ChİpSEt07 adlı ( ERDAL ) kankamla benim yediğim içtiğim ayrı gitmez 4 yıldır ewden atılınca o bize ben ona giderim ( gerçi atılmasakda gideriz de ) bisde 2 arkadaş böle bi gezi yapcaz ama yurdumun görülesi yerlerinde paramız yetmez bizim oralara
gezi çok güzel olmus CAKALAZ abimin de dediği gibi kültür![]()
güzel bir gezi olmuş tebrikler, türkiyeden bulgaristana geçmek ne kadar tuttu ögrenebilirimiyim, pasoport, vize işlemleri felen.
sofya, varna, burgas heryeri gezmişsiniz. bulgaristanı fethedip gelmişsiniz
fotograflardaki ahşap evler aynı safranbolu evleri gibi... çok türk var mı bulgaristanda?
500 ytl yi gözden çıkar diyorsun yaniEn az 1 yıllık geçerliliği olan pasaport istiyorlar : 176 YTL + 70 YTL defter
Vize için Bursadan başvurduk : 60 € + 10 YTL hizmet bedeli
Triptik (6 ay) : 30 YTL
Yurdışı çıkış harcı :15 YTL
Trafik sigortası (Bulgaristan): 25 Leva
Türk veya Türkçe bilen çok var. Polisler de en azından rakamları biliyorlar![]()
Bence sen Bulgaristana gitmemişsin rüşvet yok demişsinde sigortanı bg de yaptırmak için hiç rüşvet vermedin yani o domuz eti yiyen pisliklere
motorun anahtarını üstünde bıraktım demişsinde şansına bırak bakalım orta yerde motor mu kalıyor, yiyecekleri ucuz ve kaliteli demişsinde neyseşimdi ben o kadar okudum birşey sandım arkadaşlar gezi için süper ama bu yazılanların hiçbirine aldanmayın yiyecekler ucuz ama domuz, pis, lezzetsiz özendirici olmasın
![]()
Bence sen Bulgaristana gitmemişsin rüşvet yok demişsinde sigortanı bg de yaptırmak için hiç rüşvet vermedin yani o domuz eti yiyen pisliklere
motorun anahtarını üstünde bıraktım demişsinde şansına bırak bakalım orta yerde motor mu kalıyor, yiyecekleri ucuz ve kaliteli demişsinde neyseşimdi ben o kadar okudum birşey sandım arkadaşlar gezi için süper ama bu yazılanların hiçbirine aldanmayın yiyecekler ucuz ama domuz, pis, lezzetsiz özendirici olmasın
![]()