Yer Tarifi : üçkuyular iskeleyi geçiyorsunuz Turkuaz'a gelmeden 100 m kadar geride solda...motorları görürsünüz zaten
izmirden geliş için tarif galiba...ben güzelbahçeden inciraltı tarafından gelebilirim değilmi???:wiinkk:
Epeydir görüşemiyoruz Oğuz:wiinkk: inşallah yarın kavuşuruz yav:queen:
ağabey'ini de tanımış oluruz bu vesile ile.....
iyi haydi bakalım...inşallah gürültüden biri birimizi duyarız da eğlenceli bir akşam olur:wiinkk:
Ben araniza katilamadim :salut:
haftasonu icin misafirlerimiz geldi bugun ogleden sonra, hicbir yere cikamadim.
Eglendiginize cok sevindim.
En kisa zamanda tanismak ve anlasmak dilegiyle...
buyrun gel tabi her zaman bekleriz kardeşim yaşını bilmediğimden kardeşim diyom kusura bakmasın artık :bounce:
kesinlikle kusur ya da rahatsizlik olmaz, tesekkur ederim dusunceli cumleniz icin.
27 yasindayim.
bu arada gezi için birşeyler oluşturulup palanlama emeğini sarf eden dostlara çook tşkr ederimm.. yıl dönümü gecesi mekanın süslenmesi için elimden geleni yapacağımmm. artık güzel fikirleri ve yapılabilecekleri gece aksiyonlarıını küçük fikir olarak da yazalım nedersiniz... geceyi keyifli yapan animasyonları felan... ... ????? :cat:
evet kardeşim yaşındasın 5 yaş var aramızda benimde 32 genede sevgi ve saygılar bidahaki sefere muhakak gel bekleriz :rendeer:
:
Eee bana neden abi diyon ya o zaman?... Ben daha 28 yaşındayım...:wiinkk::wiinkk:
ZEKA YAŞI DEMEDİ beden yaşından bahsediyor ihtiyar![]()
bence özel bir eğlence yapmaya gerek yok, biz bir aradayken zaten EĞLENCEYİZ her zaman en iyisini bir ARADA yaptık, sessiz sakin halimiz bile KARNAVAL gibi oldu:rendeer:
En çok cesi eğlendi bence bu gece....![]()