Fethiye'den Nif'e 197 km yol Çin malı ile :)

Merhaba ilk gezi yazımı ekleyeceğim.,

Bi hafta sonu Kankam Sehmuz, kuzen memo ve ben Nif'e gitemye karar veriyoruz.Okullar kapandıktan sonraki hafta.

Sabah saat 9 gibi yola çıkıyoruz.

Önce bi petrolden depomuzu full luyoruz.Sonra 3'ümüz koyuluyoz yola.Yollar rampa ama iyi ki asfalt.

Rampalardan 2 ile tam gaz zorla çıkıyoz.

1 saat sonra felan varmaya yakın bi dinlenelim diyoruz.

Zaten kesin kaç olduğunu hatırlamıyorum ama baya bi km yaptık.Hava da bayağı bi serinledi.Nede olsa yayla sınırlarındayız.

Motorumuzu bi köşeye koyduk ve şu iki resmi çektik.
cimg0001qo3.jpg

cimg0002ao8.jpg

Bi su buluyoruz( doğal ve soğuk) hemen yol kenarında elimizi yüzümüzü yıkıyoruz ve dewammm.

Sonunda nif in içine merkez e varabiliyoruz.(Aslında daha kısa sürmesi gerekiyomuş ama biz fazla dolanmışız...)

Marketten alışveriş yapıyoruz.( Market sahibi gayet güleryüzlü.)

Sonra ilerde bi komisyoncu buluyoruz.
Nif KİRAZ ı ile ünlüdür.Serin bi havası olduğu için kiraz ları çok güzel ve lezzetli olur.
Neyse komisyoncudan kiraz satmsını istiyoz. O ise alın gençler istediğiniz kadar alın diyor.(Sağolsun)

Zaten o adam köylülerden alıp kamyo kamyon satmaya gidiyor galiba.
İşte Kirazlarımız...

cimg0012qx6.jpg

Emektarı Parkettik ileriye ve biz yürüyoz dağa doğru.
cimg0028hj6.jpg

Bulduk gsl bi meqan oturduk..

Bu kankym sehmuz..Ellerinde kiraz ile poz wermis...
cimg0017tq3.jpg

Bu ben oluom :p
cimg0016qo4.jpg

Makinayı yere koyduk ve 3'ümüz çekinioz En soldaki ki kuzenim..
cimg0022rq9.jpg

Buraya gelmek her ne kadar zahmetli olsada bu havayı solumaya değiyor.

Yeme içme işlemini bitiriyoruz ve yavaşça geri dönüş yoluna başlıoz.
Giderken zodu rampa yukarı şimdi ise basit motoru stp ettik we boşta salıoz yakıttan tasarruf.

We geriye dönerken manzaralı bi yerde drup foto çekinioz...

cimg0048pp8.jpg

cimg0049bn6.jpg

Biraz daha salıyoruz kendimizi we nif e yol sapan yere geri döndük.

cimg0057nw3.jpg

Baya bi aşşağı iniyoz ve bi ihtyc molası werioz..
Küçük bi ayarlama gerekiomuş...
cimg0066ps3.jpg

Sonra tekrar yola dewam...

cimg0083iu1.jpg

Bosta pek hızlı gitmio...
cimg0091bz2.jpg

Şimdi üzümlü merkez deyiz napalım derken cadianda a gitemeye karar werioz.

7 km toprak yol gidioz we ggiriş 15 ytl demez mi...
Dön geriye...

yol kenarında bi su bulduk yine we motoru yıkamaya karar werdik serinlesin garibim...

cimg0106ni5.jpg

Final de yorgunduk fakat mutlukduk.

Eğer bir gün sizinde yolunuz düşerse nif e mutlaka kiraz isteyin weya alın.(eğer mewsimi ise)

inşallah olmuştur.Bu ilk denem çünkü...

gençler gezi süper sizi tebrik ederim aferin bu arada kasklarınızıda takın ne olu ne olmaz okey selam sizlere

sanırım yaşlar ufak ehliyet yok sanırım kasklar yok 3 kişi binmişsiniz buna katil olmak denir iyi gezmişsiniz güzelde 3 kişi bu 100 luklere bınemyın vites kıtlıyor hayatınızı dusnuyorsan bakkala bile kaskınla gıt ben bıle bakkala kaskımla gıdıyorum mıllet bakıyor burdamı bıle kaskla gezıyorsun dıyor ama can candır canın aglmassa canandır..

oha 200 km yolu 3 kişi ile mi gittiniz?

ewt biz genelde 3 kişi binioz bi motora...

Kardeş Tren bulsaydık size...:queen::queen:

Şaka bir yana yaptığınız şey çok tehlikeli, hiçbir güvenlik ekipmanı olmadan hem de 3 kişi yola çıkılır mı yahu... Şu ana kadar birşey olmadıysa bundan sonra da olmayacak anlamına gelmiyor... Gencecik arkadaşlarsınız, yazık etmeyin kendinize... ::angry2::::angry2::

Sabah sabah sinir oldum...:farao:

Çok Sorumsuzca Bir Hareket Deicem Ama Birden Fazla Kural İhlali var Bide Bide Başlığa Bakınca r6 motosiklet le fln basmışlar dedim hayal kırıklığına uradım

Çok Sorumsuzca Bir Hareket Deicem Ama Birden Fazla Kural İhlali var Bide Bide Başlığa Bakınca r6 motosiklet le fln basmışlar dedim hayal kırıklığına uradım

ewt haklısız artk bende heryere kask ile gidiyorum.Hatta tarih de werdim okullar kapandıktan sonra + motor bnm değildi.(olamadı)

Şimdi bende takıyorum kask yani....

Kardeş Tren bulsaydık size...:queen::queen:

Şaka bir yana yaptığınız şey çok tehlikeli, hiçbir güvenlik ekipmanı olmadan hem de 3 kişi yola çıkılır mı yahu... Şu ana kadar birşey olmadıysa bundan sonra da olmayacak anlamına gelmiyor... Gencecik arkadaşlarsınız, yazık etmeyin kendinize... ::angry2::::angry2::

Sabah sabah sinir oldum...:farao:

Şimdi söle söyliim genelde 3 kii binioz derken okulun yalarında yemeğe giderken petrole giderken felan 3 kişi binioz.

Bu da haftada 5 gün olunca we gittiiğimiz yerler de kısa mesafe olunca prob olmayacağını düşünüyoz.

Bir de artık bazı şeyler değişiyo bende ....Sizleri anlayabiliriyiorum

sanırım yaşlar ufak ehliyet yok sanırım kasklar yok 3 kişi binmişsiniz buna katil olmak denir iyi gezmişsiniz güzelde 3 kişi bu 100 luklere bınemyın vites kıtlıyor hayatınızı dusnuyorsan bakkala bile kaskınla gıt ben bıle bakkala kaskımla gıdıyorum mıllet bakıyor burdamı bıle kaskla gezıyorsun dıyor ama can candır canın aglmassa canandır..

Doğru abi hakılsın.Walaa.Ama şimdi 3 kişi çok daha zevkli olyo bence...

Vites kitleme felan hiç duymadım...

gençler gezi süper sizi tebrik ederim aferin bu arada kasklarınızıda takın ne olu ne olmaz okey selam sizlere

SAğol abi...

Son düzenleme:
Siz bence motoru satıp ufak bir araba almalısınız hangi motor olursa olsun 3 kişinin binmesi doğru gelmiyor bana.

bu ne böyle motora 3 kişi binilirmi korumalarınızda yok ehliyette yoktur o halde uzun yola çıkılırmı

Bu motordan gördüm dün sanayiye geldi. Bayağı haşat olmuştu.

Güzel gezi tebrikler.

Nice gezilere. Protection please :cat:

yol kenarında bulduğunuz suyla motorsikleti yıkamışsınız ama sanırım motorun soğumasını da beklememişsiniz yol kenarında bulduğunuza göre iyi ki yıkadığınız yerden geri dönebilmişsiniz
yazık motora ya 3 kişi o kadar yol ve sıcak motora soğuk bir duş benim bile içim kötü oldu :cyclopsan

canlar iyi güzelde kendinize göre haklı olan sebepleriniz burda biçok kişi tarafından eleştrilecektir sizi anlıyorum ama en azından kaskınızı takın 3 kişide binmeyin....çok sakat.

güzel gezi de hani kasklar hani korumalar .... bi de 3 kişi binmişsiniz bende resimlere bakarken öbürlerinin motorları nerede... diye bekliyom sonra dedim 3 kişi binmemişlerdir yaw bi motora bi baktım 1 tane motor 3 kişi korumasız ölüme davetiye......

bende ikinci bi motor arıyordum acaa fotoğrafını koymamışlarmı diye ana bi baktım 3 tane kafa gördüm şok oldum.motoru düşünmüyorsunuz bari kendinizi düşünün arkadaşlar...

litfen üzerlerine gimeyin arkadaşların bu şin mali durumunuda göze alın 3 motor 3 kat masraf bu şekilde kelle başı 4 ytl benzin düşmüştr :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar