger mı zealsun 250 gs tum bu bılınmezlıkler ıcınde secenegımde yok arkadslar boyutlarım bıraz agır ve kaslı bır motosıklete gore yanı secenek cok az bana gore (5 mılyar butce) tavsıye veya sorulara yanıtlar verırsenızz sevırım
bırde nette zealsun resımlerı paylasımları cok cok az yok gıbı neden?? zongshen ,diyede gecıyor bu zongshen dıye arttıgımda bıraz daha cok sey buluyorum bu da merak konusu...
anlıyacagınız ZS 250 GS almayı dusunuyorum sıfır ,,en kotu ıhtımal hysoung250(2.el) ama sıfır tercıhım onde
aldıgımda ılk 1 ayda dıkkat etmem gerekenler nelerdır en basıt ne gıbı sorunlar cıkabılır püf noktaları varmıdır bunlarıda bılmek ısterım dogrusu
![]()
biraz daha resim
buda hepımızın bıldıgı 200gs modeli:
[[cevaplar ıcın sımdıden tskler arkdslar bu konunun daha aktıf paylasımcı (resım video bılgı vss) olmasını da ısterım dogrusu....]]
benim motor 5000 km de ve satın aldığım arkadaş iyi bakmış motora fakat düzenli olarak servise götürmemiş bu sebeple garanti belgesi boş kalmış ben bir şekilde serviste eksik olan bölümleri bir kaç ytl verip doldurtmayı yani motoru garanti kapsamına sokmayı deneyecem parçaların maliyetini öyle yaparsam servis karşılarmı km felan arızalı çalışıyor ama 100 km geçmiyor çok titriyor gerçi almayı düşünüyorum şu anda adanadayım 60 ytl diyolar siz ne dersiniz zonta kardeş motorunda değiştiğin yani kalite olarak taktırdığın parçaların neler olduğunu yazsan maliyetleri ile birlikte sevinirim
motor şu anda niğdede ,niğdede servislerin maşallahı var gerçi diğer motorsikletlerin serviside çok kötü ve adamı kandırıyorlar 1 sene önce kanuninin servisinde 30 ytlye sibop ayarı yaptırdım cimri değilim ama göz göre göre kandırılmayıda sevmem o yüzden bilgisi olan varsa motor konusunda ve biraz tamir konusunda bilgi verirse sevinirim motorum şu an sorunsuz çalışıyor bu arada yağ konusunda sorum olacak castrol mağnetik kullanan varmı motorda ben koymayı düşünüyorum zararı olurmu eski motoruma kaydırıcı koymuştum çok faydalı oldu fakat bir müddet sonra debrej balatası kaçırmaya başladı magnetictede o özellik var bilgi verirseniz sevinirim
zonta adanada motorcuya 2 hafta önce abim sormuştu göstergeyi 60ytl demişlerdi şimdi bugün ben sordum 100 ytl diyorlar eğer hemen bozlacaksa hiç almıyayım senin 250 liğin göstergesinden kanuninin race 200 göstergeside aynı gibime geldi bir bilgin varmı bu konuda