Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

valla arkadaşım bende alalı 3 ay anca oluyor motor tam tamına performanslı kullanım ve normal kullanım dahil 100 km'de 3.1 litre civarında yakıyor ben 550 km yazın kullandım şu an motoru köye bırakmak zorunda kaldım bence bu fiyata göre bazı eksileri olsada bana göre en iyisi bu ben çok araştırdım kanunide çin bu da çin parçalarını adanada bulabilirsin servisi beş para etmez hiç ilgilenmiyorlar onu belirteyim sokak arasındaki tamircilre servislik hakkı vermişler gerçi kanuni de öyle neyse sen araştır motorun tipi zaten o eksileri silip götürüyor

merhabalar ben yeniyim arkadaşlar sizlerin arasına katılmak istiyorum
racinq model almayı düşünüyorum malüm ögrenciyim ne almamı önerirsiniz makul fiyat olsun Kanuni / MZ Racer 200 // yada zeaulsan 200 yada sizin önerdiginiz bir şey birde az yaksın az yaksın derken ideal olsun,hıza gerek yoq benim için tipi de hoş olsun kafii nese şimdiden teşekürler herkese selamlar :)))))
:cat:

dostum bende öğrenciydim ve alabileceğin en iyi motor :cat:

way ilker motoru bana sattın ama dostum şu an köye bırakmak zorunda kaldım gerçi getirsemde buralar iyice soğumaya başladı inşallah en kısa zamanda yenisini alırsın buralara takıldığına göre gönlün hala 200 gs de neyse kendine iyi bak

teşekkür ederim arkada$larr ama yinede yorumlarınızı eksik etmeyin ebn ankaradan alcam yardım cı olun bana msn :: beyaz_kaplan_06_312@...

herkese radarsız günler :)

ben tavsiye etmiyorum, isiniz gucunuz sanayide ise yani takim taklavat mekaniker elinizin altindaysa alin

arkadaşlar bir kez daha yazmıştım fakat cvp gelmedi,
sanırım gorulmedı,
bana GS 200 arka jant çıkması lazım,
ist yaşıyorum,
bilen veya satanı tanıyanınız varsa bana ıletırse sevinirim,

Teşekkürler.
[email protected]

way ilker motoru bana sattın ama dostum şu an köye bırakmak zorunda kaldım gerçi getirsemde buralar iyice soğumaya başladı inşallah en kısa zamanda yenisini alırsın buralara takıldığına göre gönlün hala 200 gs de neyse kendine iyi bak

abi kim ne derse desin bu motor hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılması üzüyor,abi çoluğa çocuğa verme senden başkasıda kullanmasında:mrgreen:

slm

herkeze merhabalar. burası ıkıncı el ılan yerı deıl ama satan varsa konusabılırız..

iç anadoluda artık kış geldi motor sürmenin tadı kaçtı motorun keyfini hele hele ilk motorumdan sonra bunu sürmenin keyfini arabaya felan değişmem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyide bu granajları nerden bulacaz

Selam arkadaşlar ihtiyaç dolayısı ile Zealsun zs 200 GS motorumu satıyorum. motoru bu forum aracılığı ile almıştım vede gayet memnunum ihtiyaç olmasa satmayı düşünmüyordum ama şartlar. Üzerindeki lastikleri değiştirdim üzerinde MICHELIN lastik var Ön 120 Arka 150 orjinali (ön 110 - arka 140) tır. Bu motoru kullanan arkadaşlara tek tavsiyem lastiklerinizi değiştirin. Yol tutuş ve motor mükemmel durumda. özel bir sistemle yakıtta tasarruf ve 10-15 KM lik + hız sağlandı özellikle uzun yol için modifiye yoktur. motorun içi açılmamıştır. 21 yıllık binici olarak bu motoru herkese öneririm kötü motor yoktur kötü binici vardır altınızdaki motorun ne olduğunu bilerek binerseniz bu motor sizi üzmez ama bazı arkadaşlarımız motoru alır almaz allah ne verdiyse zorlarsa başına iş alır. unutulmamalıdır ki bu motor racing değil racing görüntüsünde 125cc lik bloğa silindir genişletilerek 200cc e çıkarılmış bir motordur. Aşırı sıkıştırmalara ve zorlamalara gelmez. çin motorlarının canı ciğeri yağdır asla eksik yağ la kullanmayın yağınızı sürekli kontrol edin. Bu motorun en iyi performans verdiği buji bilginiz olsun diye söylüyorum NGK nın DPR8EA kodlu bujisi orjinali olacak ama piyasada 10 ytl ye çinleri satılıyor dikkat edin. motoruma 2950 YTL istiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa 0539 277 99 88 nolu telefondan bana ulaşabilir. Sistemi sormak için aramayın :):):) bilgi vermem.

Selam arkadaşlar ihtiyaç dolayısı ile Zealsun zs 200 GS motorumu satıyorum. motoru bu forum aracılığı ile almıştım vede gayet memnunum ihtiyaç olmasa satmayı düşünmüyordum ama şartlar. Üzerindeki lastikleri değiştirdim üzerinde MICHELIN lastik var Ön 120 Arka 150 orjinali (ön 110 - arka 140) tır. Bu motoru kullanan arkadaşlara tek tavsiyem lastiklerinizi değiştirin. Yol tutuş ve motor mükemmel durumda. özel bir sistemle yakıtta tasarruf ve 10-15 KM lik + hız sağlandı özellikle uzun yol için modifiye yoktur. motorun içi açılmamıştır. 21 yıllık binici olarak bu motoru herkese öneririm kötü motor yoktur kötü binici vardır altınızdaki motorun ne olduğunu bilerek binerseniz bu motor sizi üzmez ama bazı arkadaşlarımız motoru alır almaz allah ne verdiyse zorlarsa başına iş alır. unutulmamalıdır ki bu motor racing değil racing görüntüsünde 125cc lik bloğa silindir genişletilerek 200cc e çıkarılmış bir motordur. Aşırı sıkıştırmalara ve zorlamalara gelmez. çin motorlarının canı ciğeri yağdır asla eksik yağ la kullanmayın yağınızı sürekli kontrol edin. Bu motorun en iyi performans verdiği buji bilginiz olsun diye söylüyorum NGK nın DPR8EA kodlu bujisi orjinali olacak ama piyasada 10 ytl ye çinleri satılıyor dikkat edin. motoruma 2950 YTL istiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa 0539 277 99 88 nolu telefondan bana ulaşabilir. Sistemi sormak için aramayın bilgi vermem. orada yakıt tasarufu konusunda ve motorun performansını arttırma konusunda bahsettiğin özel sistem nedir bizi bir bilgilendirsen iyi olur

tabbiii ben satmıyorumda aradaştan bilgi almak amacıyla yazmıştım yanlışlık oldu
yukarıda diyorsun ki özel bir sistemle yakıtta tasarruf ve 10-15 KM lik + hız sağlandı bu özel sistemi merak ettim doğrusu

Son düzenleme:
mrb trabzonlu hemşerim sana özelden msj attım bi bakarsan sevinirim arkadaşlar bana istanbul avrupa yakasında zealsun 200 den anlayan usta lazım varsa yardımcı olursanız sevinirim

zealsun 200gs her tür parçası elimde vardır ilgilenelere...

winner zs 200 beyin hala duruyorsa elinde usta almak istiyorum cvp yazarsan sevinirim yada mesaj atarsan 0506 482 43 53

selam arkadaşlar yeni kayıt oldum hosuma gitti forum ve zs 200 beyin arıyorum elinde olan varsa alıcı olmak ıstıyorum mail yada mesaj atarlarsa sevinirim 0506 482 43 53

Son düzenleme:
ben ist avrupayakası ben motoru kazalı aldım zealsun gs 200 ve motor 3 500 kilometrede ve çok temiz inanın motorun üzerinde etiketler duruyo ve motor da eksik olan parçalar ===gıranaj komple arkasol binici ayahı önfar takım gazkolu ce direksiyonu tutan döküm parça == amatsörler cantlar vs lastikler hele motor bölümüü mükkemmelll zealsun kullanıcılarına yedek parça vazifesi göre bilir istiyen varsa satıyom 600ytl ruhsatıda üstüne almak şartıylaaaa [email protected] tel 05455874971 çatalca güven:):)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar zealsun gs 200 benzin deposu ve ön amatısörler elimde var ve debriyaj pedal takım firen vs parça arayan varsa bana [email protected] mns adresimden ulaşşınlarrrrrr

arkadaşım seninin motorun neyivarrrrrrr ustaarıyonnn ve alsana uutanın nosu hertürlü makinadan anlar bana mnsden ulaş [email protected]

Son düzenleme:
slm

kazalı aldın ve 600 e sattıon neyı var bunun resmı yokmu hıc sattıgın parcası oldumu eksıgı varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar