son anda gördüm netten uzak olmak kötüymüş benide yazın listeye bende ordayımm..çok özledim sizlerii çook...
Aleykum selam kardesim...Ses çıkarın dedik en sağlam en gür yerden geldi ses...Eywallah kardeşim kuşadasında hasret gideririz:rendeer::rendeer:
Gülşene çok selam, hayırlı olsun motoru kazasız belasız...
ooooooo hayırlı olsun gülşen kardeşim sende bizdensin artık sercan hadi iyisin honda işin sonu onda :cat:süper allah kaza bella vermesin canım kardeşim :rendeer:
sergiooo haberlerin süper... özledim kardeşim muhabbeti, umarım güzel eğlenicezzz yıldönümünde..
bodrum yollarını özledim.. :wiinkk: özellikle barlar sokağı bizden soruluyor ya pardon senden soruluyor ya bende yanında 10 yıllık bodrumlu gibi geziniyorum çok süper oluyordu... yaz bitmeden gelebilsem keşke yanınar:
r:
yengenin motoru da pek güzelmiş, hayırlısı olsun.. tekeri yoldan ayırmasın, tek e felan gerek yok.![]()
Ben light mıyım?:mrgreen: bu alemde bi dedem bi de ben her zaman kükreriz, hatunlarımız bizi susturamaz... ben Manisalımıyımgülşen kardeşim geldi iyki geldi artık ses mes çıkarmaz :queen::cat::rendeer:
agliçayld, gülşene hayırlı olsun motoguetta sı hediye ettin dimi,
güle güle , kazasız belasız kullanması nasip olur inşallah, hayırlı olsun.
Gülşen yeni motorun hayırlı olsun güzel kızım özledim seni. hayırsız Sevcanı da özledim, Hadi sen uzaklardasın ama Sevcan, Kulakları çekilecek haberi olsun
Bu senin motor için:rendeer:
Tuncer kardeşimin deyimiyle galiba İzmir MT 'nin kaliteli eylemlerindenbirini daha göreceğiz. Bu eğlenceyi ve dostları bir arada görme fırsatını kaçırmak istemezdim ama şimdilik gelebilme ihtimalim biraz düşük. Şimdiden sizlere keyifli bir yıl dönümü kutlaması diliyorum.
Hep birlikte nice senelere İzmir MT,
Tüm İzmir'li MT üyelerine sevgililer , saygılar.
Görüşmek Üzere :rendeer:
son anda gördüm netten uzak olmak kötüymüş benide yazın listeye bende ordayımm..çok özledim sizlerii çook...
ugly pazartesi bodrumdayımPaşalı fiat servisinde olacağım muhtemelen yeni aracın bakımı için.Fırsat olursa görüşürüz
ARKADASLAR BU ARADA, BENİM BMW R 25 KUŞADASINDA, ONU ORDA BİRAZ KULLANIP, PAZAR GÜNÜ DE Bİ ARACLA İZMİR E BOYA VE BAKIMA GONDERMEM LAZIM... NASIL YAPABİLİRİZ, KİMLER BU KONU DA YARDIMCI OLABİLİR?
Kritik bir zamanda bu gezinin olması iyi olmadı benim açımdan ama kısmet diyelim. İyi bi gezi olsun,stresini orada bırakın gelinresimlere bakmakla yetincez artık hehehee nabalım...
[/S17 – orkam + 1
(listede gözümden kaçan bişey var ise kusura bakmayın ve şiddetle uyarın lütfen):rendeer:
şiddete meyilli gördüm abi seni:queen:ŞİDDETr:
r:
r:
Aykut'um taşdan su çıkaran nadide kardeşimDDD
Devamsızlık arttı ama velimi çağırcam ben heheheeee Okuldan çıkış belgesini alınca herkezden bana bi çay değil, HÜSEYİN FİL'den sana bi çay... 3 şeker. Bırak ben karıştırırımDDD
Hüseyin Abi'nin tatil yapması şart. Yoksa o çaydan verim alınmaz.Hahahahaaaa
gel 23 gel .
KATILIM LİSTESİ :
...............
17 – orkam +? (orda olmayı umuyor , çalışmalara başlaması lazım)
...............
agliçayld, .............
GÜNCEL KATILIM LİSTESİ :
...................................
16 – orkam + 1
...................................
(listede gözümden kaçan bişey var ise kusura bakmayın ve şiddetle uyarın lütfen)
..................................
Sevgili MeeTee İZMİR sakinleri, vakit gittikçe .............
KATILIM LİSTESİ :
............
17 – orkam +? (orda olmayı umuyor , çalışmalara başlaması lazım)
...........
.................
ŞİDDETr:
r:
r:
[/S17 – okram + Şans:cat:
:queen::queen::queen:
Sevgili Karmacoma,
Adım teminatımdır der gibisin ....
GÜNCEL KATILIM LİSTESİ :
.....................
15 – orkam + 1
.....................
Ulen burası reklam mekanı mı SERCAAAAN HAhhahahaha!!!!!
Okulu bitirme derdindeyiz, Sunum rapor taslağı ödevler falan motorla adam akıllı KM bile yapamadık... Bu geziye geleyim diyordum ama hem pazartesi bitirme sınavım var hem de mali açıdan göçük durumdayım
Kritik bir zamanda bu gezinin olması iyi olmadı benim açımdan ama kısmet diyelim. İyi bi gezi olsun,stresini orada bırakın gelinresimlere bakmakla yetincez artık hehehee nabalım...
Kolay gelsin herkese
ŞİDDETr:
r:
r:
[/S17 – okram + Şans:cat:
Sevgili Karmacoma,
Adım teminatımdır der gibisin ....
Harbiden şiddetlenecem galibaaa :salut:
Len yavrum, beyninize egzost gazı mı kaçtı....
Yoksam gözlerinize gres yağı mı bulaştı ???r:
Yok bu kadarı olamaz...
sizi kesin benim servistekiler topladı. Cıvata arttırdı...:queen:
marko şans ne demek açarmısın biraz :mrgreen: yani yolda şansıma bi otostopçu bulursam +1 mi diyosun...yoksa arabayla gelme ihtimalime karşı +aile mi diyosun...
bilen var bilmeyen var nedir bu şans :mrgreen::queen:
gittardandonun yanından daha yeni döndüm ne ses varmış üstat sende....bizde kesinleştirdik....aranızda olacağız aksilik çıkmazsa:cat:
kardeşim canım çekti be şimdi. gene mi gelsem acep?Eyvallah Şahin, bu gece çok güzel geçti sayenizde... Cumartesi sabaha karşı görüşmek üzere... :cat: