iş ilanı - ümraniye / istanbul

Little Caesars evime çok yakın ve sık sık sipariş verdiğim bir yer. Bir defasında Kastore ile muhabbetimde olmuştu, bir çalışanın yaptığı kaza hakkında konuşmuştuk. Kaza yapan arkadaş tam korumalı olduğu için yaralanmamıştı. Çalışanlarının giyimiyle güvenliğiyle böylesine ilgilenen başka patron bulamazsınız, çünkü kendisi de motorcu ve halden anlıyor dolayısı ile. Bu tarz bir iş arayanlar için güzel fırsattır.

teşekkür ederim, dediğiniz gibi elemanlarımla oldukça ilgiliyim ama çoğunun bu durum umrunda değil ne yazık ki..:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla bende ek ücrete hayır demem, bir matbaada yöneticiyim, akşamlar part time yapacağım ne olabilir bilmiyorum ? 6 dan sonra serbestim :)

İlk kez bir işe başvurdum onda da almadılar:salut::salut:
Şaka bir yana okullar açıldıktan sonra eğerki akşam 6'dan sonraya sınav ya da ders koyma durumları olmazsa ve de boş kadro olursa part time için tekrardan başvurabilirim.Ama bu sefer geri çevirme olmaz değil mi:)

Little Caesars evime çok yakın ve sık sık sipariş verdiğim bir yer. Bir defasında Kastore ile muhabbetimde olmuştu, bir çalışanın yaptığı kaza hakkında konuşmuştuk. Kaza yapan arkadaş tam korumalı olduğu için yaralanmamıştı. Çalışanlarının giyimiyle güvenliğiyle böylesine ilgilenen başka patron bulamazsınız, çünkü kendisi de motorcu ve halden anlıyor dolayısı ile. Bu tarz bir iş arayanlar için güzel fırsattır.

..kastore hakkında söyledikleriniz doğru ise helal olsun öyle patrona Allah işlerini bol etsin diyorum.umarım çalışanın düşünen bu tip patronlar azınlıktan çoğunluk durumuna geçerler..:cat::rendeer:

..ayrıca bende halen 2001 yılında aldığım paraya talim ediyorum halen, aradan geçen 8 küsür senede iğneden ipliğe herşey defalarca zam görmesine rağmen patrona en basitinden geçen yılki benzin fiyatlarını birde bu yılki benzin fiyatlarını söylüyorum haklısın ama yapabileceğim yok size zam yaparsam batarım diyor.:farao: belkide haklıdır..:pr:

..o da biliyor ki ben çıkarsam aynı paraya gelip çalışacak işsiz çok o yüzden hiç minneti yok bende ayrılsam başka şirkete gitsem aldığım ücretten dewam edecem ne yapalım el mahkum bu kısır döngü içinde işimize dewam dewam dewam..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar