[MT İZMİR] Geziye çeyrek kala Toplantısı

birbirlerimizi tanıyan insanlarız yahu duymasakta olur birbirimizi işaretlerde anlaşırız biz :queen:

Yer Tarifi : üçkuyular iskeleyi geçiyorsunuz Turkuaz'a gelmeden 100 m kadar geride solda...motorları görürsünüz zaten :)

izmirden geliş için tarif galiba...ben güzelbahçeden inciraltı tarafından gelebilirim değilmi???:wiinkk:

Yer Tarifi : üçkuyular iskeleyi geçiyorsunuz Turkuaz'a gelmeden 100 m kadar geride solda...motorları görürsünüz zaten :)

izmirden geliş için tarif galiba...ben güzelbahçeden inciraltı tarafından gelebilirim değilmi???:wiinkk:

narlıderede ışıklardan otobana sola dön, dümdüz bas karşına üçkuyular iskele gelecek ordan u dönüş yaptınmı yukarıda tarif sanada uyar :cat:
yarın görüşürüz...:wiinkk:

Epeydir görüşemiyoruz Oğuz:wiinkk: inşallah yarın kavuşuruz yav:queen:
ağabey'ini de tanımış oluruz bu vesile ile.....

iyi haydi bakalım...inşallah gürültüden biri birimizi duyarız da eğlenceli bir akşam olur:wiinkk:

hep sakin olmaz gürültüde şart bir birimize kulak verirsek duyarız birbirimizi izmir mt toplanıyor kolaymı neden açık mekan seçtik sanıyorsun gürültü bizim gürültümüzdür yer mekan bizimdir izmir mt de biz olduğumuza güre sorun yok demektir:bounce:

ohhh be...çok içime sinen bir toplantı oldu:) düğün gürültüsünden etkilenmedik, güzel güzel sohbetimizi yaptık gürültüsüz bir toplantı oldu:rendeer:
Gelenlerin ayağına sağlık kalabalık bir toplaşma oldu gezi ayrıntıları konuşuldu bundan sonra geziye gidip eğlenmek kaldı...

Fotograflarda gelecek elbet...:cat:

evet gerçekten süper bir toplantı oldu :cat:harika izmir mt kendini buldu bu toplantıda gurme rasturat 10 numara :cat:kimdemiş gürültü var kırallar gibi eylendik bütün gelenlerin ayağına sağlık aramıza katılan yeni arkadaşlarda tekrar hoş geldiler :rendeer:umut kardeşim ne iyi etinde geldin :rendeer:

Ben araniza katilamadim :salut:
haftasonu icin misafirlerimiz geldi bugun ogleden sonra, hicbir yere cikamadim.

Eglendiginize cok sevindim.
En kisa zamanda tanismak ve anlasmak dilegiyle...

Ben araniza katilamadim :salut:
haftasonu icin misafirlerimiz geldi bugun ogleden sonra, hicbir yere cikamadim.

Eglendiginize cok sevindim.
En kisa zamanda tanismak ve anlasmak dilegiyle...

buyrun gel tabi her zaman bekleriz kardeşim yaşını bilmediğimden kardeşim diyom kusura bakmasın artık :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeni arkadaşlar da katıldılar... Hoş gelmişler...Herkesin ayağına sağlık.....

millet eve mi gittiniz hemen yaf, biraz gezseydiniz... cuma akşamı izmir kaynıyor :D :mrgreen:

diyene bakın; sanki ben farklı birşey yapıyormuşum gibi yazıyorum ama çıktırmayın.. evim evim güzel evim.. uzun bi ayrılıktan sonra güzel bi akşam idüü, inş ilerleyen zamanlarda epey keyifli yol yapapıp, güzel zamanların güzel kareleri çekilir... bundan bi 3 sene sonrada da bu planladığımız geziye bakıp bakıp mutlu oluruz. mt nin nice yaş dönümlerini kutlamak nasip olsun hepbirlikte..... ....

bu arada gezi için birşeyler oluşturulup palanlama emeğini sarf eden dostlara çook tşkr ederimm.. yıl dönümü gecesi mekanın süslenmesi için elimden geleni yapacağımmm. artık güzel fikirleri ve yapılabilecekleri gece aksiyonlarıını küçük fikir olarak da yazalım nedersiniz... geceyi keyifli yapan animasyonları felan... ... ????? :cat:

kesinlikle kusur ya da rahatsizlik olmaz, tesekkur ederim dusunceli cumleniz icin.
27 yasindayim.

evet kardeşim yaşındasın 5 yaş var aramızda benimde 32 genede sevgi ve saygılar bidahaki sefere muhakak gel bekleriz :rendeer:

bu arada gezi için birşeyler oluşturulup palanlama emeğini sarf eden dostlara çook tşkr ederimm.. yıl dönümü gecesi mekanın süslenmesi için elimden geleni yapacağımmm. artık güzel fikirleri ve yapılabilecekleri gece aksiyonlarıını küçük fikir olarak da yazalım nedersiniz... geceyi keyifli yapan animasyonları felan... ... ????? :cat:

çok sağol çok iyi fikir destiyinizi bekliyoruz :rendeer:

Son düzenleme:
bence özel bir eğlence yapmaya gerek yok, biz bir aradayken zaten EĞLENCEYİZ her zaman en iyisini bir ARADA yaptık, sessiz sakin halimiz bile KARNAVAL gibi oldu:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar