öss'ye giren arkadaşlar için...

yarın sabah açıklanıcak olan ÖSS yerleştirme sonuçları için sınava giren tüm arkadaşlar için hayırlı olmasını diliyorum.Bende bu çileye maruz kalanlardan biriyim.umarım benim içinde hayırlısı olur...

ben de seneye bu sınava gircem.heyecanı şimdiden başladı bile :pale:.bu sene giren ve önümüzdeki senelerde girecek olan arkadaşlara hayatlarında başarılar diliyorum umarım herkes için en hayırlısı olur .

ösym sonuçları açıklandı

ewet arkadaşlar benim gibi bir çok arkadaşımında beklediği gün geldi çattı.
kimler nereyi kazanmış?kimler yerleşememiş yazarsa memnun oluruz.kim bilir belki aynı üniversitelere gidiyoruzdur :queen:
öğrenmek için: http://osys.osym.gov.tr/Sorgu.srf adresinden öğrenebilirsiniz

askerlik mi üniversite mi gidip gelirken sonuçlar kararımı belirledi

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ-bilgisayar teknolojisi ve programcılığını kazanmışım...!::
::cheeeeer::alkiis::::haapppy:::biggrinn::sefereee::tutkuy::

ewet arkadaşlar benim gibi bir çok arkadaşımında beklediği gün geldi çattı.
kimler nereyi kazanmış?kimler yerleşememiş yazarsa memnun oluruz.kim bilir belki aynı üniversitelere gidiyoruzdur :queen:
öğrenmek için: http://osys.osym.gov.tr/Sorgu.srf adresinden öğrenebilirsiniz

askerlik mi üniversite mi gidip gelirken sonuçlar kararımı belirledi

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ-bilgisayar teknolojisi ve programcılığını kazanmışım...!::
::cheeeeer::alkiis::::haapppy:::biggrinn::sefereee::tutkuy::

Hayırlı uğurlu olsun mesut benim kuzen ordan mezun bu sene gitmiştim mezuniyet törenine kocaman bi yerrr :)

Hayırlı uğurlu olsun mesut benim kuzen ordan mezun bu sene gitmiştim mezuniyet törenine kocaman bi yerrr :)

benim bir kız arkadaşımda orda okuyor.bende gitmiştim.çok samimi 5 arkadaş aynı tercihleri yapmıştık ve 5imiz aynı yere yerleştik :cat: sıkıntı olmicak bizim adımıza :queen:

bende artık BURDUR MT'ye transferim

sanada hayırlı olsun kardeşim...benim tek sıkıntım okumak için motorsikletimi satmak zorunda kalmam :salut: yoksa tek annem beni okutamaz :salut:2-3 sene motorsiklet sahalarından uzakta kalıcam :salut: fakat forumu ve sizleri hiç bırakmicam :cat:

yine ankara mtdeyim inşallah bu sene yani yeni sezonda motosikletm olucak.
baskent makine müh.

mua bende ankara mt ye geri donus yapcam cankaya endustri muh. bursluyu almisim nese yabanci yer deil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar