iş ilanı - ümraniye / istanbul

Ümraniyede pizza dağıtımı için A2 ehliyetli motorcular arıyoruz.

Part time : 18.30 - 23.00 arası 6 gün net 325 ytl+SSK+yemek
Full time : haftanın 6 günü 9 saat net 650 ytl+SSK+yemek+ adisyon başına 30 ykr (yaklaşık şu an bahşiş hariç ellerine 800 ytl geçiyor ölü sezonda)

Ümraniye'de oturma 1. koşuldur. Diğer sormak istedikleriniz için :

0.216.466 15 66 'yı 09:15-23:00 saatleri arasında arayabilirsiniz.

Emre ERGENÇ
Ümraniye Little Caesars Pizza işletmecisi

Son düzenleme:
bu koşul bikac ay once yoktu şimdi eklenmiş. ilk elemanlar umraniye dısından gec geliyordu galiba :d

umarım bulursun ben 15 gündür hemen hemen aynı koşullarla adam arıyorum ama yok (kartal)

işin enteresan tarafı işsizlik artı derler. bu perhiz bu ne lahana olayı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
işin enteresan tarafı işsizlik artı derler. bu perhiz bu ne lahana olayı

Zaten böyle düşündükleri için işverenler bunlar yaşanıyor ya....:pr::pr::pr:
Nasılsa işşiz çok..500 de versen çalışırlar....:pr::pr::pr:

1999 yılında bir motorcunun 25 milyon aldığı yövmiyeyi hatırladıkça kahrediyorum bu sisteme....
Şu anda bile kazanmıyor motorcular o parayı....:pr::pr:

yok öyle bi düşünce yok en azından kendim için ben adam bulamadım kocaman bi ilan asmama rağmen bütün çevreme haber vermeme rağmen yok bir tane başvuru yok

Ümraniye'de oturuyorum.A2 ehliyetim var.2-3 bin km yol tecrübem var.Salıya okulum bitiyor ve de bir ay boş kalacağım.Acaba ben işe girsem mi:)Bu arada benim hiç bu tarz bir iş tecrübem yok.Acaba olur mu yinede?

Son düzenleme:
Ümraniye'de oturuyorum.A2 ehliyetim var.2-3 bin km yol tecrübem var.Salıya okulum bitiyor ve de bir ay boş kalacağım.Acaba ben işe girsem mi:)Bu arada benim hiç bu tarz bir iş tecrübem yok.Acaba olur mu yinede?

bence olur sen git bi görüş derim

Arkadaşlar şu anda motorcu arkadaşlarımız aylık 800 ytl şirketten ve 300 ytl de aldıkları bahşişle toplam 1,100 ytl kazanıyorlar, ben 8 aydır cebime bi kuruş koymadım ve 12 kişi çalıştırıyorum, maliyetler yüksek, çünkü bu satış fiyatları ile kar mümkün değil, gönül ister motorcuya 1500 lira verelim ama yok işte, Ümraniye civarında oturuyor çalışan herkes ve servis güzergahımızda kısıtlı, ben dönerim kendim fizana diyorsa çalışacak arkadaş, o zaman neden olmasın.. bu arada bende yıllardır motor kullanıyorum ama burda ne tür insanlarla uğraştığımı allah bilir, kask takmadan veyada takıp onu bağlamadan motorun üstüne oturanla işim olmaz, ölüp giderse derdi bana kalır, uslu edepli kullanan yok nerdeyse, ben kimseye acele edinde demiyorum. neyse ilgilenen varsa buyursun gelsin..

Yazdığınız şartlar cidden çok güzel.Size özelden de yazdım.Çok agresif kullanan birisi değilim.Ayrıca çevremde gördüğüm pideciler, sucular gibi kaldırımlardan, insanların yürüdüğü yerlerden gitme gibi bir alışkanlığım da yok.Ayrıca kask gibi koruyucu ekipmanı sağlamayan bir yerde de çalışmak istemem.Eğer zaman sorun değil gel sen bir ay çalış derseniz görüşelim.
İyi günler...

Arkadaşlar şu anda motorcu arkadaşlarımız aylık 800 ytl şirketten ve 300 ytl de aldıkları bahşişle toplam 1,100 ytl kazanıyorlar, ben 8 aydır cebime bi kuruş koymadım ve 12 kişi çalıştırıyorum, maliyetler yüksek, çünkü bu satış fiyatları ile kar mümkün değil, gönül ister motorcuya 1500 lira verelim ama yok işte, Ümraniye civarında oturuyor çalışan herkes ve servis güzergahımızda kısıtlı, ben dönerim kendim fizana diyorsa çalışacak arkadaş, o zaman neden olmasın.. bu arada bende yıllardır motor kullanıyorum ama burda ne tür insanlarla uğraştığımı allah bilir, kask takmadan veyada takıp onu bağlamadan motorun üstüne oturanla işim olmaz, ölüp giderse derdi bana kalır, uslu edepli kullanan yok nerdeyse, ben kimseye acele edinde demiyorum. neyse ilgilenen varsa buyursun gelsin..
Bu ücretle tecrübeli bir kurye işi zatten kabul etmez tecrübesiz kişi kabul etsede kısa sürede işten ayrılır bence.

bir süre litle cesars ta çalışmış biri olarak part tıme olarak yaklaşık 650 ytl geçiyordu elime :)

Kurye olarak ve de 18:30-23:00 saatleri arası mı çalışıyordunuz?

Haklı olarak sürekli eleman arıyorlarmış.Ben yine de şansımı denedim:)

Little Caesars evime çok yakın ve sık sık sipariş verdiğim bir yer. Bir defasında Kastore ile muhabbetimde olmuştu, bir çalışanın yaptığı kaza hakkında konuşmuştuk. Kaza yapan arkadaş tam korumalı olduğu için yaralanmamıştı. Çalışanlarının giyimiyle güvenliğiyle böylesine ilgilenen başka patron bulamazsınız, çünkü kendisi de motorcu ve halden anlıyor dolayısı ile. Bu tarz bir iş arayanlar için güzel fırsattır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar